![]() |
@Asalath
ale..osochozi? |
Jeżeli chodzi mu o Test Serwer nom to tylko dla,,VIPów" tibii. Sam chciałem sie zalogowac:) ale wyskoczył jakijs napis, że TS narazie jest serwerem prywatnych:)
|
updaty fajne ale mogli dac by chociaz kawalek nowych terenow dla facc : P
Duzo nie wymagamy :< na kazde 5 updateow pacc 1 kawalek dla facc moglby byc :d |
No właśnie. Tez mnie denerwuje. Ja wiem PACC jest ich maszynka do robienia pieniedzy, ale chociaż malutko ale niech dodadzą cos dla facca. Moi koledzy wysmiewaja mnie, że gram w tibię. Odstrasza ich śmieszna grafika. Mnie osobiście o wiele bardziej podoba się dobra stara grafika, niz kwadratowe głowy w grafice 3D.
|
Cytuj:
taaa... a po skończonym expieniu sciąga portki i sra kasą -.- n/c |
Kurde przestancie sie kłocic bo nie oto chodi w tym temacieX(
|
Super !
"Super" jak zawsze ! 8o
|
Update
Update będzie fajny dla graczy PACC z wyższym levelem ;)
Sam mam PACC i już zacieram ręce na nowe udogodnienia. Lecz czasami myślę sobie o graczach z FACC (sam mam noobchara bez pacc) i sądzę, że ci ludzie się często po prostu męczą szukając expowiska (głównie niższe levele). Myślę, że Cip Soft powinien zadbać trochę o graczy z FACC, mimo wszystko... |
ja pier***e jak wam sie nie podoba cos to nikt wam nie karze grac w tibie. teksty o wyruwnaniu profesji sa bez senu kazda profesja ma swoje wady i zalety. a jesli chodzi o update tylko dla pacc to czegos ie spodziewaliscie za przyjemnosc sie placi i powiem szczeze ze warto :)
@topic update spoko nie wiem czy cos zabije na moim lvlu ale mi sie podoba bank rox |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
zgadzam sie z Ri'pablo a co do odglosow jedzenia to jak niby ma wykrywac macro?? ktos stoi i je ciagle to znaczy ze ma macro bo je w rownych odstepach czasu czy co?? a co do profesji to pomyslcie kazda profesja jest dobra i wazna jak by sobie poradzil knight bez sorcow i drutow i na odwrot? nic nie dalo by sie shuncic na srednich lvl mocniejszego knighta nie polepsza sie bo jest dobry ale sorkom powinni vis zrobic za co najmniej 50 many bo jest to mocny czar...
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
|
EI czaicie stoje sobie w ab przy domku patrze u kumpla na dole cos dziwnie choinka mryga xD mysle jakies gowno rpzyniosl do domu i swieci. Ale schodze na dol patrze a tu choinki majol male mrygajoce powoli kropeczki !!!!!!!!!! MAMY JUZ SWIETA W GRZE 8o trwalo to jakies 5 minut pozniej jakos zniknelo ;/ pytalem sie kumpli czy tez to widzol ale potwierdizlo to tylko z 6-7 osob :)
|
Cytuj:
Jak tak to byś wiedział że bez runów to możesz sobie poexpić na jednym dragonie... Mam 36 sorca, pacc się skończył i wiem że bez runów ani rusz... Wiem, że sie używa exori vis, owszem, ale nie tylko to, głównie hmmy, a w wyjątkowych sytuacjach SD. |
Cytuj:
|
Na teście ostro jest .. ogólnie raczej dla hlvli :)
http://pebe83.neostrada.pl/test/test36.jpg Więcej fotek w temacie mojej gildii .. czyli tutaj > klik < |
uhmh
1025? Ja chce do mamusi ;( |
"Prawie" jak orsh~
To knight sobie raczej tam nie poexpi... |
|
@UP
Wyje***e sski!!!mor plx @update zapowiada sie zajebiście (szkoda tylko ze dla h lvli), chyba wprowadzili same potworki w stylu dekma :P P.S. wiadomo coś na temat test serva dla każdego? |
Moze ktos zrobic screena domku w ab tego naprzeciw dp Underwood 7 i pozniej wrzucic na jakis photobucket czy cus bo chce zobaczyc jak on wyglada po update z góry wielkie thx :]
|
Oh co jest najlepsze? może sorc, nie pall, nie raczej drut, no ale knight też jest dobry..
