Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Aldora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=186)
-   -   Chosen Ones + ANIMA vs. Eternal March !!! (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=104197)

Gosstan 30-12-2006 15:39

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1162580)
dain byl tak przerazony ze go biją narobil w majtki i moie pomyslal zeby sie uhac ;< a bo anubis miala stac i czekac az nemtor ją zabije? nemtor to najwieksza ciota tego open battle, nawet gdy dostal z bursta uciekał, ktos rzucil m walla, nemtor spieprza.lame.

peace!

Ty ziom, wiesz chociaż co piszesz? A może Nemtor miał czekać aż go zabiją, tylko dlatego, że jesteś za EM? lol

AA Ty byś pewnie lepiej tam walczył :D n/c

Makaveli Tha Don 30-12-2006 16:14

Omg

Nie mowie, ze em to botery itp. ale wygladalo to dla mnie dziwnie zanim obejzalem film, wiec zwracam honor EM, bo niezle pozamiatali.

Moim zdaniem co nie bylo przygotowane na open battle, bo nie bylo tam wielu czlonkow, byli zaskoczeni dedem toortoflopa...

@Lenrock
To ze nemtor uciekal nie jest dziwne, bo co mial dac sie wpedzic w trapa?? Wogole jedyny kozak z co na tej bitwie to nemtor, reszta lamusy co nie potrafia grac.

MSG TO ALL CO MEMBERS: Sam Nemtor wojny nie wygra, moglibyscie chociaz udawac, ze wam zalezy na wygranej...

P.S.
Ciekawe jak co by sobie poradzilo bez nemtora <<<pwn3d>>>

Lenrock 30-12-2006 16:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gosstan (Post 1162606)

AA Ty byś pewnie lepiej tam walczył :D n/c

no pewnie ze tak

Axx 30-12-2006 16:34

Wiem ,że rozbawię swoim postem więkoszość forumowych wyjadaczy,ale prosiłbym zeby ktoś dał jescze raz link do filmiku,bo najwyraźniej go przeoczyłem :)

Tajemniczy Ktos ^^ 30-12-2006 16:55

Masakrowiec :
z widoku Ithilida-
http://uploads.tibiabr.com/download....3e14189bde4513
z widoku Reigo Dragon Hearta-
http://uploads.tibiabr.com/download....8b010f21d74d5c
Divine Julis-
http://uploads.tibiabr.com/download....8cbffe8c721c9f
Death Mayer-
http://uploads.tibiabr.com/download....e2589114fc5fe5
Deenland-
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16185

Gosstan 30-12-2006 17:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1162722)
no pewnie ze tak

To powalcz i daj filmik, chętnie obejrze :p

Mr0wa 30-12-2006 17:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1162701)

@Lenrock
To ze nemtor uciekal nie jest dziwne, bo co mial dac sie wpedzic w trapa?? Wogole jedyny kozak z co na tej bitwie to nemtor, reszta lamusy co nie potrafia grac.

MSG TO ALL CO MEMBERS: Sam Nemtor wojny nie wygra, moglibyscie chociaz udawac, ze wam zalezy na wygranej...

P.S.

Skoncz juz pier*do*lic o tym nemtorze spusciles sie juz ? A i nie gadaj ze reszta to cioty bo kazdy z nich zapewne noob charem by cie skrucił. Więc zastanow sie nad tym co piszesz albo stad wyjdz glupi lamerze ŻAL !!!!!!!!

Ojciec Dyrektor 30-12-2006 21:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1162701)
Nie mowie, ze em to botery itp. ale wygladalo to dla mnie dziwnie zanim obejzalem film, wiec zwracam honor EM, bo niezle pozamiatali.

Moim zdaniem co nie bylo przygotowane na open battle, bo nie bylo tam wielu czlonkow, byli zaskoczeni dedem toortoflopa...

@Lenrock

P.S.

