Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Konkursy (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=111)
-   -   Wymyśl konkurs - komentarze (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=96523)

Nedzwedz 01-10-2006 22:33

mmm mi sią podoba konkurs polegający na napisaniu wierszyka w który trzeba wpleść imiona wszystkich moderatorów :P wszystkich to moze za duzo ale idea wg. mnie bardzo fajna.
rowniez moja uwage przykuwaja konkursy wymagajace zdolnosci literackich, nie musza to byc zaraz wiersze alez w morde jeża ktoś to pozniej czyta sprawdza.

ps. Vilgefortz ( mam nadzieje ze nie przekręciłem nicku) podoba mi się Twój podpis:P mam na myśli cytat z Sapkowskiego :)

WhiteWolf 01-10-2006 23:57

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Cvonio (Post 1008360)
1 Pomysł:
Tytuł:Nowy Sword w Tibi
Czas trwania konkursu:14 dni
Ocena:Wygląd.pomysłowość(chodzi mi oto żeby nie zgapiać już ty swordów co są :)),nazwa.
2 Pomysł:
Tytuł:Ring, który dodaje wszystkiego o 4 na 30 mim
oprócz:lvl,mlvl,shielding,fishing
Czas trwania:14 dni
Ocena: pomysłowość,nazwa

Nie rubmy jaj, wiadomo ze wygra Kwaso;p

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Refugius (Post 1008414)
Konkurs polega na tym, żeby ludzie zalogowali się na swoich najlepszych postaciach i poszli na resp jakiś dość mocnych potworków. Chaczyk polega na tym że musialby ta postacia dednąć jak najwięcej razy w jak najkrótszym czasie (oczywiście na najwyższym dostępnym mu levelu. :evul: ) bo co to mialby być za ded na 1 levelu i na jakimś racie :) ? a więc idziemy bez EQ na np. demona, albo black knighta i dedniemy ile sie da. Byle szybko, byle dużo! Misztrzowie będą nagradzani EQ tibijskim.:cup: :cup: :cup: :cup: :cup: ! ! ! Oraz wolnymi expowiskami (nie wiem jakbym to zrobil ale jak sie dowiem to mozna to uznac za jedna z nagrod) aha, i ded nie moze byc przeprowadzony przez człowieka, musi cie dednac potwór! Chodzi o to, ze ktos moglby isc z kolega w jakies odludne miejsce i sie nawzajem zabijac :) . Chcialem jeszcze dodac, ze nie mozna dwa razy z rzedu dednac na tym samym potworku. A wiec do dzieła; ZDOBĄDŹ TYTUŁ MISTRZA DEDA ! ! ! :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: :cup:

Druid pej - Refugia

A ty na 100 - 200 bys chail zginac z 200 razy dla paca?;/

Konkursy typu "Zrobic hunta na xxlev, albo zrobić jak najwiecej chleba" nie maja sensu, gdyż wiaomo, że 50 knight upiecze więcej od sorka, z powodu capa;/

King Mati 02-10-2006 03:35

kizzbu wymyslil to samo co ja a to jest plagiat

a tak pozatym duzo osub dalo na zrobienie dytkanda czy cos podobnego mi sie wydaje ze tak wolno latwo z czego spisac lub ktos moze pmuc

Biovital 02-10-2006 15:13

Spotgyfhy:

Dobra sorki . Może się uniosłem i nie przemyślałem tego . Ale pomysły są prawie takie same i w oby chodzi o przedstawienie teatralne więc nie wiem czy oddzielnie :confused:

Karłowacie:

Czemu uważasz , że to napewno nie wypali ?
Wkońcu to jest coś nowego i orginalnego a pozatym niektóre sztuki mogą odpaść na samym początku ... Mi się ten pomysł podoba , może i modkom się spodoba. A ja nie mówiłem ile ma trwać sztuka podałem ile max może to po 1. A po 2. Modki mogą same zdecydować ile to by miało trwać - wkońcu tu się liczy pomysł na konkurs - czas trwania itd. mogą sobie zmienić według własnych potrzeb. Wszystko jest możliwe .

Pozdro :cup:

Vilgefortz 02-10-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez karłowaci (Post 1013283)
Ale nie każdy specjalnie zagpil pomysl innego. Poprostu zobaczyl na tibia.pl ze jest konkurs i dal zgloszenie nie czytajac innych

no to przykro mnie bardzo, taka osoba zostanie wyrzucona z konkursu. sorry Batory, ja zadałem sobie trud przeczytania tego wszystkiego, dzięki czemu byłem pewny że mój pomysł był w 100% orginalny.

ps. Vilgefortz ( mam nadzieje ze nie przekręciłem nicku) podoba mi się Twój podpis mam na myśli cytat z Sapkowskiego

dziękuję bardzo. nick też jest z Sapkowskiego:)

Spongyfhy 02-10-2006 15:57

@ Biovital

W najbliższym czasie zmienię moją propozycję na konkurs, bo wpadłem już na inny pomysł. Zresztą, masz trochę racji - byłeś pierwszy i należą Ci się prawa autorskie :p

Seele 02-10-2006 16:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez tamilin (Post 1013913)
otoż mam pomysł aby następny konkurs polegał na tym aby stworzyć własna strone o Tibi
mogło by na niej się znajdować
-informacje o postaci
-o tobie (z kad jestem ile czasu gram w tibie i od kąd)
-mile widziane własne filmiki, zdięcia Itp.
-zas trwania konkursu do 4 tygodni (chyba tyle czsu wystarczy aby stworzyć stronkę nawet dla mało zaawansowanych w tych tematach...
-trony z wirusami bądz odnośnikami do nich byłyby niedopuszczane do konkursu:) :) :) X(

