![]() |
Cytuj:
Miesięczny koszt utrzymania serwera to 289,14 zł [brutto]. Nie dysponując tą kwotą na kolejny miesiąc, skazujemy grę, po prostu - na wyłączenie. no to ladnie heh |
Stronka juz dziala...:D
moze juz dzis i grac bedzie mozna ;] |
naraszcie juz niemoglem sie doczekac
|
...
No nareszcie juz myslalem ze nigdy tego nie bedzie
ej a jak sprawdzic czy serw jest offline???bo mi jak chce zrobic nowe konto pisze ze serwer jest albo przepelniony albo offline |
@up
sam sobie odpowiedziales :P NO TO TERAZ CZEKAMY NA GRE ! Ide zaraz odrobic lekcje bo jak dzis wlonczy to bede siedzial reszte dnia pewnie :D A wiece co i tak jest najgorsze? Zaniedlugo i w tej grzez znajda sie prywatne servery ktore przygniota ten wlasciwy :/ |
Cytuj:
|
kurcze no czekam od przyjscia ze szkoly zeby serw byl online a tu offline caly dzien jest!!!co jest grane???o pulnocy wloncza czy co???
|
to teraz wam radze ruszyc dupy wchodzisz na dbo2.pl i SCIAGAC NOWEGO KLIENTA BO SERVER JEST ONLINE ! HAH! WKONCU !
|
Już znalazłem niepoczytałem dobrze:s
|
Oczywiscie... Caly czas mnie loguje,loguje i nie moze zalogowac kurwa. A napalilem sie na gre i czekam na nia od tamtej srody ...
|
Omg :P
To jest nienormalne! Tyle czekałem, a tu ku**a lagi jak na developerskim... i Co to ku**a ma być!!! Bez kitu, porażka! "And he's danced..."
|
u mnie to samo a myslalem ze bedzie juz dobrze a tu huj by strzelil
|
a tam w takiej ramce jak sie wlacza gre pisze ze przypominam ze gra nadal jest na serverze develeeuropeskim....nowy serv bedzie za ok 2 tyg.
|
chyba ktos im powiedzial ze to znow zel chodzi i robia remont serwera "znowu"
|
Cytuj:
wez pisz po polsku...bo Cie napoczatku rozczytac nie moglem...moze i robia bo znowu chwilowo? off ;p |
LOL ściągłem klijenta i chce odpalic i jakis błąd wyskakuje:s wtf?!
Up#ja sie jakoś umiałem rozczytac za 1 razem:S.Tylko zle napisał jedna literke i już nieumiesz poczytać ,zamiast "żle" napisal "żel" każdemu sie zdażyć może . |
A mi sie z gra niechce polaczyc... wyskakuje "połączono , wysylanie danych logowania" i niiiic... prubowalem pare razy ale to nieskutkuje a na poczatku byly 24 osoby online a pozniej 26.. o co chodzi? plx help !!
|
Ja zrobiłem ten błąd ale teraz dałem loguj i pisze cały czas "Połączono ,wysyłanie danych logowania" wtf wysyła sieto umniez minute już:S.Czego to vina wie ktoś może??
|
No to ladnie wlogowalem sie raz a tu blad 429 run time a potem run time 9 -.- kozak i pogralem sobie....
|
Wkoncu meczylem sie i meczylem....i to zrobilem te wszystkie pliki co macie spakowane w winrarze wypakujcie do windows/system32 i ten 1 pliczek ktory dalem na 1 stronie... mysle ze sie wlogujecie ;p
a tu dzisejszy moj ss'ek z gry ;p http://img90.imageshack.us/img90/328/lvl3fx1.th.png Pozdro dla Kakusiaka (jak dobrze napisalem)widzialem go ;p jak gral ^^ dodawac do vipow nick RiverN ;p |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:05. |