![]() |
@Up: Joe nie umie sikać - on wymiotuje.
|
Whoa, whoa, whoa... whoa... whoa... Waszym zdaniem lepszy jest system 'pierwszy nawet najgłupszy rozkaz się liczy' (bardziej sprawiedliwy, ale głupoty mogą wychodzić i może przestać chcieć mi się to robić) czy 'ten, który mi się najbardziej podoba' (mniej sprawiedliwy, ale kreatywniejszy)? Napiszcie, co myślicie.
|
Cytuj:
|
2x@Up
Proponuję zrobić tak: Po każdym nowym obrazku użytkownicy (nie można się powtarzać w tej 5) napiszą 5 postów , a ty wybierzesz najlepszy według ciebie i go narysujesz tzn. Joe go wykona. |
Cytuj:
|
Zrób śmiesznego przyjaciela dla Wiewióra!
|
Zetnij drzewo i zbuduj dom dla Joe'go i wiewióra xD
|
Cytuj:
Spróbuj naprawić długopis i jeśli ci się uda narysuj na ścianie drzwi naturalnych rozmiarów. |
Zjedz wiewióra.
|
@Up Very Kreatywne.Stary Joe bendzie skakał z radosci ze cos zjadł! <-.->
|
Cytuj:
|
E to białe coś w tle? ;P Skoro stoi komoda i tak dalej to dla mnie jest to coś niby pokój :p
|
[żart]Upuść Wiewiórowi trochę krwi do butelki, i sprzedaj noob'owi jako Life Fluid.[/żart]
Tak naprawdę, pragnę się tylko przyłączyć do tych, którzy są za wybieraniem najlepszego rozkazu przez Ciebie. |
@up
Hehe... Władza się z nami zgadza! :) Cytuj:
Przypominam: Cytuj:
|
Myślałem nad wprowadzeniem horyzontu czyli o zwiększeniu swobody Joego... Ale to chyba zrodziłoby zbyt wiele problemów...
|
Joe i tak ma dużo swobody z tym telefonem. Zauważyliście, że teraz przestaliśmy szukać i kombinować, tylko poprostu dzwonimy i zamawiamy all. Ja bym tam mu troszkę jeszcze "ograniczyła" swobodę, to zacznie się szukanie jakichś śmiesznych rozwiązań, które jakośtam zaprowadzą do celu - lepiej, żeby znajdował takie "na wpół losowe" przedmioty jak na początku - i mieliśmy problem co zrobić, żeby np. dostać się do szafki, czy żeby nasionka urosły.
Ale to już moje prywatne zdanko i zawsze możecie mnie zmieszać z błotem :P |
Shanhaevel może rozwal telefon, będzie ciekawiej, albo zrób tak żeby przestał działać xD jakieś spięcie czy cuś ^_^
|
Cytuj:
@Topic: Włóż długopis do kontaktu, naelektryzowany atrament wlej do butelki i daj do wypicia Wiewiórowi, który być może zacznie chodzić jak po sterydach ;p |
Cytuj:
|
@Eileen
Nie zapominaj, że świat Joego rządzi się swoimi prawami. :) W nim można zrobić prawie wszystko, więc myślę, że namalować drzwi pośrodku tej 'niby-pustki' też się da. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |