![]() |
Możecie mi niewierzyć ale sprzedałem ( kumplowi z czego żałuje) morning star za 1K a wiecie ile kasy z rooka można wynieść !!?? Ja wyniosłem 2K a jak to zdobyłem?? łatwo... znalazłem 3 ciała w copper shield quest a w nich różne śmieci na main ale na rooku to coś ( copper shieldy, chain armory, itp.) i jak jeszcze?? tak że często "polowałem" na minosy a dokładniej na loot z minosów... grałem sobie w fast hands i częstow ygrywałem ( praiwe zawsze)
|
Moj rekord to buciki za 100gp na rooku :D
|
Cytuj:
Może siebie zacytuję, bo coraz więcej &*^#*& na forum: "i sprzedaże... - two-handed sword - uwaga, uwaga - to nie jest żart! - za 25K! - w jaki sposób?: - na początku pokazywałem na trade giant sworda (cena musiała zachęcać... ) i szybko robiłem Cancel, gość się denerwował i kiedy tylko wystawiłem przedmiot, akceptował transakcję - zdziwił się, kiedy w końcu zobaczył u siebie two-handed sworda, a nie giant sworda (oba miecze są podobne do siebie)." |
Niema jak to kupić bp of SD za 1k a sprzedac za 8k :]
|
ja spzedalem rapiera za 100gp
|
Hmm.. niedawno kupiłem na Harmoni G hally za 12k i sprzedałem za 30k :] :blazen:
|
Cytuj:
|
JA was skasuje :]
Penego dnia gram expie sobie na dwarfach i widze ze ktos na TRADE sprzedaje Bohy, to sobie pomyslalem ze kupie.Pytam sie goscia za ile a on mi na to że za ................. 1gp.Spytalem sie jego gdzie jest a ona na to ze w Carlin, wiec poszedłem.Gdy wzielem trade z kolesiem (6lvl) i dałem mu 3gp to on napisał "No 3gp ,i sell only for 1gp".Wiec dałem mu 1 gp i mam Bohy.
Fituki Knight 32 lvl Lunara Thais and Ab'Dendriel Na serio sie to wydażyło:D |
Kasowanie starych postów
|
Cytuj:
Jak mozesz to wklej w tym temacie tego ss'a chcialbym zobaczyc czy na serio masz te bohy :D:D:D |
Brass armor!
Pewnego dnia jakis lov lvl kryczy na trade ze kupi armor ja do niego zagadalem i :
-moze chcesz kupic brass armor ?? -jasne!! -offer?? -maybe 2?? -?? 2k ?? 2gp?? - 2k! -?? :/ no dobra trade. I koles dal za brass armora 2k! B) |
ja spyliłem plate seta kiedyś na ruberze (jak był warty jakieś 2k) za 4k i koleś i tak mi dziękował że tak tanio :p
albo kupiłem bp dwarven shieldów za 500 gp i spyliłem każdą za 100 (razem 2k ) |
Elvis jacket :D
To was zagne teraz.
Mój kolega opchnął Elvis jacket (kurtkę Elvisa) za coś koło 400 gp na rooku :D |
Na rooku kupilem wędkę za 10 (!!) gp i spyliłem za stówę (miałem już zdobytą wcześniej z carlin sword questa)
|
Cytuj:
VVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVVV VVVVVVVV ja na roku sprzedałem za 100gp wode 8o |
Spellbook-350gp
Sandals-200gp W jednym dniu ;-) |
Fota z Bohami za 1gp ;]
Oto fota narazie znalazlem tylko ta na ktorej mam musze poszukac ta fote gdzie robie trade ,moze narazie to wystarczy:]
Niewiem czy sie wklei fotka ale moze pierwszy raz wklejam jak cos to spróbuje jeszce raz |
Cytuj:
Jak wroce do domu to napisze Ci jak sie wkleja ss'y na forum :D |
Ja kupilem Magic Plate Armor nOOba za 25k ( LoL co??)To bylo chyba na lunarze ( Tego MP-Armor sprzedalem pozniej gosciowi za 10000k :D)
|
Rekord to chyba... plate set + spike za 5k i bp fishes za 6k (3gc za rybke ;D)
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:54. |