Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Inne (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=19)
-   -   Co Chcialbys w następnym update?! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=97227)

Upierz 05-11-2006 21:16

Nie łamiące się speary !!!11 Bo tu idzie dosłownie ocipieć jak na skillowanie się all eq zostawia żeby unieść pieprzone 20 spearów!1!

Zenuś 06-11-2006 17:18

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Upierz (Post 1065243)
Nie łamiące się speary !!!11 Bo tu idzie dosłownie ocipieć jak na skillowanie się all eq zostawia żeby unieść pieprzone 20 spearów!1!

własnie się zastanawiałem czy nie pograć sobie palkiem i tak sobie mysle i mysle i moje wnioski są takie. łamiące się speary są po prostu nie do zniesienia i dlatego bardzo bym chciał aby nowy upd zrobił coś z tym bo palki mają teraz troszkę do tyłu
aha bym zapomnial . wiecej quest'ów tak duzo wiecej :P

Bugatti183 07-11-2006 09:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kubon (Post 1017737)
Nowe stwory, tereny i.... test na inteligencje przed stworzeniem konta(jezeli ponizej powiedzmy 75 to koles nie moze zalozyc konta) xD.

Tak ... Jezeli ktos ma niskie IQ to nie znaczy ze jest zlym czlowiekiem i zlodziejem .....

a no i jeszcze by sie przydal w update kon .. ale to juz inna bajka xD

diler 08-11-2006 22:07

Ja bym chcial nowe mapki:D nowe ouffity i zeby bylo mozna statkami plywac dla facc:D :D

Mozo 08-11-2006 22:40

Ja hchcem Fri Empea
czyli polepszych siłe magii, meele knighta, meele pala, dużo nowych "tajemnych" expowsik (tzn. szukasz dziury pod drzewem etc.)

Withord 09-11-2006 07:38

Do tych którzy chcą niełamiące sie spiry i zlikwidowanie soul points:
Ludzie czitowali to teraz macie za swoje ;P i niech CipSoft tego nie zmienia!

GFB 09-11-2006 10:15

Ja bym chciał nowych dużych wysp dla FACC i nowych niezłych potworków:)

Frapper 09-11-2006 11:23

Nie łamiące sie spiry? Pamietam jak tydzien bocilem na jednym spirze...
Wtedy płakali, że palek łatwo wbija skill, knight w pizdiec czasu na to a sorc/druid do 40 z w hammerem/skull staffem w łapie.

Kveldulv 09-11-2006 12:13

kilka rzeczy, które wg. mnie są priorytetem:
primo: aby pojawiało się na serwerach więcej GM (w chwili obecnej, odkąd gram na Guardii jeszcze ani razu nie spotkałem żadnego z nich...) a zasady są łamane notorycznie (odnośnie języka, zachowania - zabijanie cudzych potworków itp...) szczególnie widoczne to jest na światach non-pvp.
secundo: ograniczenie wiekowe (wiem, że nie ma na to szans bo nawet takie 13latki kupują pacc i CIPSoft zarabia)... ale jak słysze "hcesz", "plx itens...." czy "ruszczka" to mnie krew zalewa... nie wspominam już o cudownym angielskim....
tetrio: permanentny ban za hack linki oraz listy wysyłane do depo...
quarto: plagi żebraków w depo... "plx itens... I hacked...", "plz plz plz dedlem..." żenada...

no i to chyba najwazniejsze zmiany jaki bym wprowadził, no i można by dorzucić jakiś nowy teren dla FACC ;)

Kveldulv 09-11-2006 12:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez GooberStraw (Post 1065252)
Zwiekszenie mocy knighta i jakies tam nowe potworki. Ale to pierwsze najwazniejsze bo knight obecnie expi kilka razy wolniej od profesji magicznych. :(

LOL człowieku co Ty piszesz? knight to profesja, którą najszybciej się expi...
mag/druid musi trzymać sie na dystans i pilnować poziomu many, paladyn tez dystans musi zachować... knight z dobrymi skilami nawet na niskim poziomie może spokojnie sobie poradzić ze znacznie silniejszymi potworkami, z którymi mag/druid/pal nie mieliby szans (rzecz jasna nie mówie tu żeby rzucać sie na GSy i Dragony tu dzież inne niebezpieczne stwory z 12levelem bo to samobójstwo...)
a jeśli masz skille do d... to idź potrenuj ;)

Michoss 09-11-2006 14:35

@up
Popier... cie?!
Teraz knight jest najsłabszy! Sorce i druty mają wandy, pall bije z łuku/kuszy, a knight musi kupować a kupe kasy broń, i narażać się na ciosy! A jak jest blokerem, to nawet se loota nie może sobie zabrać ja nie ma party!

