![]() |
@up To chyba byl Roberto Carlos
Najlepsze: -Kiedys taka reklama NIKE chyba, jak grali w nozna przy muzyce Elvisa:p -Wszystkie Plusa -Reklama Ery (freestyler xD) -Jeszcze byla kiedys taka, co facet smigal Subaru, a potem pukal w wieko trumny, taka jeszcze fajna muza przy tym byla;) |
Reklamy Plusa wymiataja...
srodkow do czystosci, kosmetykow nie lubie...choc na niektore super jest czasem sie popatrzec^^ do ogladania nie przyciaga zaden kosmetyk, tylko pani bioraca prysznic BTW: ta reklama wymiata xD http://www2.alejaja.pl/sznurki.php?a...=rate&sor=desc wlacznie glosniki...dosyc glosno dla dobrego efektu...dodam,ze reklama nie pojawila sie w polskiej tv |
osobiscie nienawidze reklam za to podobala mi sie przerobka nospy:
-hej baco bedzie dzisiaj padac? -ej kurwa bedzie bo tak mnie w krzyzu jebie... -to wezcie nospe! |
Nie wiem czy ktoś o tym wspominał, ale super są jeszcze reklamy:
|
Deser Ryżowy "Misiowy Ogródek"... Huehheha xD
|
Reklamy Heya tez sa fajne
|
Cytuj:
... Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
X] |
Malucha ukradli...(Matko Boska i ta mina) ej no weście sie przeleccie(?) to jakas rodzinna pamiatka......(w radiu) w maluchu 4 nie wchodzi....Cuda sie sdarzajom
|
moze ktos powiedziec, o co chodzi w tej reklamie play - ''mamo, tato mam mixa''? ;>
|
To faktycznie jest kiepski żart. Chodzi o to, że syn oświadcza rodzicom, że ma mixa - czyli specjalny rodzaj abonamentu, który już dawno był w innych sieciach, a Play reklamuje go jako nowość. A że to "nowość", to rodzice nie wiedzą o co chodzi, i są przestraszeni. Ojciec nie wiadomo co sobie pomyślał i podał synowi prezerwatywę, czyli jeden z najstarszych środków antykoncepcyjnych. Jasne?
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:52. |