![]() |
Sory hegemmon
heh... Sory zatakowalem wlasnego lidera ale chcialem sie sprawdzic bio gram od wczoiraj wieczorem :P a o to wyniki paru meczy ;]
- You attacked Hegemmon +54G 9XP - You attacked recep +68G 9XP - You attacked Youri +43G 8XP - You attacked Ludwix007 +31G 7XP - You attacked ziom +11G 5XP - You attacked far +230G 11XP Ups. zabilem wlasnego ledera jeszcze raz sory :P Ps. Hegemmon Moge sie sprawdzic ze wszystkimi czlonkami ?? Potem bede grzeczny :P |
Jako takich walk wam nie zabraniam ale nie mogę też zezwalać na konkretną walkę ;) sprawdzenie sił pomiędzy członkami gangu jest możliwe jeśli obie streony sie zgodzą, czyli jesli chcesz zaatakować z ggagnu mnie to się spytaj najpierw. Tak jak w Tibii jasne?
|
0k
Spox Jasne :P sory ze nie spytalem :P
Ps.Jak cos to ja zawsze sie zgadzam na pojedynek wiec atakujcie czekam :P Ps.2 Jeszcze raz sory ale nie znam sie zabardzo gram od wczoraj jak mowilem :) |
RE UP:
Cytuj:
|
Heh nice :P zobaczymy zaraz :P tylko sobie buty lepsze kupie :)
|
- You attacked baby_bubble +403G 12XP
- You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP - You attacked baby_bubble +403G 12XP Atakujcie go, 400gp i 12 expa a ma na sobie tylko pistolet Desert Eagle :) |
UP: hehe EVUL :)
P.S. wiecie, żę przez czas kiedy spałem zarobiłem 500-1000gp w gangsa? :P dużo osób przejechało się na mnie ^_^ P.S.2 Tyle osób przyjęłem do gagnu a parwie nikt się repem nie odwdzięczył ;) P.S. 3 Kod:
- You attacked far+230G 11XP :berserk: EVULLL!!!:berserk: |
lol... Prawda mozna sobie na nim niezle poexpic i zarobic :p
- You attacked baby_bubble +404G 12XP Jeden magazynek tylko poszedl na niego :P:P:P |
Cytuj:
Wywaliłem gdzieś z 3/4 magazynka i leżałem, tylko podskakiwał i walił tym desertem :P Niewiele mi brakuje do kupna Uzi, kupię sobie i wypróbuję wtedy ;) |
- You attacked Youri +46G 8XP
- You attacked DrChomikvader +72G 9XP - Youri attacked you Failed Bravo youri :P |
Ja zabijam spokojnie :) Dzieki za nick !!
|
Cytuj:
|
Mam pytanie... Czy opłaca mi się kupić Uzi? :P Czy może uzbierać jeszcze trochę i np. shotguna albo pancerz? :P
|
Kupiłem sobie BoHy (running shoes). Teraz zapraszam do walki ;)
|
youri, shinoda zjechalem was ... :) szkoda ze odkryliscie moja kopalnie expa (baby_bubble) :/
|
Youri przyjalem zaproszeni do walki o to wynik :P
- You attacked Youri +48G 8XP Ps. mam dla ciebie rade zamiast marnowac kase na bohy narazie to kup sobie lepsza bron bo po tobie mi zostalo 78 hp :P |
ktorej ****ie cos nie pasuje?
<-> Fajna Gierka 22-08-2004 12:43 <brak komenta> niech wyskoczy w gangsta war a nie forum tibii w to miesza, szmata |
CHYBA PRZESTAJE W TO GRAC LAGI MAM TAKIE ZA CALY CZAS STRZELAM W 1 MIEIJSCE KUR.. PIE...... TAKIE GRANIE !!!!!!!!!!!!!!!!!!! TO NA NECIE PRZYNAJMNIEIJ SIE TAK KUR.. NIE TNIE x(x(x(x(x(x(x(x(
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:58. |