Powinni sporo polepszyć knighta (mówie to, mimo iż gram sorcem)

Tomciu 09-11-2006 15:01

niestety o terenach dla facc możecie pomarzyć ;s przez tyle update nie było nic większego dla facc //\\

Kveldulv 09-11-2006 15:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michoss (Post 1070195)
@up
Popier... cie?!
Teraz knight jest najsłabszy! Sorce i druty mają wandy, pall bije z łuku/kuszy, a knight musi kupować a kupe kasy broń, i narażać się na ciosy! A jak jest blokerem, to nawet se loota nie może sobie zabrać ja nie ma party!

Powinni sporo polepszyć knighta (mówie to, mimo iż gram sorcem)

ja gram knightem i nie narzekam... dla mnie skill to podstawa moze dlatego mam juz 52/52 na 12lev i niedlugo dobije 4mlev... na brak kasy tez nie narzekam...

Capality 09-11-2006 17:53

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zotemut (Post 1065095)
OMfg.
Tanszy Pacc plx plx pxl !!1111oneoneoneone

Nie stac Cie na PACCa? Nie kupuj albo zarob na niego -.-

Ja chcialbym:
1. Ulepszenie palka (nie moga zrobic z nim nic gorszego, bo juz go zniszczyli >.<)
2.Nowe tereny dla PACC i FACC.
3.New quests plx?

Czemu każda jego wypowiedź jest zwalona -.-

A ja bym chcial zeby wycofali rozgi dla sorcow i druidow
I zeby dodali przynajmniej troche wiecej expowisk dla FACC(dla PACC OFKORS tez)

DexteroO 09-11-2006 18:21

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kveldulv (Post 1070088)
LOL człowieku co Ty piszesz? knight to profesja, którą najszybciej się expi...
mag/druid musi trzymać sie na dystans i pilnować poziomu many, paladyn tez dystans musi zachować... knight z dobrymi skilami nawet na niskim poziomie może spokojnie sobie poradzić ze znacznie silniejszymi potworkami, z którymi mag/druid/pal nie mieliby szans (rzecz jasna nie mówie tu żeby rzucać sie na GSy i Dragony tu dzież inne niebezpieczne stwory z 12levelem bo to samobójstwo...)
a jeśli masz skille do d... to idź potrenuj ;)

LOL!
predzej 15 sorciem/drutem/palem niz 15 knightem solniesz np. dsa, draga...
jescze po update malo lvlowi knighci maja male szanse uciec od pk sorca/druta/pala na podobnym lvlu...

Abdrus 09-11-2006 19:26

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kveldulv (Post 1070292)
ja gram knightem i nie narzekam... dla mnie skill to podstawa moze dlatego mam juz 52/52 na 12lev i niedlugo dobije 4mlev... na brak kasy tez nie narzekam...

Jak ty możesz narzekać na brak kasy jeśli cały czas trenujesz ... ? Zobaczymy jak będziesz miał z 40+lvl

Mroku 09-11-2006 19:34

Ja chce :
-Rozwiązania z sorcami z tibii przed paru uptadów<samemu sobie trzeba robic runki etc. ;] >
-nowe facc tereny + nowe pacc tereny
-nowe questy ;)

Mylak 10-11-2006 12:06

Moj kumpel ma 151 lvl i bieg aze skull staffem i nie narzeka

Mylak 10-11-2006 12:15

Zeby bylo 3 gmow na 1 worldzie, wtedy nei bylo bo bociarzy bo reporty byly by natychmiast sprawdzane. (Zbyt piękne aby mogło być prawdziwe)

Michnik of Celesta 10-11-2006 12:33

Ja chciałbym:
-nowe tereny dla FACC :P
-nowe questy dla FACC
-aby cipsoft zrobił coś w kierunku ułatwienia treningu paladyna
-nowe potworki najlepiej , żeby również były jakieś dla FACC :P

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:41.