Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Grafiki (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=37)
-   -   Joe Smith- rysunkowe Tamagotchi (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=99744)

Descartes 20-11-2006 18:00

@Up: Joe nie umie sikać - on wymiotuje.

Shanhaevel 20-11-2006 18:03

Whoa, whoa, whoa... whoa... whoa... Waszym zdaniem lepszy jest system 'pierwszy nawet najgłupszy rozkaz się liczy' (bardziej sprawiedliwy, ale głupoty mogą wychodzić i może przestać chcieć mi się to robić) czy 'ten, który mi się najbardziej podoba' (mniej sprawiedliwy, ale kreatywniejszy)? Napiszcie, co myślicie.

Radek 666 20-11-2006 18:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Shanhaevel (Post 1089960)
Whoa, whoa, whoa... whoa... whoa... Waszym zdaniem lepszy jest system 'pierwszy nawet najgłupszy rozkaz się liczy' (bardziej sprawiedliwy, ale głupoty mogą wychodzić i może przestać chcieć mi się to robić) czy 'ten, który mi się najbardziej podoba' (mniej sprawiedliwy, ale kreatywniejszy)? Napiszcie, co myślicie.

Najlepszy, najkreatywniejszy, nie szkodzący, lecz pomagający Joemu ;). Czasem jakiś za przeproszeniem idiota napiszę pierwszego posta z debilnym rozkazem, przez co 'blokuje' te normalniejsze rozkazy. Na początku było pare walniętych - dobra, inni chcieli zobaczyć 'na co go stać', ale już bez przesady...

Zillek Edonek 20-11-2006 18:39

2x@Up
Proponuję zrobić tak:
Po każdym nowym obrazku użytkownicy (nie można się powtarzać w tej 5) napiszą 5 postów , a ty wybierzesz najlepszy według ciebie i go narysujesz tzn. Joe go wykona.

Angel of Death 20-11-2006 19:31

Cytuj:

Jasne że ten, który się Tobie spodoba. Koniec z idiotycznymi rozkazami typu rozwal długopis łopatą ...

Thor Nephihean 20-11-2006 19:45

Zrób śmiesznego przyjaciela dla Wiewióra!

Dudus15 20-11-2006 19:55

Zetnij drzewo i zbuduj dom dla Joe'go i wiewióra xD

Aval'yah 20-11-2006 20:27

Cytuj:

Ten co Ci się spodoba, zdecydowanie.

Spróbuj naprawić długopis i jeśli ci się uda narysuj na ścianie drzwi naturalnych rozmiarów.

Descartes 20-11-2006 21:13

Zjedz wiewióra.

Vansider 20-11-2006 21:30

@Up Very Kreatywne.Stary Joe bendzie skakał z radosci ze cos zjadł! <-.->

Eileen 20-11-2006 21:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Aval'yah (Post 1090391)
Ten co Ci się spodoba, zdecydowanie.

Spróbuj naprawić długopis i jeśli ci się uda narysuj na ścianie drzwi naturalnych rozmiarów.

Z tym rozkazem to się zgadzam, ale gdzie ty tam masz ścianę? :P

Aval'yah 20-11-2006 21:38

E to białe coś w tle? ;P Skoro stoi komoda i tak dalej to dla mnie jest to coś niby pokój :p

Dr.Unknown 20-11-2006 21:49

[żart]Upuść Wiewiórowi trochę krwi do butelki, i sprzedaj noob'owi jako Life Fluid.[/żart]

Tak naprawdę, pragnę się tylko przyłączyć do tych, którzy są za wybieraniem najlepszego rozkazu przez Ciebie.

Eileen 20-11-2006 21:59

@up
Hehe... Władza się z nami zgadza! :)

Cytuj:

E to białe coś w tle? ;P Skoro stoi komoda i tak dalej to dla mnie jest to coś niby pokój
Nie, bo w pokoju drzewa nie rosną... To jest PUSTKA! :P

Przypominam:

Cytuj:

4.Powietrze ma skład identyczny z naszym.
5.Podłoże to po prostu twarda ziemia.

Shanhaevel 20-11-2006 22:43

Myślałem nad wprowadzeniem horyzontu czyli o zwiększeniu swobody Joego... Ale to chyba zrodziłoby zbyt wiele problemów...

Eileen 20-11-2006 22:52

Joe i tak ma dużo swobody z tym telefonem. Zauważyliście, że teraz przestaliśmy szukać i kombinować, tylko poprostu dzwonimy i zamawiamy all. Ja bym tam mu troszkę jeszcze "ograniczyła" swobodę, to zacznie się szukanie jakichś śmiesznych rozwiązań, które jakośtam zaprowadzą do celu - lepiej, żeby znajdował takie "na wpół losowe" przedmioty jak na początku - i mieliśmy problem co zrobić, żeby np. dostać się do szafki, czy żeby nasionka urosły.

Ale to już moje prywatne zdanko i zawsze możecie mnie zmieszać z błotem :P

Kulikos 21-11-2006 14:26

Shanhaevel może rozwal telefon, będzie ciekawiej, albo zrób tak żeby przestał działać xD jakieś spięcie czy cuś ^_^

Nup Mage 21-11-2006 16:25

Cytuj:

Oczywiste, że ten który Ci się najbardziej podoba ;p

@Topic:
Włóż długopis do kontaktu, naelektryzowany atrament wlej do butelki i daj do wypicia Wiewiórowi, który być może zacznie chodzić jak po sterydach ;p

Neaniver 21-11-2006 17:32

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vansider (Post 1090536)
@Up Very Kreatywne.Stary Joe bendzie skakał z radosci ze cos zjadł! <-.->

offtop: odezwal sie Pan Kreatywny

Shanhaevel 21-11-2006 17:55

@Eileen
Nie zapominaj, że świat Joego rządzi się swoimi prawami. :) W nim można zrobić prawie wszystko, więc myślę, że namalować drzwi pośrodku tej 'niby-pustki' też się da.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58.