![]() |
@up
Ajc kolos wiem, ale wiadomo szybko sie pisze to czasami takie byki wyskakuja ;) @koper O jakiej niespodziance mowisz? xD |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
@up.
A ja dziękuje za wyjaśnienia i poprawke ;)... |
<siorb i wielki płacz> A W JAKIM FAKE'U JA BĘDĘ?!!!!!!!!!?!?!??!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!!!
;<. <the noob mode on>ogulńe muwionc daie 4356534666546347?10 !1111111111111111111111<the noob mode off>(podałem ocenę tutaj) Aha, zmieniam nick jaki Ci podałem w rekrutacjach na Merious usuahsauhsuahsauhsuahsuahsuahsa! podaj gg to powiesz mi w jakim fake'u będę;> |
Fajne lokacje. Fajne outfily. Fajna fabuła. Fajne efekty.
10/10 ;) Jeden z lekpszych fakeów na stronie. Mam nadzieje że go skończycie. |
Fake wam wyszedl 10/10 :) (dzieki ze mnie poprawiles)
|
@UP
WAM! To są ONI! Nie ON jeden tylko ONI! Czytaj trochę, a nie odrazu obrazki oglądasz, dobra? -.- |
suuuuuuuuuuper fake nie moge sie doczekac next part:D
|
@WKoper
Super niespodzianka, nie ma co! -.- |
@up
On napisał, że MOŻE być, a nie, że BĘDZIE. Czytaj trochę, a nie od razu obrazki oglądasz, dobra? (poznajesz te słowa? :>) @up Oczywiście, że się znajdzie. :P |
Aplhiee...
Znalazłoby sie tutaj odrobinę miejsca dla mnie? ;) Z oceną fake poczekam, aż rozwiniesz fabułę. |
Ogólnie fajnie. Ciekawe i wogóle. Akcja tylko ciut wolno sie kręci.
Znalazłem pare błędów czy może jak kto woli "technicznych" niedociągnięć XD Może uznasz że to drobiazgi ale błąd to błąd ;p -Dolne krawędzie bali od palisady powinny byćokrągłe a nie kwadratowe -źle narysowane domy ze spadowym dachem(ogólnie pomysł fajny, no ale jak sie chce zrobić cośfajnego trza sie postarać) Zauważ że grafika tibii jest w perspektywie w której pionowe rzeczy są pod kątem 45* do przedmiotów poziomych (na płaszczyźnie którą jest monitor:p ) Trudno więc narysować płytą dachu która jest ani poziomo ani pionowo. Jest jednak sposób:D Krawędź dachu jest dokładnie w połowie domu(patrząc z góry) więc w grafice tibii miejsce w którym powinna być krawędź znajdziesz tak: http://img316.imageshack.us/img316/8060/domerrorgb5.png mogłeś też mocniej przyciemnić jedną strone dachu. -Miecz który koper ma na plecach też jest źle ułożony: http://img245.imageshack.us/img245/7...ormieczgs4.png -Granica wody i bruku w mieście: nie widać pionowej częsci brzegu -mostek w porcie: na czym on sie trzyma?! Tam powinny być podpory... -Ta belka łącząca łódź: wyglada jakby te 2 łodzie na niej leżały :/ To że wytyczyłem ci tyle "błędów" nie znaczy że jesteś cienki. Jesteś pomysłowy. Wymyśliłeś kilka ciekawych rzeczy o których nie jeden fakeowiec nawet nie myślał (bez obrazy dla fakeowców xD ) Znasz sie na rzeczy:p Apropo tych błędów, może pomyślisz że sąbłache ale powodują one efekt niedokończenia... Rób dalej czekam na next paart! OCENA: 7.5/10 |
@up
Dzięki. Następnym razem się postaramy. @topic Jutro się biorę za fake. Może do niedzieli zrobie. |
@up
Tak, wiemy, że fake robisz tylko w weekendy, mimo, że jesteś na gg w środku tygodnia, nie musisz nam powtarzać ;D @Glaves Mało zauważalne błedy, jednak masz rację ^^ Jak się przypatrzeć, rzeczywiście dziwnie to wygląda xD |
Dali dali 10/10 :p :D
|
Hohoho... Widze nawet, że dostałem się do fake'a :D Jak miło z Twej strony.
Dzieło podoba mi się wybitnie i jest jednym z lepszych na forum (choć w moim przekonaniu niepodzielnie panuje tu Cykl... Ale to tylko moje zdanie). Jestem bardzo ciekaw kontynuacji, nie mogę się wręcz doczekać... Oby tak dalej! Ale eerion ma rację, z oceną poczekamy do rozwinięcia. |
A teraz mały konkurs: Kto znajdzie na ostatnim screenie anagram od ksywy jednego z bohaterów, dostanie rolę. Jaką? Tajemnica.
@down Po jakiego grzyba sie o to pytasz jak nie wiesz to prosze wyjdz i nie wracaj... |
eeee Anagram? ;/
|
@up
Przestawione literki w słowie, np. TAZESUM = MATEUSZ xD |
Roth Suil - Ilus Thor? :>
Wyrazy odwrotnie, czyta się 3, 4, 2 i 1 literą. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:42. |