![]() |
hahahh ten pomysł z kamikadze jest spooko 8o :D ja bym se mial takiego kamikadze i nim bym zbijal milionyyyyyyyyyyyyyyyy 8o
|
ja bym dodal wiedzmina ^^
15 mana \ 15 hp -co lvl 15cap / niemogl by urzywac broni dystansowych wolno by awansowal w shieldingu ale za to wymiatal by ze swordow i mial sporo defensywnych i ofensywnych czarow |
Nowa Postać
Uważam że powinna powstac nowa postać NEKROMANTA
Albo jakiś Bojowy Elf czy coś w tym stylu :D |
...
Lowca Czarownic, powiedzmy knight specjalizujacy sie w tej walce, za kazdego Witcha dostaje podwojnie expy :] i wiecej loota, wkoncu to jego zawod. Biale dlugie wloski i czarny plaszcz :) a na plecach dwureczna katana :D
Pozdro |
Nosferat
Nosferat dostawał by 15hp 10mana 10cap na każdy level.
Posiadał by umieętność wyssania życia przeciwnikowi. Nosferat przy każdym ataku leczyłby swe rany. Leczenie to miałoby wartość 15% zadanych obrażeń np. zadając cycowi 100 punktów obrażeń, Nosferat leczył by sobie 15hp. Mógłby walczyć tylko swordami. Skile rosły by mu tak jak u palka. Nosferat umiał by takżę poruszać się o 10% szybciej od innych profesji. Posiadał by większość czarów sorka (prócz sumonów) oraz mógłby robić uhy. |
Kulfon
Kulfon:
Atakuje za pomocą swojego magicznego nosa, specjalizuje sie w walce bezpośredniej, bardzo dobrze radzi sobie w ataku. Obrona jest jego słabszą stroną. Gdy osiąga full mp i full hp może przemienić się w GiGant Kulfona, zwiększona szybkość i atak. Bardzo szybko rosną skille ataku, co lvl szybkość 5%. Magia spontaniczna jest mu zupełnie obca, co innego runiczna - na wysokich lvl może tworzyć runy lecznincze. --> Patrz niżej 5mp co lvl 30hp co lvl 20cap co lvl |
Sadze ze moze łowca by byl dobrym nowym charakterem. Mial by on wszystkie czary paladyna a skile by mu dochodzily jak u kinghta i bral technike kinghta czyli miecz itp.. B)
|
Ja bym tam...
Proponuję MAGA BOJOWEGO byłby normalnym magiem :) lecz szybciej by
zdobywał skille (nie tak szybko jak knight lub paladin :tongue: ) ale szybciej od zwykłego maga.Co level miałby 10 życia 20 many i hmmmmm...12 cap :D |
Wojownik
30 hp co lvl 0 mp co lvl (bardzo magiczna profesja :P) 15 cap co lvl Skille rosną mu najszybciej ze wszystkich profesji, ale nie ma u niego magii. |
Cze ja naprawde niewiem jaka moze byc nowa profesja ale ja mysle że 4 wystarczą!!!! :)
|
4 profesje wystarcza teraz tylko wiencej zeczy do tibi takich jak np. wiencej miast czy inne potworki:D
|
Witch
Witch
To bylaby piekna dama ktora moglaby zamieszkac tylko w venore. Specjalne: Kiedy spotka witcha to ten witch przechodzi na jego strone :p . To samo dzialo by sie z valkiriami i amazonami. czary sa ulepszone np. utevo lux bylby utevo gran lux 5 hp 20 mp 20 cap |
ja to bym sie cieszyl jakby sorcowi dali mala zmiane:
10 hp 20 many lub 25 mp 20 cap lub 15 cap chodzi o to zeby tego zycia troche wiecej bylo :D a reszta byla by ok |
UP. o nieee... chłopie o co ty prosisz :D
najlepiej gdyby zmienili sorcowi na : co sekunde jedna mana :P ale co 20 sekund 1 hp :) no i 15hp co lvl, 25mp co lvl i 10 cap co lvl :) |
Mystic
moze zmieniac sie w kazda profesie przy stracie 10 leveli :) |
Nowe postacie Czy stare diablo??
Jest tu wiele propozycji ktore sa sciagniete zywcem z diablo 2 i baldurs gate i takich tam wiecie co ja proponuje?? Moze po prostu niech zrobia dodatek do tej gry ktorybedzie sie zwal Tibia Lord of Demolish ;)
|
nowa postać
Fighter
skille: premia do pięści i pałek co level:15 żyć,5 many,25 udźwig,1 do pałek i 2 do pięści (mniejsza z tym,że skille zwiększają się przy treningu a nie wraz z levelem :) ) |
nowa postać
Fighter
skille: premia do pałek i pięści co level:15 żyć,5 many,15 udźwig,1pkt. do pałek,2pkt. do pięści (nieważne,że skille rosną od treningu a nie od levelu :) ) |
Wiesz ja myśle że to jest głupi temt ale odpowiem.Myśle że gdyby połonczyć wsztstkie profesje napewno wyszła by jakas niezniszczalna.Miala by duzo życia,many,skile dobre na wszystko,czary.
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:38. |