![]() |
noobowaty mistrz:
tomby dla 8lvl? :| mam aktualnie 22 i poszedlem sobie na tomb w miescie... na -1 zuzywam ok. 200 many, wiec na -2 zaszalec nie moge. z vis mi sie nie pyli - slabe hity, kasy malo. Bieeda. |
noo 8 lvl sorc na tombach czarno to widze....o drucie nie mówie bo snakebite rod -.- poza tym na nowym świecie na 8 lvlu tym sorcem nie qpisz sobie p seta i dwarvenki więc potworki lepsze niż skeleton będą Cię jechać najtem też ciężko na 8 lvlu nawet antidote/exury nie ma o palq nic nie mówiąc o tym, że najt to może na poczatku qpic se barbian axe i skillowac[ale nie musi!!] paladyn lapaiej bo łuk+exevo con to w sumie może ale musi poskillować co jest niezmiernie irytujące ^^
|
Gdzie zaczac od 8lvla odpowiedz jest dla mnie przynajmniej banalna-liberty bay. Roty pod plantacjami sie prawie zawsze wolne a to dlatego, ze ludzie nie potrafia tam chodzic tak aby nie spotkac tarantuli. Na nowym swiecie wlasnie z powodu tych rotow warto wybrac liberty bay a nie zatloczone ankh, trolle w ab czy tez na edron albo przeludnione roty na daramie.
|
popieram można też na początku popylać na rotach na fibuli [przeważnie pusto ale coraz więcej l@m się tam kręci ;/] tam to dopiero leci exp masz prawdziwy root ladn+kilka carrion wormów + orki +później beho no i na końcu dragi i dle na deep fibula quest ^^
Edit@ no jedyny minus to to że na nowym świecie niikt klucza nie ma i musisz wywalić 800gp ;/ ale bierzesz tam parcel i wypychasz kasą i do thais wysyłasz i jeszcze tam jesteś aż Ci capa z kasy zabraknie [ na full respie DUUŻO tego jest ^^] wracasz do thais i masz z tego expa ok 1.5k+duużo expa[tu mówie tylko o rotach] |
Na fibuli exp nawet dobry jak dla malego lvla - dochodzi do 10k/h
Zarobek raczej slaby - jakies 1k/h bo tylko z samej kasy z potworow, lootbaga bardzo ciezko zrobic przy takim przeludnieniu |
nie zawsze jest przeludnienie ;<
|
Ale zawsze sa te 2-3 osoby i wystarczy.
|
@noobowaty mistrz
jak zwykle h*ja do tematu wnosi ale all krytykuje -.- |
@up
Raported - przekleństwa. Mogles dla przyzwoitosci uzyc chociaz jednej gwiazdki i napisac "h*j" Ale ciebie widac dobre maniery nie obowiazuja. :P |
taaa prawda Cię boli panie master? -.-
|
Mówicie o rotach na Liberty Bay? Robiąc lootbagi (mace, swordy, hatchety) przez 1h ile gp można zarobić?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Knight sux bo na 35 lvlu jego srednie combo w gracza z ice rapier + exori wynosi zaledwie 176,25 hp.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:59. |