Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Xerena (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=198)
-   -   Wydarzenia z Xereny (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=92979)

Deemer 06-02-2007 18:00

Gz dla nich. :D

Niech expia tak dalej, może wreszcie coś się zmieni.

Slepak Immortal 08-02-2007 01:08

Mam nadzieje, że w końcu Polacy będą coś znaczyć na tym servie ;)... trzeba być dobrej myśli xD

Ja i pare moich ziomków Celesty przenieśliśmy się tutaj... ;] różne były powody ;( głownie hacki. Kumpel 110 ek hacked, 81 ed hacked no i ja 54 ed hacked ;p.. jeszcze 3 kumpli z rla namówiliśmy, żeby się tu przenieśli no i narazie jakoś pykamy. ;] W sumie nie jest źle na tym servie, bo widać że coraz więcej Polaków zaczyna tu grać.

Najgorszym problemem na tym servie nie są jednak Szwedzi ;/.. chodzi o to, że Polak gnębi Polaka. Zamiast sobie pomagać to sami się wyżynają, bo kogo mają bić jak nie Polaka? Szweda? Szweda nikt nie uderzy, bo każdy sie go boi. No to nie pozostaje nic po za Polakiem.. Może w końcu to zrozumiecie, że właśnie z tych noobów w Carlin będą w przyszłości h lvle..

Vacek 08-02-2007 08:12

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slepak Immortal (Post 1253745)
Najgorszym problemem na tym servie nie są jednak Szwedzi ;/.. chodzi o to, że Polak gnębi Polaka. Zamiast sobie pomagać to sami się wyżynają, bo kogo mają bić jak nie Polaka? Szweda? Szweda nikt nie uderzy, bo każdy sie go boi. No to nie pozostaje nic po za Polakiem.. Może w końcu to zrozumiecie, że właśnie z tych noobów w Carlin będą w przyszłości h lvle..

A co za różnica czy swe, pl, br czy Bóg wie kto? Jak mnie ktoś zdenerwuje to nie patrzę na narodowość tylko idę i zabijam... Kurwa ludzie pomyślcie troche! Czy Polacy to jacyś nadludzie, których nikt nie powinien ruszać itd...?

wrogonastawiony 08-02-2007 09:16

Niby żadna, ale odrobina zrozumienia dla rodaka by sie przydała. Zobacz, że wielu szwedów czy tam br'kow nie rusza siebie nawzajem i dobrze im sie zyje ; ]

imeilik 09-02-2007 22:10

Tibia Food Service
Pewnego dnia siedziałem z kumplami i gadaliśmy o tibii. Jeden z nich walną pomysł "może by tak firme otworzyć??". no cóż my tydzień w tibie gramy, wydaje się nie realne. A tu prosze bardzo już jest. TAK TAK TAK !!!
otworzyliśmy firme na Xerenie!!!

Zapraszam na www.tibiafood.prv.pl

Narazie oferta uboga, ale w przyszłości z większa ilością pomocników może nawet... Nie będę uprzedzał faktów

Marczio 09-02-2007 22:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez imeilik (Post 1257444)
Tibia Food Service
Pewnego dnia siedziałem z kumplami i gadaliśmy o tibii. Jeden z nich walną pomysł "może by tak firme otworzyć??". no cóż my tydzień w tibie gramy, wydaje się nie realne. A tu prosze bardzo już jest. TAK TAK TAK !!!
otworzyliśmy firme na Xerenie!!!

Zapraszam na www.tibiafood.prv.pl

Narazie oferta uboga, ale w przyszłości z większa ilością pomocników może nawet... Nie będę uprzedzał faktów

bardzo ciekawy pomysl, zycze powodzenia :)

wr00n 09-02-2007 23:30

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Slepak Immortal (Post 1253745)
Mam nadzieje, że w końcu Polacy będą coś znaczyć na tym servie ;)... trzeba być dobrej myśli xD

Ja i pare moich ziomków Celesty przenieśliśmy się tutaj... ;] różne były powody ;( głownie hacki. Kumpel 110 ek hacked, 81 ed hacked no i ja 54 ed hacked ;p.. jeszcze 3 kumpli z rla namówiliśmy, żeby się tu przenieśli no i narazie jakoś pykamy. ;] W sumie nie jest źle na tym servie, bo widać że coraz więcej Polaków zaczyna tu grać.

Heh. No to zycze powodzenia ;] .
Polacy zawsze leja sie wzajemnie to prawda alez drugiej strony to tylko gra po co mamy sobie pomagac tak jak np szwedzi? Poza tym Mitzum tez leje szwedow ato tylko jeden z przykladow. Ato ze ludzie leja kazdego procz szweda to racja zreszta wcale sie nie dziwie trafisz na rla kogos zptd i masz po zabawie. Kolejny polski 100 lvl wdrodze mysle ze za tydzien bedzie ;] .

