![]() |
Mój plecak kryje : Zeszyty i najpotrzebniejsze ksiażki, kanapke, bluze, piórnik, batona jakiegoś i mirinde/pepsi/moutain dew.
W kieszeniach : chusteczki, komórka, mp3, pieniązki, plan lekcji :> |
ksiązke do polaka, zeszyty, ksiazke do matmy, cola, dwa długopisy,ołowek, zapałki,jedzenia,portfel,komorka;D
|
O kurde Raul! :D Mamy taki sam plecak ;] Tak się kiedyś zastanawiałem czy nie masz tego samego plecaka xD Teraz sam się o tym przekonałem :confused: :p
|
Kumpel miał stary twaróg.Miał dobrych 5 miesięcy. Uznał go za gumkę,i pożyczył ziomkowi który się radośnie zaskoczył.
|
A ja nie mam ani torby, ani tornistra.
Mam natomiast torbe na ramię, ale może moge sie wypowiedzieć. Więc co ja tam mam zazwyczaj ? Max. ~4 zeszyty i 3 książki, żeby sie nie przeciążać, pudełko spinaczy (zawsze mozna komuś w łape wbić), zestaw kosci (k4, k6, k8, k10, k12, k20), mp3 player, słuchawki (2x), pare baterii AAA, kabel player<->USB, portfel, zapalniczke, temblak na złamaną łape i jakiś apap. I to tyle ; ) |
http://img131.imageshack.us/img131/9839/bpxf4.gif
Głupi temat... |
A ja jestem normalny i mam same książki i zeszty! 8o Czasem znajdzie sie zmiażdżona linijka. Pochwalę się za to za kumpla, który zamiast książek przyniósł kiedyś XModsa w walizeczce (dla niewtajemniczonych, XMods - autko rc).
|
A ja was zagne...
Kiedys w podstawowce wstalem bardzo pozno, szybko sie zebralem i wyszedlem do szkoly. Jak juz schodzilem po schodach na dol to skaplem sie ze nie mam tornistra ¬¬ alb o raz wyszedlem w klapkach eh.. ale to powody poznego chodzenia spac ; < |
Ale mnie zagiąłeś, do szkoły poszedłeś bez plecaka... Dobry motyw był jak w gimnazjum nagle deszcz duży był i trochę zalało wszystko, kałuże były wszędzie i do szkoły się wchodziło górnymi drzwiami, do szatni nie było wejścia, a nagle typ z klasy przychodzi w klapkach, wyjmuje z plecaka ręcznik i wyciera stopy.
|
Heh... To będzie tak:
1. CDA 2. Jakieś tam książki Sapkowskiego i Prachetta. 3. Debilne rysunki (czyt. rysunki debilnych kolegów) 4. Ołówki, długopisy, linijki. 5. Czasem kanapki i puszencję Pepsi. No to na razie tyle... @2x up Heh a ja cię zagne, że miałem to samo tylko że kapłem się dobiero po przebyciu 1 kilometra (do szkoły mam 1.5). Pamiętam, że to było moje najszybsze półtora kilometra w życiu. |
Eeeee... Na wycieczce w trzeciej klasie zapomniałem, że nie ubrałem sandałów(sandały sux) tylko mam laczki... I tak oto łaziłem po muzeach, i w błędne skałki w laczkach, a że było mokro to kolega mnie wjebał po kostki w błocko...
A i 10 kilometrów do Dolska na biwaku w laczkach też się liczy? Cytuj:
|
Plecak używam raz na dwa tygodnie na zjazd :D, a znajduje się w nim:
Otwieracz do butelek, imbusy, bilety z clubów, indeks, zgnieciona puszka po piwie. |
No to i ja sobie ponabijam posty ;)
W prawdzie rok się jeszcze dla mnie nie zaczął, ale na podstawie ubiegłego roku i przewidtwań przyszłego :
|
I widać jakie ciekawe rzeczy niektórzy z was noszą... ;)
|
Cytuj:
A tak zeby offtopu nie bylo to opisze moj rekordowy plecak z drugeij klasy pods. Oczywiscie ksiazki, zeszyty, porozwalane dlugpoisy,kredki i inne. Ale... byla tam tez kanapka sprzed 5 miesiacy xD. Jak wyjmowalem to smierdziala tak zeby bombe biologiczna mozna by z niej zrobic ^^' |
Cytuj:
|
Ja na swoim czarnym mam naszywkę Pink Floyd (kolor różowy), w środku jest nóż, śrubokręt i paski do spinania kabli(świetne jako kajdanki, kolegów przypinałem do kreseł ;>)
|
Kiedyś znalazłem w kieszonce zgniecioną kanapkę która nieźle śmierdziała... BTW. Kieszonaka pod tornistrem xD Skąd miałem wiedzieć? :)
|
Dzis szukałem w plecaku gum (do żucia, a co?! xD) i znalazłem 5zł. Niewiem skad one, ale miałem na fajki przynajmniej :p
|
Cytuj:
@topic Ksiazki, zepsute sluchawki do mp3, kilka dlugopisow, duzo papierkow, cd z San Andreas nieraz jakas gazetke :P nic ciekawego |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44. |