![]() |
a jak sie podoba wam mój avatar :D zrobiony na wzór gazetki "HUNTED"
|
Mój avant znalazłem gdzieś w folderach Crazy Taxi 3
Podoba mi się :D :cup: :cup: :cup: |
Moj jest pzyciety ;/
Musialem przyciac ,ale tak wyglada dobrze :P To był screen :]
|
A teraz moja kolej
Moj avatar znalazlem przypadkowo ,podczas robienia porzadku na kompie, dlatego nie wiem skad on sie ziol na moim komputerze
|
<-----------RHCP rulez :P
|
<===--- moj terazniejszy avatar przedstawia.. mnie! :D Comment plx, bikos ajm a nup..
|
a moj pochodzi z letniej akcji na forum gwiezdne-wojny.pl ;) akcji w ktorej z okazji puszczenia ktorejs tam serii x-files kilka osob postanowilo zrobic sobie x-filesowe avatarki... Mihoo zrobil podstawe+nicki, ja zrobilem rozne kolory dla kazdego z nas i tyle :] a ze tam mam nick lukaszzz <kuzwa... admin nie chcial mi zmienic tutaj :P > wiec stad nick lukaszzz tam ;) Byla jeszcze akcja Heyah ktora ogarnela polowe forum.... :D:D:D:D
|
Nowy "losuxowy" avat. Przedstawia Grzesia z kopmiksu na stronie www.losux.boo.pl
|
----Nowy avek przedstawiajacy ziomislawa
jak sie podoba? |
Cytuj:
|
<-- mnie się nie podoba, ale nie chce mi się zmieniać...
|
Cytuj:
|
Nie smiejcie sie....
JAK MOZNA WSTAWIC AVATARA ???
BO NIE MAM ZIELONEGO POJĘCIA ? 8o 8o 8o 8o 8o 8o 8o |
Zmieniłem avata z Sylwestrowego na zwykły. Sam dorobiłem uszy elfa!
http://img150.exs.cx/img150/2122/fa568ey.jpg Oryginał <------------ Moja przeróbka. :D |
Eee te uszy są brzydkie:P Ale i tak lepiej od starego avatarka djkutera, więc możesz zostawić.
|
Jak znać zycie to moj swiateczny avek zostanie przez caly rok bo nie chce mi sie zmienić :S
|
Mój Avatar !!
<------ To jest mój Avatar.... :)
Wygląda jak n00b na pancernym kucyku ale 8o jest funny :cup: |
Cytuj:
|
<------ trzeba tłumaczyć?? :) przedstawia on apokalipse na koniu we własnej osobie:) EDIT: Oooops to nie to forum:) mam apokalipse na www.tibia.org.pl:) a tutaj mam te buźki okrągłe tyle że w scence z matrixa 2 gdzie neo naparza się z całą masą agentów:) skrojiłem go komuś z tego forum:)
|
<---- edit: jak juz powiedzial djkuter Co sądzicie o moim avatarze (lub avacie) :p
|
<-------- dlaczego smok ....... kocham smoki :D:D
|
http://img149.exs.cx/img149/6849/prvband87hp.jpg<====Mój przedstawia podporucznika Carwooda Liptona z "Kompanii Braci"
Może go niedługo zmienie(na lepsze?:P). |
Jak wam się podoba mój avatar?
|
Nawet może być a co powiesz na mój:)
|
Ja muj skroiłem z jakiego sruskiego forum o warezie :D ale mi sie podoba
|
Mój może nie jest zbyt orginalny ale nie moglem nigdzie znaleźć kolesia ktory se pieknie sączy kawke i wybrałem ten , a dlaczego bo Szatan jest fajny,najbardziej go lubiłem z Dragon Balla!!!!
Szatan Rox!!!hehe |
Hmm..mój avek został zaczerpnięty ze strony http://members.lycos.co.uk/linkup71/ i za zgodą właściciela (znam go troche;) ) mogład w nim cos zmienić...czyli dodałam napis Mathea ;)
|
@ Wildy
Oh, co Ty mi podbierasz avatara ? Chcesz dostać w zęby ? ;P ( To nie groźba plx ! ) Aaa... Przypominam sobie... To mój dawny profil ... Skoleroza , ech . |
Mój pokazuje zafascynowanie South Parkiem. Na drybrychu miałem same gówna po za prawie takim samym jak ten (tylko w 2D)
|
Ostatnio jak pewnie niektorzy zauwazyli wrocilem do mojego drugiego avataru jaki mialem na tym forum ;)
Ten jest bardziej mroczny ;) Ale camela od Magusa ciagle mam i uzywam na niektorych forach ;) BTW. Kto zgadnie co jest na tym avatarze? |
Cytuj:
Koleś na ładnym tle? |
Ehz... co za nupy nie moga zgadnac :(
Podpowiedz: postac z znanej strzelanki FPS |
Hmm, czyżby Andrzej Gołota?
|
a jak wam sie podoba moj avatarek? dlaczego taki? > bardzo przypadl mi do gustu :D
|
@ Drom
może Dorota Zagórska i Mariusz Siudek :D:D:D:D:D^_^:D :D:D:D:D |
Mój avatar wyciąłem z tapety którą znalazłem na jakieś stronie o smoczkach. W sumie to już szukałem dobrego avataru od długiego czasu ale żaden nie spełniał wymagań (rozmiar). Przed chwilą wpakowałem jeszcze fajnego gif'a do podpisu.
|
@Drom
Mario? Albo kubuś Puchatek... @Topic Mój jakże beznadziejny avatar, za niedługo- mam nadzieję- zmienię na inny, i nabije jeszcze jeden post, z nowym avatarem- mam nadzieję- buahaahauamuahaua <--- Śmiech n00ba. |
a moj plx plx?
|
a ja mam taki :)
|
A ja mam fajny i mi się podoba !!!
Moj jest taki jaki widzicie. Mi się osobiście podoba.
Tibia Ruleeez ! Imię : Shane Of Darkness :] :] :] Miasto : Carlin, ale mam wszystkie rzeczy w AB Level : 8 zaraz 9 :cup: :cup: :cup: :cup: :cup: Profesja : Knight ;) Skille : rosną ale narazie 28/29 B) B) B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:22. |