![]() |
Sep 17 2006, 17:30:59 CEST Died at Level 109 by a dragon <- Raric ^_^
<offtopic>Bartaz ile masz dist/m lvl??</offtopic> HAIL NT ! |
Cytuj:
Btw. Chyba nie czaisz co to jest ironia w opisie Ixandu xd Btw 2. Nekromanta widze sie rozkokosił bardzo i szasta tymi warnami na lewo i prawo ;o Btw 3 Cze all ;; Btw 4 Hail NINE THOU _/ Btw 5 @Luppy aka Lord Włodek Włodi nie wiesz ze posiadanie wiecej niz jednego konta na Tibia.pl jest zabronione? ;/ |
btw12425343543541.HAIL NT
btw12425343543542.HAIL NT btw12425343543543.HAIL NT btw12425343543544.HAIL NT btw12425343543545.HAIL NT :] i tak dalej |
Cytuj:
ironia- ukryta drwina, lekkie szyderstwo, złosliwość zawarta w wypowiedzi pozornie aprobującej Więc twierdzisz,ze kłamstwo jest ironią? Każdy może napisać każdą bzdure tłumaczyć później,zę to ironia ;),ale to nie zmienia tego że to jest bzdura,a nie ironia. |
Dziekuje ci , dzieki tobie juz wiem co to znaczy ironia ;ooo
Ty mans of teh Słownik user |
ktos tam powiedzial ze alliance of light ma hunta od lootara ;]
Cos tam bylo ale jakos niespecjalnie nas bije, z reszta teraz szkoda mu pewnie fragów ja osobisie mam pro u wuja vilshiona ;] spoko jest Hail Nine! |
Cytuj:
~Zawsze poszukiwany-Ja. |
hah a ja ci powiem ze mi raz dupe uratowal... 60 pal mnie nawalal w carlin mialem pz locka i napisalem do vilshiona i przylecial Nebulus i go uyebal :]
7k na miecha to nie tak duzo |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie rozumiem czemu taka gildia jak np. Alliance of Light nie weźmie udziału w wojnie i nie pomoże NT.
|
Cytuj:
|
"Nie rozumiem czemu taka gildia jak np. Alliance of Light nie weźmie udziału w wojnie i nie pomoże NT."
Chyba jako mieso armatnie... Ilu ludzi ma tam z 55 lvl ? Reszra jest na jedno sd/ue od aurotha. |
Hehe battle nie ma Nt siedzi w pz a Author,Lootarkungen,Otto Chaos,Walik Soul'Shade,Milos Soul'Shade and more..... poprostu sobie expi ;]
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Niechce mis ie sprawdzac ich dokladnych nickow tzn. niektore znam ale i tak wiadomo o kogo chodzi |
powalczyc warto zawsze dla morefana xD , ale i tak saphira jebie ;-( kiedys byla fajna
|
Cytuj:
|
Sep 23 2006, 11:15:49 CEST Killed at Level 118 by Klockren
and by Lamac Vor'Lzogh lootar~^ |
Oj padło sie lootarowi ;< jaka szkoda, a zrobił chyba 1 mln expa, jejq ;<
vei - Death Renger? |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:08. |