![]() |
Peniusila tomb -2 !!!!!!!!!!1111oneoneone
... 16k/h |
na starym koncie to wycieczka na mount sternum
a na tym nowym to jaskinia kolo thais i troll mountains :P |
Cytuj:
@topic hydry, fajny krajobraz xP |
Kiedy Vasali nie posiada pacca :P
8-13 lvl folda 13-19 lvl Dwarf soldki w Kazo (nie obok :P) 19-33 lvl Cyce (cały cave z zajęciem) 33-60 Guardy :P /\ /\ /\ /\ (1 tydz 33 lvl na feriach facc) a gdy maleńki Vasali posiadał pacca :P 8-13 goby na edron 13-60 wszelakiego rodzaju tomby :) Chyba wiadomo dlaczego taki podział :P |
Kopalnie rządzą! Dwarfy Guardy nadają się naj. na 20-25 lvl soldiery 15-20 a poniżej coś innego!
|
Na niskich poziomach (8-50) Larvy, Tomby
Na średnich poziomach (50-90) Turtles Na wysokich poziomach (90) Smoki |
ja sorkiem lubie mt.sternum i fibula dungeon
knightem: folda, outlaw camp, POH, fibula, zamek w AB |
:d
oj ja kiedys bylem w zaje...... mjescu nazywa sie ono mjasto mino i powiem wam ze tam isc bez gfb to istne szalenstwo oczywiscie nie licze do tego palkuw i knightuw :D o ile zlapja minoski
|
Ja poprustu ubustwiam tomb-30k/h expa i z 20k/h czystej kaski po sprzedaniu lota8o. A tak dla low-lvl to jeszcze folda i nora z swamp trollami pod venore
|
Zamek Kolo ab :D
|
Kopalnia pod svar, dalsze poi-hff (za roomami dla 4 profesji), frosty i cos oryginalnego: banshee xD
|
Amazon camp oczywiście ;p
|
Ja do ok. 15 lvl expię na Foldzie. Slimy, mino, archery, roty, frost trolle, wyverny. Później przerzucam się na zamek koło AB.
|
Expowiska koło venore na bagnach i na poh , elf fortress , mt sternum , kopalnie w kazo :):)
|
Ja lubie chodzić na małpy ( north-east od port hope ) podobno można tam zarabiać nawet sorkiem ;]
|
Ja lubię chodzić na Fibule i Amazon Camp
|
mt sternum, elvenbane, i skille na foldzie ; ]
|
Helheim, Hellgate oraz Tarpit Tomb ;)
|
zamek koło Ab, czasami jak ma się czas to na cyce obok thais, ale biore ze sobą potionki ;p
|
moje ulubione expowisko to takie gdzie nie ma ludzi
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:31. |