![]() |
Mam następujące pytanie(narazie czysto teoretyczne):Jeśli kupiłem postać i zamówiłem nowego rec-keya to skąd mam pewność że stary właściciel także nie ma confirmation keya?I czy da się mieć 2 razy confirmation key?
|
Gratz
super poradnik mi bardzo sie przydal Dzieki;);) |
A ZMIENILES DANE REJESTRACYJNE
adres, imie itp?? jak zmieniles to tylko ty bedziesz mial ten kod a jak nie to tyko poprzedni wlasciciel :p:p:p:p:p |
SIEMA!
Mam super problem.. kurde bo zamowilem new rec keya... i wszystko dobrze wpisalem tyle ze w moim adresie pojawia sie litera "Ł". No i wpisalem tak jak mialo byc czyli Głowackiego. Czy to zle? Czy dojdzie?;( |
Witam
A jesli mieszkam w bloku to dluga 5/3 moze byc? czy nie? A i czy 88-300 pasuje czy powinno byc 88300;( plz pomozcie |
Cytuj:
|
Chciałbym zamówić nowy r-key... Gdy postępuję zgodnie z wskazówkami itd wszystko cacy dochodzi do momentu gdy chce dokonać przelewu z konta inteligo, ale gdy wpisuje numer konta podany przez tibie pisze mi że format jest nieprawidłowy. :confused:
|
Pytanka.
Kilka PytaŃ:
Czy W Rubruce Last Name Powinno Byc Nazwisko? Czy JeŚli W Danych Na Tibia.com Mam Ł I Ó Key Dojdzie? Czy JeŚli MÓj Kod To 51-180 To Powinno Byc 51180 Czy 51-180? |
Cytuj:
|
mam pytanko czy przy zmianie r keya moge zmienic odrazu emaila ?
jeszce jedna rzecz bo na tibi.com gdy podaje adres z polskimi znakami ż ł ń to wyswietlane sa dziwne znaki a gdy wypelniam formularz jest tak jak nalezy czy to ma znaczenie przy otrzymaniu nowego r keya? |
Czy jeśli podam zły e-mail w informacjach to moje pieniądze przepadną ??
Bo nie pamiętam mojego e-maila a rec-key niechce wejść na strone ;( |
Sytuacja wygląda tak:
Założyłem prawie rok temu konto na tibia.com, oczywiście nic nie wiedziałem o rec-key-u, więc zapisałem go sobie na wszelki wypadek w jakimś pliku na kompie. Potem jakoś sprawy tak się potoczyły, że zaliczyłem ze 2 deady, zniechęciłem się do gry i wyrzuciłem wszystkie pliki dotyczące tibi z całego komputera, w tym rec-keya... Jakiś miesiąc temu postanowiłem zrobić powrót i spróbować grać ostrożniej. Udało się, teraz mam podstawy teoretyczne i praktyczne jak i gdzie grać itd... Mam dwie postacie knight 24lvl, palek 17lvl (więc nie szkoda mi ich stracić). I tu moje pytanie: Czy legalnym będzie założenie na innego maila nowego konta na tibia.com(po to żeby mieć darmowego rec-key-a), a ze starego konta wysłanie kasy/itemów parcelem na nową postać? Z góry dziękuję za odpowiedź :) |
@up
Oczywiście :) Możesz tak zrobić (chyba, że wolisz wydać 20zł na new r-keya) B) |
Czy mogę użyć kodu do innego konta ?
Ej mam jedno konto dobrze spersonalizowane a drugie konto ma złe dane. Jak wykupie nowego r-keya na to dobrze spersonalizowane konto to przyjdzie mi do skrzynki kod, który muszę wpisać na tibia.com żeby dostać nowego r-keya. Ale jeśli użyję tego kodu do tego konta ze źle wpisanymi danymi to co wtedy będzie !?... Będzie zmieniony r-key w tym koncie ze źle wpisanymi danymi ?
|
tibia
mam pytanie jak zamowilem nowy r.key to jak go aktywowac ????? :confused: plx pomocy ;);)
|
Mam ten sam problem co Bazyl1993
Prosze bardzo szybko o odpowiedz o ile to mozliwe |
maŁy problem
czy powinno sie wpisywaĆ polskie znaki czy zamiast np: Ł to L
ps z góry dziĘki za odpowiedŹ:) |
Poradnik bardzo mi sie przydal, nie dawno zgubilem r keya.
Teraz wiem jak to dziala. Dzieki |
r-key
Witam. Mam problem odnosnie r-keya ktorego zgubilem, da sie go jakos odzyskac nie kupujac nowego i nie placac???
Prosze o pomoc |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:12. |