![]() |
Na non-pvp expuje sie duzo szybciej poniewaz jest szybszy resp... Ponadto, wcale nie trzeba sharowac, zeby miec taki lvl. Powiem wiecej, raczej na takim lvl sie nie sharuje... Matt zdobywa okolo 1,5 - 2 mln dziennie... Znalazl sposob na szybkie expowanie, gdyby sharowal zdobywalby dziennie pewnie 5 mln.
Eternal Oblivion tez nie sharuje, przynajmniej teraz. Siedzial dzien w dzien i wbijal 1-1,5 mln dziennie na smokach. To tyle... O sharowanie mozna podejrzewac Strycnine'a , ktory zdobyl w ciagu jednego save'u serva 10kk expa. Btw. Mateusz z pewnoscia zdobedzie taki lvl jak EO, to nie jest zaden wyczyn jezeli ma sie: 1. Wladze na servie 2. Kupe kasy 3. Kumpli Kazdy taki lvl moze miec... Co do umiejetnosci pvp Mateusza nie wiem wiele, mysle jednak, ze sa slabsze anizeli ludzi z pvp servow. Chociaz na pvp czesto graja ludzie, ktorzy nigdy nie walczyli i nie brali udzialu w zadnej wojnie... |
Cytuj:
z resztą po co tłumaczy się dziecku,które i tak już ma odpowiedź w zanadrzu nie znając czyjegoś zdania.No i byłem po wygranej stronie >w Turtlesach;] |
Cytuj:
|
Tak sobie czytam ten topic i stwierdzam, ze :
1. Polowa piszacych tu ludzi nie potrafi napisac nawet jednego zdania bez bledu ortograficznego - to swiadczy o tym jak szanujecie swoj jezyk i narod... Jestescie takimi polakami jak ja eskimosem. :D 2. Znalazlo sie tu tez paru cieci ktorzy za wszelka cene chca udowodnic ze MDW jest jakims gnojem ktory wbil 27x lv na serwie nonpvp i teraz sie wozi. Probuja udowodnic, ze gdyby nie jego koledzy to by nie mial tego lv itd.. PANOWIE (i panie ;x) NIE UMIECIE PO PROSTU NAPISAC ZE MU ZWYCZAJNIE ZAZDROSCICIE? Eh, taka jest wlasnie mentalnosc polakow... Uwazacie, ze jak ktos jest lepszy od was to nalezy mu 'zajebac'? Ja tam akurat sie ciesze ze taki Taifun Devilry albo Mateusz sa polakami i potrafia dorownac innym... Pozdro |
@up
Może warto zacząć pisać zamiast "Polowa" to poŁowa akurat tak się składa, że prawie w każdym Twoim słowie jest błąd ortograficzny!! Może więc zaczniesz szanować swój język....:baby: |
Cytuj:
|
No wiesz jeśli on mówi, że trzeba szanować swój język to by pisał polskie litery bez tego czy w regulaminie jest napisane, że trzeba czy nie, albo przynajmniej by innym nie wypominał bo sam robi błędy!!
|
Cytuj:
postac sprzedana jak i konto (potrzebowalem kasy)a nie gralem aktualnie w tibie,mozna mnie zobaczyc na paru filmikach z wojen(jak padam ;););) ) |
Po co wogle ten debilny temat?
Wystarczy pogratulowac mu bo pewnei jako 1. bedzie meic 300 lvl, a kłótnie czy non-pvp jest nooboswkie są tak samo inteigientne jak co było peiwrsze kura czy jajko;/ |
Cytuj:
Za dlugo grasz zeby ta gra byla czyms wiecej niz tylka gra? To o czym swiadczy 63lv w 2 tyg? Czyzby maniactwo? Tobie rowniez dead na afk nie grozi, stoisz pod dp, chcesz sie wylac to drugi owner wbija i nie ma problemu :). Nie masz neta, a na kazdy post regularnie odpowiadasz... fajnie. |
Mateusz Dragon Wielki got 4,583,759 XP
i awans na 272 lvl ;p Więc wydaje mi sie że taifun już sie niech nie łudzi że będzie pierwszym Polakiem z 300 lvlem :) |
Cytuj:
'a pierdolicie same gupoty jestesie gupimi bocami ktuzy nie umiom poprawnie pisac po polskiemu omg ale swas cioty ja piernicze' -.- |
LoL, ludzie co on takiego zrobił, że mu tak gratulujecie? Wbił 27* lvl w grze komputerowej? Ofc, jest to pewien wyczyn, bo jest 3 na świecie, ale czy o to chodzi w życiu? Osobiście nie wyobrażam sobie,aby spędzać tyle czasu przy expieniu, gdyż są w życiu o wiele ciekawsze rzeczy do zrobienia, niż granie w tibie. Aha, zaraz pojawią się głosy, że mu zazdroszcze, że nic nie rozumiem itd. Jasne, zazdroszcze mu, bo kto by nie zazdrościł ;] ,ale nie umiejętności expienia, tylko postaci. Aha i jedyne co mnie interesuje, to jaki prezent da CipSoft dla Mateusza za 300 lvl, bo jeśli nie zdarzy się jakiś przykry wypadek, to on pierwszy będzie się szczycić tym poziomem doświadczenia.
Thx. |
Cytuj:
|
Cytuj:
zasade mam jedna lider=rzadzi niepasuje ci to wyjazd a jako ze zaduzo dzieci sie pzrekrzykiwalo to ja wyszedlem i powiem jedno,bardzo ale bardzo tego niezaluje az sie ciesze.. @marcin 24~ z tym samym lvlv czy chcesz liczyc jego 280 z moim 155? na ten sam lvlv to wiesz co on moze;] |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
No ale tak zownowac serva jak taifun to juz jednak jest "cos" , moze w wojnie im nie idzie ale przedtem co 2 100+ mu lizal dupe etc
|
Taifun zwolnił szybkość expa(czyżby przestał sharować??:evul: )
|
Cytuj:
P.s Nie gra bo obecnie jego gildia jest w stanie wojennym. pasi?! |
Cytuj:
|
Moze ktos mi powie jak to mozliwe , ze on gra po 7-8h i wbija po 5 mln exp.
To wychodzi 600k++/h |
@up
Bursts+sd's+ demony : )? |
Noob?
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 21:57. |