Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Co kryją wasze plecaki/tornistry? ;-) (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=95409)

Vekegi 21-09-2006 18:14

Mój plecak kryje : Zeszyty i najpotrzebniejsze ksiażki, kanapke, bluze, piórnik, batona jakiegoś i mirinde/pepsi/moutain dew.
W kieszeniach : chusteczki, komórka, mp3, pieniązki, plan lekcji :>

henry[tm] 21-09-2006 18:35

ksiązke do polaka, zeszyty, ksiazke do matmy, cola, dwa długopisy,ołowek, zapałki,jedzenia,portfel,komorka;D

7up 21-09-2006 21:26

O kurde Raul! :D Mamy taki sam plecak ;] Tak się kiedyś zastanawiałem czy nie masz tego samego plecaka xD Teraz sam się o tym przekonałem :confused: :p

Walekifa 21-09-2006 21:36

Kumpel miał stary twaróg.Miał dobrych 5 miesięcy. Uznał go za gumkę,i pożyczył ziomkowi który się radośnie zaskoczył.

Gallar 21-09-2006 21:54

A ja nie mam ani torby, ani tornistra.
Mam natomiast torbe na ramię, ale może moge sie wypowiedzieć.
Więc co ja tam mam zazwyczaj ?
Max. ~4 zeszyty i 3 książki, żeby sie nie przeciążać, pudełko spinaczy (zawsze mozna komuś w łape wbić), zestaw kosci (k4, k6, k8, k10, k12, k20), mp3 player, słuchawki (2x), pare baterii AAA, kabel player<->USB, portfel, zapalniczke, temblak na złamaną łape i jakiś apap.
I to tyle ; )

Vanhelsen 21-09-2006 22:16

http://img131.imageshack.us/img131/9839/bpxf4.gif
Głupi temat...

Krzesław 21-09-2006 22:52

A ja jestem normalny i mam same książki i zeszty! 8o Czasem znajdzie sie zmiażdżona linijka. Pochwalę się za to za kumpla, który zamiast książek przyniósł kiedyś XModsa w walizeczce (dla niewtajemniczonych, XMods - autko rc).

OnlyM(PL) 21-09-2006 23:09

A ja was zagne...
Kiedys w podstawowce wstalem bardzo pozno, szybko sie zebralem i wyszedlem do szkoly. Jak juz schodzilem po schodach na dol to skaplem sie ze nie mam tornistra ¬¬ alb o raz wyszedlem w klapkach eh.. ale to powody poznego chodzenia spac ; <

Bambuko 21-09-2006 23:18

Ale mnie zagiąłeś, do szkoły poszedłeś bez plecaka... Dobry motyw był jak w gimnazjum nagle deszcz duży był i trochę zalało wszystko, kałuże były wszędzie i do szkoły się wchodziło górnymi drzwiami, do szatni nie było wejścia, a nagle typ z klasy przychodzi w klapkach, wyjmuje z plecaka ręcznik i wyciera stopy.

Max121 22-09-2006 00:45

Heh... To będzie tak:
1. CDA
2. Jakieś tam książki Sapkowskiego i Prachetta.
3. Debilne rysunki (czyt. rysunki debilnych kolegów)
4. Ołówki, długopisy, linijki.
5. Czasem kanapki i puszencję Pepsi.
No to na razie tyle...

@2x up
Heh a ja cię zagne, że miałem to samo tylko że kapłem się dobiero po przebyciu 1 kilometra (do szkoły mam 1.5). Pamiętam, że to było moje najszybsze półtora kilometra w życiu.

Dark Sven 22-09-2006 08:36

Eeeee... Na wycieczce w trzeciej klasie zapomniałem, że nie ubrałem sandałów(sandały sux) tylko mam laczki... I tak oto łaziłem po muzeach, i w błędne skałki w laczkach, a że było mokro to kolega mnie wjebał po kostki w błocko...

A i 10 kilometrów do Dolska na biwaku w laczkach też się liczy?

