![]() |
Spotkać się dzięki tibi w realu to niejest duży problem ale ślub?! nigdy bym niepomyślał poprostu gz życzę dużo szczęścia na nowej drodze życia
|
Życzę Wszystkiego najlepszego :) Pierwszę Slysze żeby kogoś polonczyla Tibia :D .... ;)
_________________________________ Dręczy Cię Wszawica Wydoj Mamie Cyca :D http://img218.imageshack.us/img218/6190/3vord4hh6.png http://img138.imageshack.us/img138/5348/jjjpt2.png |
Jejku, w zyciu bym nie pomyslala, ze to sie tak skonczy :))) ale trzeba przyznac, ze zawsze byliscie idealna para, wiec jak inaczej moglo sie to skonczyc?:) ogromne gratulacje, naprawde... a pamietam jeszcze wasz tibijski slub... mam nadzieje ze ten prawdziwy byl jeszcze bardziej udany:) najlepsze zyczenia na nowej drodze zycia od aneezki i jasqoolki :))
|
Szok ! zszokowany jestem na maxa!! naprawde z calego serca wam zycze wszystkiego dobrego na nowej drodze zycia!! Uchroncie tylko swoje dziecie przed tibia ! :) pozdrawiam :-)
|
gratzzzz
wymiękam =D co ta gra może z nami zrobić aaale chociaż dla niektórych ona ma pozytywny wpływ ;p moje wielkie gratulacje ... i 100 lat
p.s dr Oma~ nie pisz więcej takich artykułów bo się popłacze a powinienem się cieszyć =D |
Ehh nie tylko ich polączyła tibia (pozdro dla pewnej pary z Harmonii).
Btw. Wszystkiego dobrego. |
Wszysystkiego najlepszego na nowj drodze życia!
To wspaniale wiedzieć że dla niektórych liczy sie coś więcej niż wbicie kolejnego poziomu! Oby wam sie wiodło w życiu! |
Smiejecie sie smiejcie, ale nie widzieliscie jeszcze pary grajacej na zmiane w WFB armia Skavenow za 1k zlotych ;o
Powodzenia na nowej drodze expienia, serdecznie zycze mlodych knighcikow. PzDr. |
Hehe, a to ci przypadek, ale o tym w tv nie powidzą ze tibia łączy, ale jak krzesło kolejne złamie się na kogoś krześle to szumi każdy brukowiec, ale nie w tym rzecz , hehe respekt i szacunek, ciekawe jaka będzie ich przyszłość, no nic rzyczę im jak najlepiej
|
Wszystkiego najleprzego na nowej drodze zycia :)
Niechaj wiem sie powodzi, STO LAT ;) @up zgadzam sie z toba :) @tipic ciekawe co dostali za prezenty, swiadkowie pewno dali MPA :P |
Wszystkiego najlepszego dla mlodej pary:)
|
Xd
CooL ...Wszysystkiego najlepszego na nowj drodze życia! A moze mnie jakas klawa Tibijka ( Iridijka) Wyrwie xDDDDDDDDDDDd ? ps.czekam na oferty in game xD hrhrhrhrhrB)
|
No to wszystkiego najlepszego.. teraz pozostaje nam czekac na fotki ze slubu i wesela:P pozdro dla mlodej pary i dla wszystkich graczy
|
sława i miłość ;-)
Polacy sławni w Tibii, dzięki naszym graczom. Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia!
|
Ehh ja miałem przyjemność znać wilka i Agandeke;) Pozdro dla was:P stracilem niestety z wami kontakt(odezwijcie sie na gg 8525633):D:D pozdro od ekipy z calego Żagania of corz:)
|
Hehe Fajne to :)
Ja tez Czegos takiego doswiadczylem, tyle ze to byl Ots ja GM Maltek ona Malinka:cup: zaczelismy gadac na gg, po prostu zaczelem cos do niej czuc, jakas wiez, tyle ze nic z tego :( ona mieszka, okolice Katowic ja Suwalki, drugi koniec polski ;/ ehh... jakie zycie jest okrutne ;( |
Graratulacje:)
|
Pieknie napisany news ;( :P .Wszystkiego naj naj naj dla mlodej pary :) <prezent>
|
gRATULUJE Wam :) Mam nadzieje, że wasza miłość pozostanie na zawsze :)
Stare czasy z Eterni... ehh |
:cup: Po pierwsze gratuluje i zycze aby im sie powiodlo jak najlepiej ale musze powiedziec ze oni nie sa wyjatkiem!!!!! Ja tez poznalem swoja druga polowke w tibi :) to wcale nie jest taka zla gra :p
ps moj post jest 100!! sa za to nagrody? :p :p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:01. |