![]() |
Bueheheueuhe
Nice, rob dalej, ale te postacie jak mowiom to sie do siebie nie odwracajom. :P
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Oi, oi... Dawno tutaj nie zaglądałem ;> Nie Celoz, ja pamiętam jak po raz pierwszy pojawiła się piekielna historia i o dziwo była śmieszna i ciekawa. Lepiej na serio uciekaj xD Poza tym... Ty to do mnie mówisz ?!?! Celoz spodziewaj się kaemu obok twojego domu, czekającego na okazję ;> Ewentualnie dorzucę taki bonusik - kilka granatów odłamkowych ;] |
tak to w życiu bywa, że są wzloty i upadki :P Prubój dalej.
|
|
Heh, fajne.
Ale uważaj teraz na Xadama, gotów cię za taką obrazę zniszczyć. ;< |
Takie se...
|
Fajen rób dalej :D 7/10
|
Już przygotowywałem się do reportowania! Ale wiesz, nie jest źle. 7/10
|
szczeze mowiac takie sobie . nie zabardzo mi sie podoba ale za dobre checi dam 5/10
|
takie sobie 8/10 daj więcej humoru bo humoru jest mało jak dlamnie
|
Fajne, fajne :) chociaż niezbyt śmieszne lae fajne fajne xd
|
Niektóre fragmenty mi sie podobaja. Nie wiem dlaczego ale rozwalil mnie ten kawalek dialogu
-GM co to jest internet? -Nie wiem, poszukaj w internecie. @ all (z malutkimi wyjatkami) Nie czepiac sie bo sami wiecie ze wy tez zaczynaliscie dennie. Nikt nie jest perfect fejk mejkerem od samego poczatku -.- |
@up
O rly? A pokazać ci mój pierwszy w życiu fejk (do Fake Game)? Wcale taki denny nie był. :P @topic Nawet nieźle, ale się postaraj. |
@Ganci
Nie badz taki pewien, znam ludzi którzy zaczeli bardzo dobrze. @topic Ciekawe jak to sie dzieje że od jakiegoś czasu nie pojawiają sie nowe odcinki, a i tak temat jest pełen spamu... |
10/10 :D Fajny Fake i w dodatku śmieszny
Rób dalej |
Report??
archeolog za dyche... |
Auahahaua
*Zobacz co sie wyklulo.
-Spider, przecierz widze. Jak Go nazwiesz? *Spider...[...] O lol k()rvva. 8^) Nie no, grafika slaba, dziwnie podzielkone te odcinki fake'u(a moze to twoj styl), ale teksty moga powalic, czasem beka na maxa, szkoda ze fabula troche skapa. No wiec 7/10. Nie bede sie rozpisywal jaki to ze mnie krytyk, bo Ch*J a nie krytyk, ale nie dawaj tak zalosnych tekstow jak te z prezentami, to byl zal.pl Reszta ok. |
Cytuj:
@TOPIC Rob więcej i postaraj bardziej sie nas rozsmieszyc ;s 8/10 |
zupełna beznadzieja zero śmieszne zero sensu 1/10
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:24. |