Jezu kolego, jak cię słucham to mi się niedobrze robi .... co ty za pierdoły pierdolisz ? chyba każdy wie że nemtor sam wojny nie wygra ale nie pierdol że on tylko sam walczy ... bo kto zdobył inne fragi ? a tak poza tym to wojna się jeszcze nie skończyła i wiele się może zmienić ..... B)

Lenrock 31-12-2006 00:28

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gosstan (Post 1162903)
To powalcz i daj filmik, chętnie obejrze :p

walczylem w wojnie rok temu gdy anima nie laczyla sie z chosen ones, zdobyłem kilka fragów

MagField 31-12-2006 00:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1161480)
Jak tak dalej pojdzie bedziemy mogli szykowac ballade pozegnalna dla CO :):baby:
P.S: DO TYCH CO MOWILI ZE EM NIE STAWI CZOLA CO W OPEN BATTLE JEST FILMIK I EM STAWILO CZOLA I WYGRALO :)
I TAK SIE ZLOZYLO ZE BYLO 6:0 A CO UCIEKALO :)

Wojna nadal trwa więc nic jeszcze nie jest przesządzone ;]

Makaveli Tha Don 31-12-2006 09:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1163752)
Jezu kolego, jak cię słucham to mi się niedobrze robi .... co ty za pierdoły pierdolisz ? chyba każdy wie że nemtor sam wojny nie wygra ale nie pierdol że on tylko sam walczy ... bo kto zdobył inne fragi ? a tak poza tym to wojna się jeszcze nie skończyła i wiele się może zmienić ..... B)

Ty padles chyba najbardziej ciotowato wiec sie nie wypowiadaj. Uhy na hotkeyach zrobili dla takich noobkow jak ty.
Vagraav jestes najwiekszym frajerem aldory. Jak byles w Animie to niby taki dobry friend, a jak dobiles do EM to na*******ales Aldruhna jak tylko z domku wyszedl. Znowu zmieniles szeregi, tym razem na CO, pewnie gdy EM wbije wiecej fragow to znowu tam wrocisz, ale nie licz, ze cie przyjma z otwartymi ramionami...

Wobugan
Dec 31 2006, 01:42:21 CET Killed at Level 103 by Anubis Woman and by Leison
Vagraav chyba najwyzszy czas zaplacic i dojsc do EM.

Gosstan 31-12-2006 10:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenrock (Post 1164217)
walczylem w wojnie rok temu gdy anima nie laczyla sie z chosen ones, zdobyłem kilka fragów

Masz może filmik, chętnie bym obejrzał. A jak nie, to chociaż name z aldory podaj tutaj albo pw jak byś mógł ;)

Knight mathoff 31-12-2006 12:32

http://www.joemonster.org/filmy/2925...wybraniec.html

Kolejny filmik... z wojny the chosen one vs anima~

Moi współklanowicze widząc opis na forum... skojarzyli to z waszą wojną...

PS: Swoją drogą, niezły filmik :p
PS2: Jeśli ktoś myśli, że na joemonster są keyloggery, to naprawdę powinien udać się na jakąś terapię.
PS3: Sorry za zaśmiecanie tematu, nie mogłem się powstrzymać.

Ojciec Dyrektor 31-12-2006 12:41

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1164495)
Ty padles chyba najbardziej ciotowato wiec sie nie wypowiadaj. Uhy na hotkeyach zrobili dla takich noobkow jak ty.
Vagraav jestes najwiekszym frajerem aldory. Jak byles w Animie to niby taki dobry friend, a jak dobiles do EM to na*******ales Aldruhna jak tylko z domku wyszedl. Znowu zmieniles szeregi, tym razem na CO, pewnie gdy EM wbije wiecej fragow to znowu tam wrocisz, ale nie licz, ze cie przyjma z otwartymi ramionami...

