![]() |
Nooo, to drugie już ładne :). Tylko przydałoby się, żeby kursor był na czubku 'statku' (ale nie wiem czy będzie lepiej ;)).
|
Cytuj:
ŁOOO boter xd Też mam Google Earth, fajny programik. @topic Fajny pomysł, ale to flash, głupio jest jak się kliknie ppm. A i to jest do 1024x768 ja mam 1280x1024. Ustawiłem sobie na moją rozdzielczość(edytować html tylko...) ale jakiś idiot mógłby nie umieć :) Najlepsze 666 xd |
To jak, Sławek? mam czekać, czy sam mam robić?
@down: ysz ty :< |
Złób sam:baby:
|
dorobiłem sobie zegar :P
można go ujżeć tutaj: http://forum.tibia.pl/showpost.php?p...&postcount=221 podoba się? bo nie wiem, czy nie dodać.. mogę zrobić też z kilkoma czcionkami, ale to już wasza decyzja. zaraz pokaże, jakie mam.. (czcionki ofcors) edit: http://img96.imageshack.us/img96/288...nki0001vs1.jpg możecie składać zamówienia na zegary o danej czcionce , z konkretnymi obrazkami, itd. więcej czcionek można znaleźć na dafont.com |
Według mnie jest ok, tylko mam nadzieją, że z inną czcionką...
@Up Eee... no wiesz poszperam na tej stronce z czcionkami i dam ci jakąś fajną :> |
Blaaaah. Ten zegarek jest dla pół-ślepych? :D
Powinien być przynajmniej 4x mniejszy. |
chciałem, żeby był widoczny :P ukryłem ten windowsowy, więc tylko na nim polegam..
|
Cytuj:
|
heh, pomysł z takimi pulpitami mi się podoba, aczkolwiek nie ściągnąłem. Wolę nie ryzykować, co prawda nei gram w Tibię (jestem na emeryturze) ale mój brat owszem i nie chcę żeby mu też haknęli postać ;) Z takimi rzeczami warto uważać :p
|
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. jak skończe pucować sobie pulpit, to wam kopara opadnie 8o @up: jakto niepraktyczny? |
Faajne, lecz ja wolę zwykły pulpit. W tym brakuje czegoś...
8o |
Cytuj:
|
@up: jak sie dowiem, jak wyswietlac pulpit np.firefoxem, a nie tym nieszczęsnym IE, to będzie very praktyczny
|
Taki sobie ten pulpit ale przynajmniej lepszy niż stary ! :D xD
|
O kurcze koleś, nieźle to zrbobiłeś.
Ja bym tak nie umiał. Rób więcej! |
Dobre, dobre ale w praktyce raczej duzo zwolennikow nie znajdzie.
|
Cytuj:
Dzisiaj (bo już po północy), ewentualnie jutro skończę robić pulpit dla siebie, pokażę wam go, powiecie co o tym sądzicie, i może zacznę robić pulpity ze skrótami na zlecenia. btw. co do zleceń - macie może jakieś inne pomysły? bo po zancznie dłuższym przemyśleniu robienie tego statku jest niepraktyczne - mogę zrobić grę oddzielnie, a do niej skrót. I dziękuję za pozytywne komentarze ;) down: to już nie będziesz :evul: |
Mi się tam nawet podoba. Znając życie Celoz swoje kolejne wynalazki będzie testował na mnie. ^^
Króliki doświadczalne rox! |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 15:12. |