Temat zajęty nie kopiować pomysłu mam nadzieję że wygram :cup: [CHAR]Janek Pan Firanek
jestem z honery

No sory ale nie każdy ma pojęcie o html, css, php, photoshop czy nawet flash

Skym4N 02-10-2006 17:06

Nie każdy też ma zdolności plastyczne, wyczucie rytmu (piosenki), wyobraźni (pisanie itp.), zdolności komputerowe (informatyka ogólnie) itd....
Na tym też polega pewna konkurencja i eliminowanie 'wrogów' ;)

Biovital 02-10-2006 18:03

Konkurs na żeźbe postaci tibijskiej ?
To raczej nie wypali wkońcu mało osub ma talent to robienia żeźb :( Np. Ja ;(

@Refugius

No nie ... przecież nikt by w tym udziału nie brał . Niektóży nie chcą zaczynać od 1 lvl z paccem. Niektóży chcą pacca bo mają wysoki lvl i raczej nie chcą rookować ( bo jak to nazwać ) swych dobrych postaci tylko pójść na tiquande żeby se szybko lvl wbic - pomyśl czy gdybyś miał np.130 lvl chciałbyś tracić kilka mln expa dla pacc na 3 miechy ?

Pozdro:cup:

Nedzwedz 02-10-2006 21:48

Nie kazdemu chce sie czytac iles tam stron tematu ze zgłoszeniami? no sorry bardzo ale oceniający muszą to zrobić a im wiecej ludzi pisze swoj pomysł bez sprawdzenia czy cos takiego było to dodaje im roboty. jak dla mnie dyskwalifikacja na miejscu, ban to moze za duzo ale punkty jakies bym rzucił.

@Vilgefortz hehe wiem ze nick tez z Sapkowskiego :P jeden z moich ulubionych tworcow.
ps wiesz moze kiedy wychodzi\wyszła 3 czesc przygod Reinmara? ;)

Pakito14 02-10-2006 22:18

a moj konkurs ?

A dlaczego na moj konkurs nie glosujecie ;) Konkurs Literacki odpada ;)

Moj konkurs jest dobry.
Charmenki jest cool.

a reszta odpada :PPP

<zartuje oczywiscie> !! Pozdro for all ;)

Duch Guardi 03-10-2006 08:13

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez mlyko (Post 1012620)
Zbierz jedzenie !

Czas trwania konkursu: do wyłonienia zwycięzcy (zwycięzców)

Konkurs polega na zebraniu jak największej ilości tibijskiego jedzenia. Wygrywa osoba, która jako pierwsza zbierze każdy rodzaj food ( z każdego np. po jednej sztuce)

Jeżeli w ciągu 2 tygodni nikt nie uzbiera wszystkich dostępnych środków żywieniowych wygrywają osoby z największa ilościa zebranego towaru.

NIE ROBIMY screenów zebranemu jedzeniu, tylko wysyłamy je parcelem na konto organizatora konkursu.

Pozdrawiam !

EDit

Pulkownik Caster - Obsidia / Kazordoon

lol to ja mogę wymyślić kto zbierze najwięcej kasy i mi wyśle jak zmienił byś końcówkę bez wysyłania a zrobieniem ss to nawet był by fajny pomysł ( sam mam każdy rodzaj jedzenia w tibii oprócz wooden mushroom) :p

xtomixx 03-10-2006 10:19

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mroczny_Angel (Post 1013901)
Ja dałbym "konkurs" w którym trzeba by było uzasadnić dlaczego to właśnie ta osoba ma dostać pacca:) jeśli ta propozycja już padła to moja można zignorować:P

PLAGIAT !
To moja propozycja :p
Mój post : str. 21
Plagiat : str. 25 na samej górze
Pozdro^^

Vilgefortz 03-10-2006 15:43

może zaczniemy robić zakłady na ilu stron tych samych pomysłów się ten konkurs skończy:)))

mlyko 03-10-2006 17:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Duch Guardi (Post 1014761)
lol to ja mogę wymyślić kto zbierze najwięcej kasy i mi wyśle jak zmienił byś końcówkę bez wysyłania a zrobieniem ss to nawet był by fajny pomysł ( sam mam każdy rodzaj jedzenia w tibii oprócz wooden mushroom) :p

KToś może ss zrobić fake. Poprostu wysyłając parcelem do organizatora będzie uczciwie, a on sam po zakończeniu konkursu all odeśle.

Vilgefortz 03-10-2006 21:36

strrrrrasznie wręcz jestem ciekawy który pomysł wygra. już się nie mogę doczekać zakończenia konkursu i ogłoszenia wyników. ciekawe czy admin ma już jakiegoś faworyta^^

DDoS 04-10-2006 07:06

Vilku tu nie tylko admin ma coś do powiedzenia, ale całe grono modowe ;p.

Ja tu widzę mało postów interesujących / nadających się do zrobienia z nich konkursu.

We will wait, we will see.

krzint 04-10-2006 09:24

do okgloszenia wynikow zostal,lo 16 dni no to sobie poczekamy :D

Vilgefortz 04-10-2006 15:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czuk85 (Post 1016132)
Vilku tu nie tylko admin ma coś do powiedzenia, ale całe grono modowe ;p.

no wieeeem. ale i tak jestem ciekaw. w końcu admin to admin;)

Ashlon 05-10-2006 13:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez czuk85 (Post 1016132)
Ja tu widzę mało postów interesujących / nadających się do zrobienia z nich konkursu.

Ale juz kilka zostalo wspomnianych :P

edit, down : niestety nie :)

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08.