Wobugan
Vagraav chyba najwyzszy czas zaplacic i dojsc do EM.

słuchaj ... po 1 nie jestem noobem w przeciwieństwie do ciebie. po 2 powodem dla którego doszedłem do Animy to iż przejrzałem na oczy i zobaczyłem jak naprawdę jest w EM. po 3 najpierw byłem w EM a potem dopiero w Animie a w między czasie w LS. po 4 jestem wierny do końca Animie i do póki żyje w rl to nie zapłacę EM i nie dołączę do nich. po 5 panuje wolność słowa wiec nie masz prawa zabronić mi się wypowiadać. Masz szczęście bo powstrzymałem się od wulgaryzmu. i powtarzam w dalszym ciągu wojna dalej trwa !

Makaveli Tha Don 31-12-2006 15:25

Mam jeszcze kilka pytan do Vagraava:
Dlaczego kiedy byla wojna Anima vs. EM odszedles z Animy po przegranej i dolaczyles do EM, czyli przeciwnikow??
Nie uwazasz, ze dolaczenie sie do wroga i atakowanie starych kumpli z Animy bylo frajerskie??
I ostatnie pytanie:
Mowisz, ze wojna trwa, powiedz, czy CO i Anima robia cokolwiek by uprzykszyc zycie EM?? Juz dawno nie widzialem zadnej akcji ze strony CO...

P.S.
Na to ostatnie pytanie nie musisz odpowiadac, bo wiem, ze na forum sa takze osoby, ze strony EM. A akcji nie widzialem dawno,zapewne dla tego, ze EM grzeje PZ. Mogli byscie zrobic jakis oddzial szybkiego reagowania:p , gdy padnie ktos od was, odrazu lecicie i kontratakujecie.

Ojciec Dyrektor 31-12-2006 16:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1165365)
Mam jeszcze kilka pytan do Vagraava:
Dlaczego kiedy byla wojna Anima vs. EM odszedles z Animy po przegranej i dolaczyles do EM, czyli przeciwnikow??
Nie uwazasz, ze dolaczenie sie do wroga i atakowanie starych kumpli z Animy bylo frajerskie??
I ostatnie pytanie:
Mowisz, ze wojna trwa, powiedz, czy CO i Anima robia cokolwiek by uprzykszyc zycie EM?? Juz dawno nie widzialem zadnej akcji ze strony CO...

P.S.
Na to ostatnie pytanie nie musisz odpowiadac, bo wiem, ze na forum sa takze osoby, ze strony EM. A akcji nie widzialem dawno,zapewne dla tego, ze EM grzeje PZ. Mogli byscie zrobic jakis oddzial szybkiego reagowania:p , gdy padnie ktos od was, odrazu lecicie i kontratakujecie.

Ziomus cos ci sie p******o ja nie bylem w animie przed wojna z em ja bylem w em jak się zaczeła wojna dopiero po 4 miesiącach odszedłem i 3 miechy bylem neutralny dopuki mnie nie zabili ziomy z em i wtedy dopiero dołaczylem do animy wiec zanim cos napiszesz sprawdz fakty i naucz czytać ze zrozumieniem.

smieszny ziomek jestes i tyle :)

Mr0wa 31-12-2006 16:08

Makaveli Tha Don znasz sie an Tibi jak swinia na gwiazdach. Za duzo ots aldora war. Żal wypowiadasz sie na kazdego ze noob a ty jestes wielki mastah. Na otsie kazdy jest mastah wiec skoncz i wyjdz !

PS. Co do innych osob nie rzucajcie tematu Nemtor bo Makaveli juz ma orgazm i zacznie pier... jakie to nemtor ma combo Pozdro :D

Makaveli Tha Don 31-12-2006 17:37

Wez spi***alaj Mr0wa, bo nie ciebie sie pytalem lampuceroX( , starzy cie nie nauczyli, ze nie odpowiada sie gdy nie jestes pytany?!!!!!!!!!!!!!!
Masz 10 latek i sie jarasz, ciagle powtarzasz te same nudne teksty!
Ja nie gram na zadnym ots, ty napewno wiesz jak to jest, bo pewnie sam tam grasz, wiec przemysl swoje ***+++---/// zachowanieX( X( X(

A co do Vagraava, to sry, cos mi sie po**balo, moj blad.

