![]() |
@Avager
Dzieki za tego "Monka" :P Nawet spoko... To teraz prosze o eterycznego wolfa ( od s1104 do s1118) i Plonacego Orca Leydera ( od s831 do s844) I jeszce jakbym mogl to twoje gg :D Moze bcy na PW. Avager jeszce taka mala prosba. Czy moglbys mi napisac ktory outif to przud, tyl i boki? |
|
thx za dwarfa warlorda.jeszce mi zostły 3 zamuwienie.
wyminie je tu i maja byc we wszystkie strony i jego dead. elf na dragonie. elf na demonie. i jak mozna spider mother. Avager pomożesz plz. |
centaur
Ja zamawiam centaura(jak wygląda chyba każdy wie) obróconego we wszystkie strony i trupa
|
Ludzie, dajcie mi żech w końcu te bestie co dalem zamówienie na 1zej albo 2giej stronie
|
Skoro nikt tutaj nie podola mojemu zamowieniu to odwoluje je...
|
Koper a jakie to zamowienie??
|
Radze looknac pare stron wstecz ale watpie ze to zrobisz skoro nawet avager nie umie...
|
Avager i działalność charytatywna :P no to ja bym poprosił o Veloci Raptora ^^
|
A ja to co jest wyzej, ale moze byc stopniowo :P Najpierw prosilbym Plonacego Orca Leadera ( od s831 do s844 ), a potem malego eterycznego ( przezroczystego ) wolfa ( od s1104 do s1118)
|
ja bym prosil o jakiegos enta, choć marne szanse, puki co moge robić cos dla was
|
a no i moge zrobic ci tego leadera tylko musze umiec wklejac te zdjecia :P
|
|
@upup: Naucz się edytować... A ent to był w fake zająca...
|
Ja chcialbym miec odwroconego do tylu tego potwora.
http://img144.imageshack.us/img144/9791/andefv9.png |
Cytuj:
Czy ja sie kiedys doczekam? Prosze was...zrobcie mi :/ Prosze juz 4 raz ;( ;( ;( ;( ;( ;( ;( |
Ice hydra
Twoja Ice chydra, przemalowana tylko.
http://obrazkowo.pl/out.php/i1530_IceHydra.png @DOWN Jasne, nie mam nic przeciwko. |
Zasalamel... Pozwol ze dopracuje hydre ^^ Niechcialo mi sie kolorowac ale jak juz pokolorowales... To dodam mu cos :>
|
Hmmm
A ja powiem tak: takie potworki, np. Ice Hydra, Ice Demon, Fire Troll(all przekolorowania poprostu) są żałosne... Ice Hydra, powinna np. być przerobiona, tu i tam sople, inny np. krztałt głowy itp. A takie pójście na łatwizne, jak durne przekolorowanie w photoshopie jest żałosne. @Wolfo Przyznaj się, nie umiesz robić potworów, bo smoczkowi odjąć skrzydełka(i to jeszcze niepoprawnie) i go pokolorować każdy umie. Nie wiem, po co zakładałeś ten temat. Takie coś jest już *censured*! Jedyni userzy, którzy umią tu robić grafiki(w tym temacie ofkors, przeglądnąłem cały temat) to Sezu i Avager. Np. taki gryf - znając ciebie, Wolfo odjąbyś znowu smokowi skrzydełka i rogi i pokolorował na żółto. Tyle co do ciebie. @Avager Skelly zajefajny, ale wy wszyscy(ty, Kwaso i reszta RP) robicie te stworki/outfity dziwnie odchylone do tyłu :P Taka mała uwaga xD |
Cytuj:
No i bardzo, bardzo ci dziekuje!!!! @Veruis Ahh...dzieki ci :D Czekam :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:51. |