![]() |
Może poprostu są to wyspy na których "testuje się" nowe potwory i dostęp do nich mają tylko najlepsi gracze na serwach.... kto wie....
|
Cytuj:
|
Jak porownacie mapki z starenkiej tibii z mapami obecnymi rzuca sie w oczy dodanie duzej wyspy z tymi dwoma kolo fibuli huh ? ciekawe :D
|
Imo tam nic niema i niemożna tam dojść. Dodano to tylko dla urozmaicenia wyglondu kontynentu. Choć ciekawiej by było gdy by cos tam było xD
|
Nie za bardzo rozumiem slowo wyglond :(
|
Cytuj:
Jesli chodzi o wypowiedz- czy ameryka zostala dodana do mapy w XVI w. dla ozdoby? |
Kiedys gadano ze na tych wyspach kolo fibyli przesiaduja sobie gm'owie [gm island]
|
To nie o te wyspy chodzi GM Isle jest coskolwiek w innym miejscu
|
Cytuj:
Tam sa testowane runy, potworki i npc (podobno jest tam jakis 1 staly npc, babka jakas, helena czy cos w tym stylu :P) |
Taaa. Poczytałem sobie tezy i przypuszczenia wszystkich, którzy się wypowiadali. Przemyślałem sobie je troche, i również doszedłem do pewnych wniosków.
1.Nie sądzę, by można był się do tych wysp przekopać. Raczej będdie to znany mniej lub bardzie Npc, do którego będzie trzeba zagadać w odpowiedni sposób. 2.Mam wrażenie, że dany Npc wcale nie musi być niedaleko Thais, stawiałbym również na inne miasta. 3.Obawiam się nieco, że jeśli można sie dostać na te wyspy, to tylko PACCe to mogą zrobić. 4.Uważam, że warto poprzeglądać książki w bibliotekach, a może natrafimy na wskazówke? Ja troche patrzyłem ale nic istotnego nie znalazłem. 5.No i warto z Simonem pogadać, a może znowu coś sypnie, trzeba pytać na przeróżne sposoby. Mam zamiar również zająć się tą sprawą xD. Zaintrygowało mnie ;) Pozdro for all :) |
:P
Moze tam dla paccow wjazd tylko moze nie:D Moze ze to takie ladne zielone wyspy jedna z nich to mieszkanie mitycznych elfow - moze nie :D Npc nie wchodzi raczej w rachube ale moze jakis teleport - albo jak wyzej - moze nie :D Wiadomo o nich narazie tyle: - sa zielone : trawa i drzewa oraz brak zabudowy :D - nazywaja sie Fearies Heaven ( czy jakos tak) - i co najciekawsze - od czasu tibii 5.0 zmienily swoj wyglad : co nasuwa wniosek: no jesli juz sa fani hipotezy ze cipy wstawily te wyspy tylko dla jaj to po co dla jaj mieli by zmieniac ich ksztalt 2 lata pozniej ? :D |
Jak komuś się nudzi, niech przekopie kilofem całą Fibulę.
Może coś znajdzie :D |
Slyszalem ze to wyspa jednych z mistycznej siódemki podobno jak sie zabije wypada magic long sword a dojsc tam sie to wpisuje /teleport TajemnicaWyspa
|
Cytuj:
|
Faktem jest ze te wyspy zmieniały swój wygląd w którejś tibia (chyba 7.1) był tam nawet jakiś budynek
|
ja mysle (mysle zeby niebylo ze nasuwam nieprawdziwe fakty) ze mozna by sprobowac sie na ta wyspe dostac przy pomocy helmet of the deep (czy jakos tak) tzn. zejsc podwode i jakims podwodnym przejsciem dostac sie na ta wyspe :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
nie czytałem całego tematu ale to szare pole na mapie to chyba ruiny magazynu rybackiego (albo dom rybaków) simon mówi że GS zabił tam rybaków a rybacy muszą mieć magazyn na sprzęt a skoro GS ich zabił to magazyn też został zniszczony niewiem jak ale został spójrzcie na te mapę nie ma tam czerwonych lini oznaczających ściany
|
Cytuj:
buahahahahahahahahahha :D :D :D :D :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:25. |