Pall_Mall 31-12-2006 18:38

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1165715)
Wez spi***alaj Mr0wa, bo nie ciebie sie pytalem lampuceroX( , starzy cie nie nauczyli, ze nie odpowiada sie gdy nie jestes pytany?!!!!!!!!!!!!!!
Ja nie gram na zadnym ots, ty napewno wiesz jak to jest, bo pewnie sam tam grasz, wiec przemysl swoje ***+++---/// zachowanieX( X( X(

LOL jak czytam twoje posty to sie zygac chce.Nie wiem co Ty tak koniecznie pchasz sie do tych wydarzen z aldory skoro gówno wiesz wogule twoje całe pojęcie o Tibi to jeden wielki żal. Sam lepej przemysl co piszesz bo jak narazie w ani jedneym twoim poscie nie zauwazyłem nic mądrego. Juz pisałes ze Nemtor by wział solo eliego i połowe EM. Wnioskujac z twoich wypowiedzi grasz na ots albo masz 8 lv expisz na trolach w carlin i jak Cie ubija piszesz do Nemotora "plx help ubili mnie spadł mi plate set a jak widzłes nemtora to latałes po całym carlin i sie chwaliłes.
PS.ZAL MI CIEBIE

JMJ 31-12-2006 18:45

Ludzie wyluzujcie i nie obrzucajcie się tak mięsem.... Przecież to nie jest sprawa życia i śmierci. Obserwujmy rozwój wypadków, komentujmy, ale nie ubliżajmy sobie. To tylko gra. :)
PS. Czasem mam wrażenie iż niektórzy z piszących bardziej "przezywaja" tę wojnę niż sami "aktorzy" tego spektaklu...
Pozdro

Suppcio 31-12-2006 18:59

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Vagraav (Post 1165486)
Ziomus cos ci sie p******o ja nie bylem w animie przed wojna z em ja bylem w em jak się zaczeła wojna dopiero po 4 miesiącach odszedłem i 3 miechy bylem neutralny dopuki mnie nie zabili ziomy z em i wtedy dopiero dołaczylem do animy wiec zanim cos napiszesz sprawdz fakty i naucz czytać ze zrozumieniem.

smieszny ziomek jestes i tyle :)

Że tacy ludzie jak Ty maja Tibia.pl support. żal.

Ojciec Dyrektor 31-12-2006 19:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Suppcio (Post 1165897)
Że tacy ludzie jak Ty maja Tibia.pl support. żal.

Słuchaj wojna na Aldorze a Support to dwie różne rzeczy ! W Support liczą się umiejętności i wiedza na temat Tibi, a ty najwyraźniej nie masz pojęcia co się robi w Support ! a poza tym to jak już ktoś wcześniej napisał nie obrzucajmy się mięsem bo przynajmniej ja jestem człowiekiem wychowanym i nie mam zamiaru kogoś obrażać.

SZCZESLIWEGO NOWEGO ROKU 2007 ;)

Mr0wa 31-12-2006 20:45

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1165715)

Omg dzieciaczku ale ty jestes zabawny chcesz tu zabłysnąć ? Zrób to w pozytywny sposob. Twoje wypowiedzi są żałosne. Dziwisz mi sie ze cały czas wypominam ci tego nemtora i to jego combo i to ze niby sam złożył by polowe Em ? Bo to co powiedziałes było najlepsze na tym forum tak sie z tego zlewałem hauha :D Każde dziecko w wieku 12-15 znające sie na tibi choć w 10% stwierdziło by ze jestes idiotą. Mam nadzieję że rodzice cie przeprosili ze tak im nie wyszło co ? Poczytaj dziecko to co pisze Pall Mall albo jaki kolwiek sensowny post tutaj i wyciągnij wnioski na przyszłos. Jak dorośniesz bądz sie czegos nauczysz to wracaj Pozdro Dla Ciebie :P

Didek Boys 31-12-2006 21:36

Dzisaj kolejny cios ze strony EM!
CO + Anima=porażka:p
Wobugan

Sir Croy
Dec 31 2006, 19:11:26 CET Killed at Level 135 by Leison and by Anubis Woman

CO trzymjcie tak dalej a bedziecie miec 50 lvle!!!:D

I wogle jak tu CO nazywac gildia jak 80% fragow zrobil nemtor lol
Wydaje sie jakby tylko Nemtorowi zalezalo na wygranej.
A w EM na zwyciestwo pracuje cala gildia...

