![]() |
mmm mi sią podoba konkurs polegający na napisaniu wierszyka w który trzeba wpleść imiona wszystkich moderatorów :P wszystkich to moze za duzo ale idea wg. mnie bardzo fajna.
rowniez moja uwage przykuwaja konkursy wymagajace zdolnosci literackich, nie musza to byc zaraz wiersze alez w morde jeża ktoś to pozniej czyta sprawdza. ps. Vilgefortz ( mam nadzieje ze nie przekręciłem nicku) podoba mi się Twój podpis:P mam na myśli cytat z Sapkowskiego :) |
Cytuj:
Cytuj:
Konkursy typu "Zrobic hunta na xxlev, albo zrobić jak najwiecej chleba" nie maja sensu, gdyż wiaomo, że 50 knight upiecze więcej od sorka, z powodu capa;/ |
kizzbu wymyslil to samo co ja a to jest plagiat
a tak pozatym duzo osub dalo na zrobienie dytkanda czy cos podobnego mi sie wydaje ze tak wolno latwo z czego spisac lub ktos moze pmuc |
Spotgyfhy:
Dobra sorki . Może się uniosłem i nie przemyślałem tego . Ale pomysły są prawie takie same i w oby chodzi o przedstawienie teatralne więc nie wiem czy oddzielnie :confused: Karłowacie: Czemu uważasz , że to napewno nie wypali ? Wkońcu to jest coś nowego i orginalnego a pozatym niektóre sztuki mogą odpaść na samym początku ... Mi się ten pomysł podoba , może i modkom się spodoba. A ja nie mówiłem ile ma trwać sztuka podałem ile max może to po 1. A po 2. Modki mogą same zdecydować ile to by miało trwać - wkońcu tu się liczy pomysł na konkurs - czas trwania itd. mogą sobie zmienić według własnych potrzeb. Wszystko jest możliwe . Pozdro :cup: |
Cytuj:
ps. Vilgefortz ( mam nadzieje ze nie przekręciłem nicku) podoba mi się Twój podpis mam na myśli cytat z Sapkowskiego dziękuję bardzo. nick też jest z Sapkowskiego:) |
@ Biovital
W najbliższym czasie zmienię moją propozycję na konkurs, bo wpadłem już na inny pomysł. Zresztą, masz trochę racji - byłeś pierwszy i należą Ci się prawa autorskie :p |
Cytuj:
No sory ale nie każdy ma pojęcie o html, css, php, photoshop czy nawet flash |
Nie każdy też ma zdolności plastyczne, wyczucie rytmu (piosenki), wyobraźni (pisanie itp.), zdolności komputerowe (informatyka ogólnie) itd....
Na tym też polega pewna konkurencja i eliminowanie 'wrogów' ;) |
Konkurs na żeźbe postaci tibijskiej ?
To raczej nie wypali wkońcu mało osub ma talent to robienia żeźb :( Np. Ja ;( @Refugius No nie ... przecież nikt by w tym udziału nie brał . Niektóży nie chcą zaczynać od 1 lvl z paccem. Niektóży chcą pacca bo mają wysoki lvl i raczej nie chcą rookować ( bo jak to nazwać ) swych dobrych postaci tylko pójść na tiquande żeby se szybko lvl wbic - pomyśl czy gdybyś miał np.130 lvl chciałbyś tracić kilka mln expa dla pacc na 3 miechy ? Pozdro:cup: |
Nie kazdemu chce sie czytac iles tam stron tematu ze zgłoszeniami? no sorry bardzo ale oceniający muszą to zrobić a im wiecej ludzi pisze swoj pomysł bez sprawdzenia czy cos takiego było to dodaje im roboty. jak dla mnie dyskwalifikacja na miejscu, ban to moze za duzo ale punkty jakies bym rzucił.
@Vilgefortz hehe wiem ze nick tez z Sapkowskiego :P jeden z moich ulubionych tworcow. ps wiesz moze kiedy wychodzi\wyszła 3 czesc przygod Reinmara? ;) |
a moj konkurs ?
A dlaczego na moj konkurs nie glosujecie ;) Konkurs Literacki odpada ;)
Moj konkurs jest dobry. Charmenki jest cool. a reszta odpada :PPP <zartuje oczywiscie> !! Pozdro for all ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
To moja propozycja :p Mój post : str. 21 Plagiat : str. 25 na samej górze Pozdro^^ |
może zaczniemy robić zakłady na ilu stron tych samych pomysłów się ten konkurs skończy:)))
|
Cytuj:
|
strrrrrasznie wręcz jestem ciekawy który pomysł wygra. już się nie mogę doczekać zakończenia konkursu i ogłoszenia wyników. ciekawe czy admin ma już jakiegoś faworyta^^
|
Vilku tu nie tylko admin ma coś do powiedzenia, ale całe grono modowe ;p.
Ja tu widzę mało postów interesujących / nadających się do zrobienia z nich konkursu. We will wait, we will see. |
do okgloszenia wynikow zostal,lo 16 dni no to sobie poczekamy :D
|
Cytuj:
no wieeeem. ale i tak jestem ciekaw. w końcu admin to admin;) |
Cytuj:
edit, down : niestety nie :) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:08. |