![]() |
Cytuj:
@Top no sorry, nie ma zadnych zabaw na Rookgaardzie ;o |
Ja tam tylko bota stawiam i sobie idę. Kto by pomyślał- na rooku można się bawić!
|
Owszem, można. Tyle, że botując nie dość, że oszukujesz (i ryzykujesz banem), to jeszcze nic a nic o Rookgaardzie nie wiesz.
Istnieje coś takiego jak Rookgaardowe zabawy. "Imprezy" z blokowanymi przejściami to tylko wierzchołek góry lodowej. |
Heh , fajny sposób na zabawę (i wyciąganie kasy) na Rooku to blokowanie przejścia do The Oracle, czyli zbierasz ekipe 3-6 osób i ustawiacie sie na 2 poziomie akademii koło schodów tak żeby delikwent nie mógł przejść, a gdy już go znudzi próbowanie wypchnięcia napastników to poprostu każesz mu zapłacić za przejście.
Za cały dzień można wyciągnąć przy odrobinie szczęścia grubo ponad 2k , max nawet 5k! |
up - ale zabawa stać cały dzień w miejscu - więcej wyciągniesz na mino robiąc lootbagi ukrywając je i znosząc do miasta powoli
|
Ja jeszcze nigdy na Rooku nie bawilam sie w gonito itp. ale sadzac po waszych postach fajna nawet z tego zabawa jest :) Musze kiedys spróbowac ;)
Pozdrawiam Wszystkich :faceoff: |
ja czasami jak mi sie nudzi napijam sie wina i latam pijany po miescie8o
|
@offtop Gofrit masz błąd w słowie tibia (Sygnaturka)
@top lubie się ponaśmiewać z wysłanników rex'a! zabieram im deer'a czy tam innego orszabala jak polewajom swoim life fluidem(LOL life fluid!) |
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wlasciwie zrobil to kto inny, ale specjalnie dla mnie, hehe pozdro dla ciebie jak to czytasz ;) |
Jasie bawie w tak zwanego "Nooba" xD
np. jak chce kupic katane to pisze: 19:20 ******: Buy Katana 200 gp ! To jakis nopob potchodzi i pisze 19:20 Noob [2]: I buy Albo 19:22 Noob [6]: Oi 19:22 Noob [6]: Pl ? Mam nic Jimmy rotworm slayer xD Koles do mnie napisal: Uj*be cie ;] tylko nabije 12 lvl i przejde na maina to cie na mainie zabije hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahah. .... itd. :D Co tu jeszcze... ;] 19:25 xd [23]: a ja jestem passive gay 19:26 xd [23]: musze uszczelke nosic w dupie 19:26 Krepi [2]: ;> 19:25 xd [23]: sam nie rucham |
Cytuj:
|
a my z kolegami bawimy sie w Ciu-Ciu Babke zamykamy oczy i szukamy ich
PS ja zawsze oszukuje :) |
na swoim rookstayerze z kolegami przynosimy na "rynek" ciało pustego minosa i rzucamy nimi i zaraz wszyscy zaczynają biegać za nami i próbować otworzyć a na koniec wrzucamy ciało do wody albo na zwężenie tak żeby nie dało się wyciągnąć i wciskamy noobom że tam był spike sword i się polacy drą "CZEMU WYWALILIŚCIE SUPER ITEM NOOBY MACIE HONTA NA MAINIE!!!!!!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:41. |