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Walekifa (Post 998111)
Kumpel miał stary twaróg.Miał dobrych 5 miesięcy. Uznał go za gumkę,i pożyczył ziomkowi który się radośnie zaskoczył.

xD

DDoS 22-09-2006 09:13

Plecak używam raz na dwa tygodnie na zjazd :D, a znajduje się w nim:

Otwieracz do butelek, imbusy, bilety z clubów, indeks, zgnieciona puszka po piwie.

MatKus 22-09-2006 13:07

No to i ja sobie ponabijam posty ;)

W prawdzie rok się jeszcze dla mnie nie zaczął, ale na podstawie ubiegłego roku i przewidtwań przyszłego :
  • jeden zeszyt (do wszystkich przedmiotów)
  • 2 długopisu (na wypadek, jak by jeden padł)
  • zestaw starych ściąg, których nie chciało mi sie wywalić
  • notebook (studiuję informę, więc co dzień mam coś przy kompie, a ze swoim sprzętem wygodniej, niż z uczelnianym)
  • słuchawki
  • kabel zasilający do notebooka
  • kabel do podpięcia komórku do kompa
  • port żeby podpiąć kartę SD jako pendrive

Empire 22-09-2006 13:53

I widać jakie ciekawe rzeczy niektórzy z was noszą... ;)

lord orzech 22-09-2006 16:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 997380)
Tak? A wiek masz wpisany 13 lat, co Ty możesz o tym wiedzieć? ^^

A ja mam 13 lat i chodze tez do drugiej ^^'

A tak zeby offtopu nie bylo to opisze moj rekordowy plecak z drugeij klasy pods.

Oczywiscie ksiazki, zeszyty, porozwalane dlugpoisy,kredki i inne.

Ale... byla tam tez kanapka sprzed 5 miesiacy xD. Jak wyjmowalem to smierdziala tak zeby bombe biologiczna mozna by z niej zrobic ^^'

Vekegi 22-09-2006 18:14

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez lord orzech (Post 998762)
A ja mam 13 lat i chodze tez do drugiej ^^'

Podstawówki?

joey 22-09-2006 20:34

Ja na swoim czarnym mam naszywkę Pink Floyd (kolor różowy), w środku jest nóż, śrubokręt i paski do spinania kabli(świetne jako kajdanki, kolegów przypinałem do kreseł ;>)

Zając 22-09-2006 21:13

Kiedyś znalazłem w kieszonce zgniecioną kanapkę która nieźle śmierdziała... BTW. Kieszonaka pod tornistrem xD Skąd miałem wiedzieć? :)

Grue 22-09-2006 21:18

Dzis szukałem w plecaku gum (do żucia, a co?! xD) i znalazłem 5zł. Niewiem skad one, ale miałem na fajki przynajmniej :p

Xagar 22-09-2006 21:33

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kwaso (Post 997242)
Proszek do pieczenia to nic strasznego ?? To wciagnij go nosem xD
Temperatura podnosi ci sie do 38-39 stopni. Oczy masz zalane łzami a gardlo cie napieprza ze h*j. A czemu ma to sluzyc ?? Wkrecilismy nauczycielowi ze zbiorowa epidemia w klasie i zwolnili nas z lekcji xD

Btw. masz fajna klase ... lubie takie xD

A zeby nie bylo offtopicu
W przegrudce na komorke do ktorej nigdy nie zagladam znalazlem smierdzace zelki jeszcze z jakies wycieczki z gimnazjum xD , a pod nimi hawczyk do ucha :P

Down@
2h to dziala , ale mi przeszlo po 1h 30 min :D
Najfajniejsze jest ze nam trener to opowiedzial xD Ten patent z proszkiem :P

Juz kupilem proszek do pieczenia, jutro wyprobuje, powiedz tylko ile tego wciagnac :D

@topic

Ksiazki, zepsute sluchawki do mp3, kilka dlugopisow, duzo papierkow, cd z San Andreas nieraz jakas gazetke :P nic ciekawego

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 07:44.