Didek Boys 31-12-2006 21:37

Jest Juz 20:9
Update Thread Plx! ;d

P.S MAKAVELI WYJDZ I NIE WRACAJ PIE++OLISZ FARMAZONY A GOWNO WIESZ! DZIEKUJE ;]

PLX BANA DLA TEGO PANA ;D

Tajemniczy Ktos ^^ 31-12-2006 22:25

I film jak zabijają Sir Croya -
http://uploads.tibiabr.com/download....7def73daa57f3f
Uuuu...CO i Anima dostają w pupcię ;)

Sid Domestos 01-01-2007 00:22

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Didek Boys (Post 1166192)
I wogle jak tu CO nazywac gildia jak 80% fragow zrobil nemtor lol
Wydaje sie jakby tylko Nemtorowi zalezalo na wygranej.
A w EM na zwyciestwo pracuje cala gildia...

Ehh co ty myslisz ze nemtor sam ich rozwalal? Pomysl... Jest ms-em wiec zadaje najwieksze hity czyli jest duze prawdopodobienstwo ze bedzie mial fraga...

Co do tych fragow to poprostu CO i Anima robia glupie bledy (np expia) i EM wykorzystuje to... W nowym roku (2007 ;d) CO i Anima wezma sie do roboty :)

Kiełek 01-01-2007 02:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tajemniczy Ktos ^^ (Post 1166314)
I film jak zabijają Sir Croya -
http://uploads.tibiabr.com/download....7def73daa57f3f
Uuuu...CO i Anima dostają w pupcię ;)

LęL, na tym filmiku ten sorc pada od explo Croya-.-

JMJ 01-01-2007 11:20

Friiko Druid
Dec 31 2006, 22:29:04 CET Killed at Level 101 by Jibav

kolejny frag em ^^
btw, zostały opublikowane nowe filmy (niektóre z nich przedstawiają starsze fragi, ale jest tez frag na sir croy'u)
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16278 sir croy
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16277 divine julis
http://tibicams.tibianetwork.net/en/movies/show/16276 death mayer

Makaveli Tha Don 01-01-2007 11:24

21:9 hahah!
Ktos mial racje mowiac wczesniej ze w CO 3/4 ludzi to patałachy.

McCichy 01-01-2007 12:40

Wkurzajace jest to, ze przychadza takie noobki po 50lvl i cie bija, a ty nie mozesz ich zabic, bo wiesz, ze jak zrobisz 15 min. pz lock to polegniesz. Ahhh... Uroki wojny;(

Didek Boys 01-01-2007 14:57

No no CO padaja pyskami o glebe 21:9 :)

roXen 01-01-2007 21:03

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Makaveli Tha Don (Post 1166924)

Hahaha teraz sie podniecasz EM? Tacy ludzie jak ty są żalem polski ;)

MagField 02-01-2007 16:57

Nie myślałem że tak co i anima dostaną w dupe.Szkoda mi ich ale i tak jestem za wami chłopaki :P

Didek Boys 02-01-2007 19:19

Makaveli Wyjdz!

