![]() |
Nie łamiące się speary !!!11 Bo tu idzie dosłownie ocipieć jak na skillowanie się all eq zostawia żeby unieść pieprzone 20 spearów!1!
|
Cytuj:
aha bym zapomnial . wiecej quest'ów tak duzo wiecej :P |
Cytuj:
a no i jeszcze by sie przydal w update kon .. ale to juz inna bajka xD |
Ja bym chcial nowe mapki:D nowe ouffity i zeby bylo mozna statkami plywac dla facc:D :D
|
Ja hchcem Fri Empea
czyli polepszych siłe magii, meele knighta, meele pala, dużo nowych "tajemnych" expowsik (tzn. szukasz dziury pod drzewem etc.) |
Do tych którzy chcą niełamiące sie spiry i zlikwidowanie soul points:
Ludzie czitowali to teraz macie za swoje ;P i niech CipSoft tego nie zmienia! |
Ja bym chciał nowych dużych wysp dla FACC i nowych niezłych potworków:)
|
Nie łamiące sie spiry? Pamietam jak tydzien bocilem na jednym spirze...
Wtedy płakali, że palek łatwo wbija skill, knight w pizdiec czasu na to a sorc/druid do 40 z w hammerem/skull staffem w łapie. |
kilka rzeczy, które wg. mnie są priorytetem:
primo: aby pojawiało się na serwerach więcej GM (w chwili obecnej, odkąd gram na Guardii jeszcze ani razu nie spotkałem żadnego z nich...) a zasady są łamane notorycznie (odnośnie języka, zachowania - zabijanie cudzych potworków itp...) szczególnie widoczne to jest na światach non-pvp. secundo: ograniczenie wiekowe (wiem, że nie ma na to szans bo nawet takie 13latki kupują pacc i CIPSoft zarabia)... ale jak słysze "hcesz", "plx itens...." czy "ruszczka" to mnie krew zalewa... nie wspominam już o cudownym angielskim.... tetrio: permanentny ban za hack linki oraz listy wysyłane do depo... quarto: plagi żebraków w depo... "plx itens... I hacked...", "plz plz plz dedlem..." żenada... no i to chyba najwazniejsze zmiany jaki bym wprowadził, no i można by dorzucić jakiś nowy teren dla FACC ;) |
Cytuj:
mag/druid musi trzymać sie na dystans i pilnować poziomu many, paladyn tez dystans musi zachować... knight z dobrymi skilami nawet na niskim poziomie może spokojnie sobie poradzić ze znacznie silniejszymi potworkami, z którymi mag/druid/pal nie mieliby szans (rzecz jasna nie mówie tu żeby rzucać sie na GSy i Dragony tu dzież inne niebezpieczne stwory z 12levelem bo to samobójstwo...) a jeśli masz skille do d... to idź potrenuj ;) |
@up
Popier... cie?! Teraz knight jest najsłabszy! Sorce i druty mają wandy, pall bije z łuku/kuszy, a knight musi kupować a kupe kasy broń, i narażać się na ciosy! A jak jest blokerem, to nawet se loota nie może sobie zabrać ja nie ma party! Powinni sporo polepszyć knighta (mówie to, mimo iż gram sorcem) |
niestety o terenach dla facc możecie pomarzyć ;s przez tyle update nie było nic większego dla facc //\\
|
Cytuj:
|
Cytuj:
A ja bym chcial zeby wycofali rozgi dla sorcow i druidow I zeby dodali przynajmniej troche wiecej expowisk dla FACC(dla PACC OFKORS tez) |
Cytuj:
LOL! predzej 15 sorciem/drutem/palem niz 15 knightem solniesz np. dsa, draga... jescze po update malo lvlowi knighci maja male szanse uciec od pk sorca/druta/pala na podobnym lvlu... |
Cytuj:
|
Ja chce :
-Rozwiązania z sorcami z tibii przed paru uptadów<samemu sobie trzeba robic runki etc. ;] > -nowe facc tereny + nowe pacc tereny -nowe questy ;) |
Moj kumpel ma 151 lvl i bieg aze skull staffem i nie narzeka
|
Zeby bylo 3 gmow na 1 worldzie, wtedy nei bylo bo bociarzy bo reporty byly by natychmiast sprawdzane. (Zbyt piękne aby mogło być prawdziwe)
|
Ja chciałbym:
-nowe tereny dla FACC :P -nowe questy dla FACC -aby cipsoft zrobił coś w kierunku ułatwienia treningu paladyna -nowe potworki najlepiej , żeby również były jakieś dla FACC :P |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41. |