![]() |
CYClopy
wedlug mnie dzis bylem na huncie ( trwał 1 godzinkę) dobylem ak nigdy dotąd 2 dark helmety , club ring , 2halebardy , co do innych wypowiedzi cyclopy są takie same , lecz chyba dają częsciej rare itemy
|
Cytuj:
Racja, jak ostatnie dwa dni expilem sobie na wzgorzu cycow to wypadlo mi lacznie 4 halabardy a kiedys dobrze jak jedna wypadla ;] ... |
Zrobilam dzis jakies 10 K na rotach, i zapewniem, ze sa takie jak dawniej ;)
|
Po dzisiejszym wniosku doszlem do wniosku że:
1) Drag dosyć szybko się leczy i dziwnie zmienia cel(ale dziś np znalazłem Dragon Hammera) 2)Huntery są o wiele słabsze 3)mino magi silniej rzucają z exp 4)Archery zadają małe straty 5)Geomancer niesamowicie szybko się leczy , o wiele szybciej niż przed updatem |
Bh
kolega był zemnom na BH knight (51/52 skile 20lvl) i Bh dosc poważnie muw nawali do czrmownej lini i ponadto kolega coś mi muwil że za mane mu walił
|
Bhusie ^^
Bh są jakies takie latwiejsze :tongue: . Poszedlem se looknac na i 1 taki bhus zabral mi tylko 25 hp i jakos tak spoko ciosy wchodzily. Ze skillami 58/56 strezelilem go za 133 :baby: . A po za tym bh pluje czyms takim zielonym co jakby nic nie robi .... Kolejnego bh na full def powalilem i nie stworzyl zadnego szkieleta... Masowe hunty na bh powracja :p
|
Z owiec nic nie wypada :(
|
Hunter ma słabszy atak (i tak jest mocny)
|
wiem ze
gs jest szybszy behgolder silniejszy i szkielety wysysaja wiecej zycia
w ghostlandzie na lewo od carlin nic sie nie zmienilo dwarf soldiery wydaja sie byc silniejsze to chyba wszystko wejdzcie tutaj http://www.gangstawar.com/?ref=248368 super zabawa |
Większość potworów się polepszyło np.
Orc berserker-jest szybszy o wiele i szlabsze buly zadaje. Giant spider-jest tylko szybsz okolo o 60lvl szybciej biega. Varkilie i Amazonki -wiencej walom. B) |
przed chwila cyc mnie bil jakis cienki sie zrobil chyba i wolniejszy
normalnie wali mi za 20-30 bez tarczy a teraz 11:36 You lose 7 hitpoints due to an attack by a cyclops. 11:36 You lose 4 hitpoints due to an attack by a cyclops. 11:36 You lose 8 hitpoints due to an attack by a cyclops. |
Nowosc
Ancient scaraby rzucaja spowalnianie. Wiem o tym od qmpla co ma pacc i blokowal go.
|
Cytuj:
Może jak dorwałeś go na zamku to był słaby bo był blisko ciebie, pujdź sobie do obozu Hunterów, jeżeli szybko do niego niepodejdziesz to bedzie cie hitowal od 70 hp w dół. Anonim przysłał mi dzisiaj fotke gdzie na 23 lv. Arcanistra zabił: http://img.photobucket.com/albums/v4...arcanister.jpg Widać tu że Elf Arcanister ma słabszy atak. Cyclopom osłabiła się też obrona: http://img.photobucket.com/albums/v4...ty/cyclopy.jpg Z cyclopów znacznie częsciej wypadaja też itemki, halbard wypada podobnie jak wypadał. Anonim prośi tych co widzieli akcję z Arcanistrem by niemówili jak sie jego postać nazywa. |
Cytuj:
|
Spaermany
Wydaje mi sie ze orc'i-s sa troszke slabsze... a raczej rzadziej strzelaja i sa chyba wolniejsze...
|
Ja tesz zauważyłem, że amazonki i valkirie są słabsze. Potwierdzam więc opinie innych graczy.
|
Amazonki i Valirie-czekają na atak z odleglosci :(
Trole-nieco slabsze Orc spearman'y-zadaja mniejsze obrazenia Hunter- zadaje mniejsze obrazenia(dawniej po update ok 70hp teraz 30hp) :( Witch-mniej z fire fieldów Beholder-nieco slabszy niz po upadate ;) BERVO-26lvl knight (ciagle rosnie) oba chary sa na swiecie TITANIa DREET-13lvl druid mlvl 22 B) |
Zmiany
Tak, tak... Zauwżyłem pewne zmiany u potworów. Np. roty zadają mi wieksze hity :p , dwarfy zadają mi równie wysokie hity (1,2) ;) , wild warriory lepszy pancerz, valki lepszy atak :( . Ale za to częściej fajny sprzecik leci :D . W ogóle upgrade jest cool.
Partex->23lvl<- (Julera) _Carlin_ |
Orc shaman
O ile ktoś się trudni ich huntowaniem (jak ja) to moge powiedzieć że walą (oprucz hmmów) soulfire (3-65dmg), oprucz tego chyba z lekka opadła im obrona ale za to częściej sie uzdrawiają -.-
|
re up
cos mu sie pomieszalo bo z tego co wiem to mino magi przywoluja weze a nie na odwrot :P dzisiaj dopadlem smoka, bralem go na tarcze (nie uzywal czarow - tylko zeby) i jeden hit, ale i tak zwialem bo szans na 26 lvl knight nie mialem z deka :/ 08:57 You lose 105 hitpoints due to an attack by a dragon. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:54. |