![]() |
5 świat ;)
Nick: Forlen, świat 5, TOP150, 10k pkt. ;)
|
Cytuj:
|
Hellbike, s6 ;>
|
Cytuj:
Re.Down Wojska budujesz wchodząc w odpowiednim do tego budynku (pierwszym budynkiem do budowania wojsk są Koszary). Drzewko, kiedy co możesz budować, masz tu: http://forum.plemiona.pl/showthread.php?t=2927 |
SKończyłem dopiero toutrial i jestem początkującym...mam pytanie,jak "wychodować" jakieś wojsko,rycerzy czy coś...?
@Edit: kolejne pytanie: Czy budowa tych wszystkich budynków kosztuje jakieś surowce,i czy mozna sprawdzić ile naprzykłd spichlerz zabiera drewna gliny czy żelaza? |
Nie mam pojęcia po co wy gracie na polskich Plemionach, skoro angielskie są lepsze (bo o połowę szybsze, to ma wbrew pozorom duże znaczenie, bo w miesiąc zrobię o ponad połowę więcej niż wy - ponad, bo potem jest coraz szybciej i tak. A jak ktoś was tu przejmie to się wkurzać będziecie, że w trzy odbyty więcej czasu :P)...
|
Re.Up
W sumie ja gram dla jaj, i nie będę płakał jak za 3 miesiącie mnie np. Scream przejmie. Na angielskim pewnie się zaloguję jak nowy świat powstanie. Cytuj:
EDIT: Re.Down Dzięki za info ;). |
Cytuj:
@up: np ^^ |
Ooo bardzo mi pomogłeś :)
Dzięki Thero ! Teraz rozbuduje ratusz do 3 poziomu i będe pro evól mastash :)
115 pkt. Thenoran świat 6 ;) |
gram to z 2 miechy i za 5 godzin bede miał pałac a następnie zaczne przejmowac wioski :evul:
|
ja na szóstyn świecie gram pod nickiem Dratris
|
a ja oddam konto 237k pkt na s6 komus kto dobrze zna c++ i pomoze mi z pewnymi zagadnieniami.
|
Ja też gram na 6 :D
Nick X-zero :D :D :D |
A ja gram na swiatach 6,7,8 jak ktos by chcial mnie dorwac to nalpiepiej na 7 swircie nick Hyzy k51 plemie The Knight Of God ;)
|
Gra ktoś jeszcze na Tribal wars, albo Die-stamme ?
|
na 5 serwie gram i mnie nie pobicie :D:D:D jestem za silny :P
|
Tak też w to gram <super gra> ale na s1 i s2
|
ja na 9 swiecie nick Pekko ;p
|
Jeżeli ktoś byłby zainteresowany kupnem surowców, bądź wynajęciem wojsk do ochrony na pewien czas na świecie 16 prosze pisać na gg 9387970.
Ach no tak! Zapomniałem dodać, że gram na 16 świecie i mam już całe osiemipułtysionca pónktuf! xD |
Cytuj:
|
gram na s7 mam 2 konta
1 konto 10.171 P 3 wiohy 2 konto 5.271 P 2 wioski |
Grałam z miesiąc, potem mi się znudziło.
|
Gram juz troche, wkreca sie i jest klimat...Najlepszym motywem w grze jest zdobywanie wiosek, walimy typa az mu sie gra znudzi i przejmujemy jego wioske x]
|
Darmowe Konto Preminium W Plemionach
W 100% legalne i darmowe zarbianie a potem kupowanie darmowych kont preminium na plemionach.
Po ->wejdź na www.paypal.pl i załóż konto osobiste, gdy się zarejestrujesz zapytają o kartę kredytowa, nie musimy tego podawać wtedy dajemy anuluj. Potem potwierdź rejestracje klikając w link wysłanym przez paypal.pl na maila, następnie zarejestruj się na ***.TO klikając http://***.to/?r=Pitpiw Po II->Wciskasz Register (w prawym górnym rogu) 1Username- Twój login bez jakiś specialnych znaków 2Password - Hasło (conajmniej 6 znaków) 3Confirm Password- Potwierdzenie hasła 4Email Address- E-mail 5Confirm Email Address- Kopjuj z punktu 4 (potwierdzenia e-maila) 5PayPal E-mail Address For Payments- Wpisujesz w tym polu E-mail który podałeś i którym się logujesz na Paypal 5Your Country (only PayPal allowed countries)- Kraj w jakim się znajdujesz. 6Referrer - proszę o wpisanie Pitpiw , podając mój nick dosyajesz 0.30% na start ponieważ mam konto preminium. 7Terms of Service- regulamin - Przeczytalem i z regulaminu nic nie jest niezgodne. 8Security code- przepisz cyferki, które są z boku (nie trzba dużymi literami) III->Logowanie (przycisk logowania tam gdzie rejestracji) Logujesz się: Username (Twoja loginu który podałeś przy rejestracji): Password (Hasło które podałeś też przy rejestracji :D): Security Code: (przepisać kod z obrazka również małymi literami) Jak zarabiać. Dajesz Surf Ads po zalogwaniu i masz różne linki. Wchodzisz na link pojedynczo i odczekujesz 30 sekund. Możesz w tej chwili robić co Ci się podoba oczywiście nie wyłaczać tej stornki :D. Po wykonaniu tej operacji idzesz do następnego linku. Zauważysz, że po odświeżeniu strony, będą linki poskreślane, oznacza to, że link na dzisaj jest wyczerpany. Linki pojawiaja się i znikaja jest ich mniej wiecej od 6-9. Jeżeli widisz "No Current Ads" to link jest nieważny nie ma się nim co przejmować. Wejście na np. 8 linków dziennie zajmuje Ci 4 minuty. Więc naprawde warto. By sprawdzić stan swojego konta kikasz "MY STATS" tam masz wszystko bonusy i ile kasy zarobiłeś. Jak już chcesz wypłacić, możesz wypłacić tylko kwote przekraczająca 10$. W My Stats prawie na samym dole (przedostatnia linijka po lewej) Account Balance (cashout) dajesz to cashout i wypłaca Ci na twój paypal. W ten sposób możesz kupić konto preminium na plemionach bądź konto na RapidShare:D Puzniej logujesz sie na plemionach dajesz konto preminium masz np. za 20 zł dajesz paypal logujesz się i już ;D Życze miłego zarabiania. I powodzenia w grach. ;D |
522.149 Punktow
;D dobra gierka |
18 s - 238 k pkt. Fajnie się gra, wojna z jednym plemieniem które jest drugie (a w zasadzie powinno być pierwsze) na świecie, z drugim której jest w top 20 i trzecim o połowę słabszym niż nasze ;P
|
Co ludzie w tej grze widzą... Wiocha.
|
@up:
No bez przesady. @topic: Grałem, wole Ikariama ;] |
Rocket - tak się wydaje jak się nie grało lub gra krótko ;) Po paru miesiącach zaczyna się prawdziwa zabawa, tyle taktyki, strategi i zabawy, mnóstwo znajomych we własnym plemieniu, zawsze się coś dzieje i w ogóle ;)
|
Tiaaa już to widze jak mi woźnica pod chatę przyjeżdza -.^ Gry jak ogame plemiona/travian są według mnie mało wciągające. Może jak na browserówke to jest dobre, lecz dla mnie nie.
|
Coś mi nie dochodzi na wp.;(
Poradzicie coś? |
Może zmień e-mail? Najlepiej na gmail.
|
xD
Jeżeli ktoś gra na 28 ś. i chce do plemienia niech pisze do Dynasti13
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 13:39. |