![]() |
Ja jestem jeszcze niskolevelowcem więc lubie expic na : rotach-bo mają jak na mnie sporo kasy , troll swamp-bo łatwo sie je zabija , amazonki-ale to tylko kiedyś bo zaczełem grać nową postacią a przedtem miałem 16lvl B)
|
Piraci szczegulnie buccaneery i corsairy. Ale niestety pacc sie skonczyl =[
|
ja
moje ulubione potwory do skilowania to beho cyce ghoule
|
Cytuj:
ja juz teraz chodze masowo na zerki, i na pojedyncze dragi :D |
Ja masowo zabijam cyce i mino guardy. Tylko dlaczego z cycków halabardy wpadają tak żadko... Z tego powodu mam z nich tylko exp, praktycznie zero loota.
|
dla pacca - larvy,skaraby,ghoule ogolnie tomby (nieliczac behemota ;)
facc-dragi, guardy, wszystlie minosy ;) |
Pacc : tombs only ^^ üprzedewszystkim mumie (fajny hajs) (drutem)
Facc: hmm, ja expilem na soldierach i cycach :) (knightem) |
Raty
Ja Normalnie Uwielbiam Raty Zawsze Wyleci Kilka Gp Czasami Ser
|
Roty. Wstyd się przyznać, ale nadal na nich expie przez większość czasu :) (zaraz 44 lv na nich wbije xD). Exp jak dla mnie podobny jak na tombie (wbijam 50-80% dziennie), kasa niezła (10k za dzień, akurat tyle capa mam :P), no i jest bezpiecznie, bo nie padne jak się komp zfreezuje albo neo rozłączy ;s
A tak jak pc dobrze chodzi i net się nie tnie to Cyce - bo to praktycznie 150 expa za 2-3 hity :P Czasem jakiś smoczek - mam do nich jakiś sentyment (wbiłem na nich mój pierwszy 50 level RP :P) z nudów, beholdery (bo zawsze mam na nich farta i wychodzę z co najmniej 5 twohanderami), ghoule bo nieźle kasą sypią, GS'y jak się nudzę i mam za dużo UH :P |
Cytuj:
moje ulubione stworki to DSY :) |
[quote=Fire glutek;
moje ulubione stworki to DSY :)[/QUOTE] z niewidka czy bez ??? ja chodze tylko z niewidka chociaz bierze w h*j many ale biora tyle samo jak ide bez :P :p |
Ja najbardziej lubię Dwarf Guardy xD [ z monkiem oczywiście ]
Nie wiem co jecszcze mam napisać więc kończe posta. |
dragi, gsy, banshee, liche, necro, dsy
|
Cytuj:
|
Lubie mass hunt dragi z 2x orc leader i tarantule :D no i dwarf guardy najczęsciej leje.
|
mam pytanie
ile jest tych orkow na pohu ??? dam rade tam isc z dwoma dsami ??? albo z monkami ???
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
guardy sa the best!! to moj ulubiony potwor do expienia :D
|
Ja expie na amazonkach valkyriach koło Carlin a najczęściej na minosach rotach ghualchi szkielatch w Thais
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 10:59. |