Dr. Omader |
01-09-2006 15:11 |
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Bastek
(Post 966446)
Drom az razi mnie w jaki sposob sie reklamujesz..
A wszyscy ci co liza ci dupe sa na poziomie twoich reklam.
Moze jeszcze zrobisz jakies "bilbordy"?
Wiadomo ze trzeba sie zareklamować, ale że aż tak?
Swoja drogą, skoro robią to nielegalnie a ty tak bardzo nie lubisz konkurencjii i lubisz miec monopol ( ktory i tak masz,i gratz za to ale to nic trudnego pod patronatem org i pl~ ) to dlaczego tego nie zglosisz na policje badz tam gdzie sie to powinno zglaszac? bo co? w ten sposob wykosisz konkurencje.
a mowiac ze malo na tym zarabiasz tez mnie lekko smieszysz, no ale coz, skromnym trzeba byc.
|
Zalosny jestes chlopie. Jakby billboardy(bo tak to sie nazywa, a nie jakies "bilbordy" cokolwiek to znaczy) byly dla mnie oplacalna forma reklamy i byloby mnie na nie stac to badz pewien ze dalbym najwiekszy z nich wprost naprzeciwko twoich okien domowych :)
Sprawy z allegro sa odpowiednio zglaszane przezemnie, ino nasze instytucje tak szybko nie dzialaja, ale nie wiem czy zauwazyliscie jak zaskakujaco co jakis czas znika ktorys z tych sprzedajacych i nie wraca juz :)
I jak tam posladki? Czerwone juz od sciskania ich z żalu ze potrafisz tylko obrzucac kogos idiotycznymi teoriami na forach? ;)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Pepit
(Post 966509)
OMG
Dr ty dalej nierozumiesz..alegro placi podatek od siebie czyli tak jak mowisz ale im wiekszy dochod allegro tym wiekszy podatek a ci co sprzedaja na allegro sa czescia tej jednej ogromnej firmy dzieki ktorej to oni zarabiaja i ona na nich zarabia ,regulije podatki i zalatwia wszystkie formalnosci........
|
Czlowieku... Czy ty jestes naprawde taki glupi? Trzeci raz ci chyba mowie, ze kazda osoba, ktora przekroczy odpowiedni prog podatkowy ma obowiazek odprowadzac podatek od swojego zysku w tym kraju. A to ze czesc napedza allegro to wiesz. Tak samo jakbym ja nie placil podatkow i mowil ze przeciez za ta kase ktorej nie oddaje panstwu kupuje sobie browary no i jednak ta kasa trafia da panstawa. Zalosne.
Cytuj:
(Post 966509)
tylko wkurza mnie to jak pisales ze ci co sprzedaja na allegro sa ludzmi okradajacymi panstwo bo sa niezarejestrowani i nieplaca podatku co jest bzdura totalna bo jak juz napisalem allegro czy tam inna tego typu firma obslugiujaca aukcje internetowe zalatwia w pewnym sensie to za nich
|
Juz ci to tlumaczylem wystarczajaco duzo razy, ale ty chyba za glupi jestes na zrozumienie tego.
Cytuj:
(Post 966509)
Zreszta juz koniec ...niebede sie z toba klucic bo to wsumie twoje forum ty tu mozesz reklamowac swoja firme wiec koncze temat..
|
No tak, jak sie nie ma argumentow i gada sie w kolko te same glupoty to lepiej sie wycofac niz przyznac do bledu?
Jako ciekawostke dodam, ze wczoraj namierzylem dwoch sprzedawcow na allegro perfidnie wykorzystujacych moja oferte. Skopiowali kropka w kropke to co ja pisalem na forum w ofercie pacc. Do tego jeden z nich ukradl moje zdjecia, lacznie z opisem.
Dodam ze byli to ludzie ktorzy mieli prawie 100 pozytywow. I co? Zlodziejstwo na kazdym kroku. Okradaja panstwo i innych, dlaczego nie mieliby okrasc Ciebie uzytkowniku?
Odpowiednie akcje podjalem oczywiscie.
Z drugiej strony to komplement, ze moja oferta jest tak dobrze napisana, ze az konkurencja ja kradnie...
|