Pavvulonik 10-02-2007 12:01

Xerena skaczy jak azura tylko tu benda zadzic swe a na azurze juz zadza pl.Kiedys na azurze bylo wojna polacy vs swe polacy wygrali bo ich bylo wiecej i mieli duze lvl tak jak swe na xerenie a puzniej jak sie wydawalo ze jest fajnie bo polacy se panuja to zong polacy zaczeli walczyc z polakami jednemu duzemu lvlelowi chcialo sie wiecej wojen i wiecej wladzy skaczylo to sie rozpadem servera masowym pa i niemozliwoscia wbicia 100 lvl bez zajebistych znajomoscie w czolowej gildi.Na xerenie benda zadzili swe bo powybijaja polakow dobrze rozwijajcych sie a puzniej jak wygraja zaczna sie na*******ac miedzy soba i tak sie to skaczy :PP.

imeilik 10-02-2007 12:48

www.tibiafood.prv.pl
zapraszam wszystkich polakow

TSmaster 10-02-2007 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1258268)
Xerena skaczy jak azura tylko tu benda zadzic swe a na azurze juz zadza pl.Kiedys na azurze bylo wojna polacy vs swe polacy wygrali bo ich bylo wiecej i mieli duze lvl tak jak swe na xerenie a puzniej jak sie wydawalo ze jest fajnie bo polacy se panuja to zong polacy zaczeli walczyc z polakami jednemu duzemu lvlelowi chcialo sie wiecej wojen i wiecej wladzy skaczylo to sie rozpadem servera masowym pa i niemozliwoscia wbicia 100 lvl bez zajebistych znajomoscie w czolowej gildi.Na xerenie benda zadzili swe bo powybijaja polakow dobrze rozwijajcych sie a puzniej jak wygraja zaczna sie na*******ac miedzy soba i tak sie to skaczy :PP.

Na Xerenie nigdy nie bedzie tak samo jak na Azurze, tam mial sie ktos z kims bic, a u nas jest Tengu i ... dłuugo nic.

Marczio 10-02-2007 19:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1258268)

Poza tym ze gowno wiesz to jeszcze ortografii nie znasz :/

Pavvulonik 10-02-2007 19:25

@Marczio
Poza tym ze zobaczysz ze tak bendze to jeszcze masz zjebany ryj :P

Mozo 10-02-2007 20:55

O.0 patrze, że coraz częsciej Newsy z Xereny są na 1 stronie wydarzeń ze śiatów 0.o

Slepak Immortal 14-02-2007 23:12

No widać, że temat ma potencjał xD..
A Szwedów po lekku trzeba tępić ;p. Podstawą jest powstanie polskiej glidii h lvli ;] (a tych jest coraz więcej). Mam nadzieje, że nie po to robiłem tu chara, żeby po roku gry przenosić się na następny server. Narazie nie miałem przygód ze Szwedami i mam nadzieje, że tak pozostanie ;p

Btw. Rekrutuje do glidii ;) lvl 30+ glidia Yakaz.. Piszcie do Sir Slepak ^^ ;]

Rzeszow 14-02-2007 23:27

Kitzum i Nargorgiel (nomsi) byli lub sa godnymui zaufania :P
Gram od wakacji mam 60+ i niemialem ani jednego incydenu ze szwedami typu payment ani hunted (oprocz mitzuma ktorego nei biore pod uwage).
CO do wojny Cos mnie trafia jak dawno temu Varene vel. Szafa Squad zabil za nic mojego dobrego kumpla "Aalporesa" za to ze mitzum owalil mu chate i 10k ktore mialy byc na "prota".
1.(byla mowa ze mitzum n ie ma byle kogo w vip liscie otoz na 40 lvl sie tam znalazlem :quest dhq jestem tam widoczny:)
2.Spotkal ktos kiedys noob'a na niskim lvl (szweda brazyla) bo ja nie tylko polakow ktorzy perfidnie zabijaja roty/slimy do trenienia < i jeszcze qplami strasza
3.Polaczenie Inferno z Gildia Bonka (nie pamietam nazwy cos z LOTR) byla mowa o wojnie :) dla tego to polaczenie ale ze ktos byl w bliskich stosunkach s nomsim to "pomagalismy" tengu. A ostatnio podobno Dzingiego chcieli ubic ;d

Slepak Immortal 14-02-2007 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez TSmaster (Post 1259328)
Na Xerenie nigdy nie bedzie tak samo jak na Azurze, tam mial sie ktos z kims bic, a u nas jest Tengu i ... dłuugo nic.

Gdybyś nie widział to Tengu już dawno się rozpadło i większośc Szwedów z prawdziwego Tengu przeszlo do Put to Death. Po za tym myśle, że Xerena nie jest servem spisanym na straty.. A że na Azurze Polakom udało się opanować serva to nie nasza sprawa, pozostaje im tylko pogratulować :]. Narazie nie można podskakiwać Szwedom, bo nie skończyłoby się to dla nas najlepiej ^^.. trzeba czekać, aż coraz więcej Polaków zacznie bić najpierw 60, 70, 80 lvle, a potem 100+ ;]

Rzeszow 14-02-2007 23:39

wiem bo gram teraz :) ale nie main charem :) Huhu na straty nie :P Wiekszosc ludzi ktorzy pisali na tym temacie znam a Ciebie nie ;d
Tak wiem tengu sie rozpadlo od kiedy mitzum i Xuva zrobilu gildie "Xuva and Magnus go wild" od tego sie zaczelo :)

Vacek 14-02-2007 23:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Rzeszow (Post 1268562)
wiem bo gram teraz :) ale nie main charem :) Huhu na straty nie :P Wiekszosc ludzi ktorzy pisali na tym temacie znam a Ciebie nie ;d
Tak wiem tengu sie rozpadlo od kiedy mitzum i Xuva zrobilu gildie "Xuva and Magnus go wild" od tego sie zaczelo :)

Jesper and Magnus goes wild*

Rzeszow 15-02-2007 00:01

heh ale i tak niczego nie zmieni ze zabijali polskich h-lvl przyklad Kongrus

Marczio 15-02-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Pavvulonik (Post 1259497)
@Marczio
Poza tym ze zobaczysz ze tak bendze to jeszcze masz zjebany ryj :P

ryja nie widziales, a i tak gowno wiesz :) nie wspominajac znow o ortografii.
www.ortografia.pl
zajrzyj zanim napiszesz.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15.