Didek Boys 02-01-2007 19:21

Cytuj:

Ja to powiedzialem :D

BuahahahahUAhauAHuhuah Makaveli wyjdz stad najpierw gada CO wygra jezdzi po EM a teraz zmienil zdanie buahahaha n00b plx

Aha teraz mam do owiedzenia cos ciekawego otoz:
Do CO + Anima dloaczyla sie jeszcze jedna gildia o nazwie Beasts.
Ale nie ma tu zadnych nowych sa to poprstu ludzie z CO + Anima nie wiem w jakim celu ta gildia powsatala ale jest w niej Masakrowiec byly lider Anima lol wtf?:P

Knox 02-01-2007 21:54

SRY ze tak duzo ale troche sie tak nazbieralo :D
Nikt nie wspominal chyba o tym fragu a wg mnie jest wazny, wiec wrzucam go dla tych co nie wchodza na tibia.com ( forum ) a jak juz tu byl to sry

Masakrowiec
Dec 27 2006, 00:55:08 CET Killed at Level 152 by Maly wizak

Czyzby Malego mogl ubic tylko Nemtor ?

A co do tej gildi to moim zdaniem moze byc to zagrwka taktyczna, ANIMA jako gilida od dawna zle sie prezentuje na Aldorce wiec pomimo iz Masak przeszedl do Beasts to dziala to troche pod psychike i byc moze przylacza sie jakies srednie chary ( 50 - 80 lvl ) mimo malego lvlu moga im pomoc a przy okazji EM w tym wyapdku musialo by zabic wiecej osob ( wiecej unjustifow )=( EM jest samo wiec red skulle itd ). Podczas pisania tego posta sparwdzilem ta Gildie, i co sie okazalo ? Polowa Anim jak narazie sie tam wbila. Pojawilo sie kilka nowych nickow ktorych wczensiej nie kojarzylem z Anima ale jak cos to mnie poprawcie:

-Ewa mag
-Deenland
-Eloh Arks
-Froneazin
-Mamusia Marylka
-Piechtolot

Wiekszosc z tych charow nie byla w Animie wiec moja hipoteza chyba sie sprawdzila. Druga opcja jest odciecie sie od nie aktywych graczy. A zeby liczono tylko w wojnie tych co graja. A moze jest to tylko widzimisie Masy... kto wie ? Moze komus walnelo troche w palnik ...

PS : Co do pana "Makaveli Tha Don" to mam propozycje, zeby nie przejmowac sie takimi pierdolami tylko naprawde zajac sie ta wojna, a prosby typu czekam na dead'a Malego to niech da na msze jak mu tak zalezy ... DZIEKUJEMY pANU i PROSIMY O ZAMILKNIECIE NA ZAWSZE - Z GORY DZIEKUJE W IMIENIU WSZYTSKICH UZYTKOWNIKOW FORUM www.tibia.pl

Pall_Mall 02-01-2007 23:15

Cytuj:

Masz jakas zrypana psychike czy co ??. Jestes poprostu załosny kiedy CO + Anima wygrywało piszaczałes i sczekałeś ze EM nie ma szans jescze ze Nemtor poskłada Eliego solo +połowe EM (dodam cos od siebie solo BAUHAHAHAHAHHAHAH) załoze sie ze jak by teraz CO sie podniosło to bys znów skomlał ze sa niepokonani. I nie zapominał bucu ze wszytko sie moze jescze zmienic.

PS. JESTES TYPOWYM PRZYKŁADEM NOOBA

Przyłaczam sie do prosby @up

PANU JUZ DZIEKUJEMYB)

Laiden 03-01-2007 00:35

Niech se wykonaja wspulnie POI na zgogde i skoncza ta wojne, bo po co sie ty napazac i tracic lvle. Niech aldora bendzie pierwszym pvp z wykonanym POI questem i bendzie fajnie. Ta wojna sie powoli robi nudna i chyba czas zakonczyc ja jakims rozejmem (nietrwalym jak to zwykle bywa na aldorze :P ale rozejmem).

Mroczno 03-01-2007 04:16

Czesc a ja tutaj mam cos z innej paki otoz nieszczesnym celem stal sie jakis 93 ED ktorego zabilem i on lub ona nie wiedziala ze to ja ja zabilem ! hehe :) http://www.rogepost.com/n/5895120072 rozwalilo mnie to btw. postaram sie zabic nie jednego jeszcze czlonka CO ; ) tak jak Sylatrii bibi all pozdrawiam

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 08:43.