Moja propozycja: ZAMKNIJCIE KU**A PYSKI. -.- |
Jak Uruchomic Test Serva!!!!!!!!!!!;(
|
Cytuj:
"Rozpoczął się test serwer dla tutorów, senior tutorów i gamemasterów. Potrwa on jedynie parę dni, do weekendu: co potem, nie wiadomo - prawdopodobnie publiczny test, a może już update?" |
Cytuj:
Cytuj:
|
grilia olej to nic nie da :/
pewni ludzie zawsze wiedza lepiej a co do update widać że nie maja pomysłu a wszystkie te nowości to to samo w innej oprawie no ale chociaż poszli po rozum do głowy i robią zabawki dla znudzonych hlvli którzy są ich najlepszymi klientami a do nie dawna po 120 lvlu nie było po co grać pozatym to tak jak pare poprzednich update'ow obniżanie poziomu trudności ułatwienia uproszczenia i tyle... do tego stopnia ze osoba mająca teraz 100+ lvl który zrobiła w 3-4 miechy myśli ze jest pro player a jeszcze 3 updaty temu nie udało by mu się pewnie nawet 40 zrobić kicha i tyle co do sorca to dla osób nie znających realiów szczególnie dobrze widocznych na serwie z 1 sec exhastem sorc to teraz potęga może expić 2-3x szybciej niż knight zużywając na to 3-5x mniej czasu knight nie jest mu do niczego potrzebny (no chyba ze hydry żeby szybko i komfortowo bez ruszania się wbić 50 lvl) wszystko bije sam od 60 lvla siedzi na dragach i na brak kasy nie narzeka po wprowadzeniu djinow i nowego magic sytemu runy tylko na dobijanie przeciwko innym gracza (dodatkow dostał gratisowego bota i teraz to już nawet nie musi wiedzieć to jest pvp liczy się o ilość zadawanych obrażeń na rundę)i na jakieś naprawdę mocne potwory a to wszystko z takiego powodu ze granie sorcen na faccu na lvlu 20+ jest praktycznie nie mozliwe... a co do historii bo gdzies tam bylo ze top to knighty i 1 200 lvl to był swietej pamięci bubel powinniście wiedzieć a pewnie polowa ludzi tutaj nie wie o tych (nie całkiem zresztą odległych czasach) ze wtedy nie było tego magic systemu sklepów z runami djinow sroce na początku serwera mieli komu sprzedawać lota runy były tanie wiec mogli expic ale po paru miesiącach od startu serwa juz mieli wała to sobie stawiali farmy runemakerow na bocie żeby jakoś grać ale przynajmniej nie używali sami takiej ilości botów a dziś? Prawie wszyscy mają a do tego gratisowo firmowy bocik jeszcze wspomnę o paccu dla rozpaczających nupkow w Szwecji pacc to równo wartość 3 piw w uk 2? paczek papierosów po za tym olbrzymia ilość polaków kupuje pacca za kase w tibi za 80-150k dla 60-80 lvla to parę dni zbierania eee nie wiem nawet po co sie do was produkuje wy i tak wiecie lepiej i wszystko sie wam podoba |
poco tam jakieś test servery odrazu niech udtae zrobiom :P
|
update* sory za błędy ...
|
Robią to by wykryć wszystkie błędy w grze :/
|
zdjecia plz
:s a moze jakies sski? :>
8o bo tak to nudno :D:o |
Cytuj:
|
:cup: To dobra nie doczytalem 8o
|
Cytuj:
Racja kiedys to były czasy a jak narazie z tego co zauwazyłem to tibia staje sie coraz bardziej primitywna gra ...jednym słowem coraz gorsza .... co do update sux szczegolnie z odglosami omg...i z ta trucizna to juz wogoel przesada ... kiedys to byly czasy jak sie nawrzucalo na rope place rzeczy i trapowalo fire fiedami na parcelach :evul: to było coś...albo jak latałem z fire swordem na dworfach swoim druidkiem i expiłem :D a teraz to wszystko popsuli ..coraz gorzej .... tak jak kolega up mówił i to były najlepsze czasy tibi .. pozdro czas pokaze co do update .. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Podobno jutro otworzą publiczy test server czy to prawda? Wie ktoś może coś na ten temat? Bardzo by mi zależalo :P
|
@up
Pożyjemy, zobaczymy B) Też chciałbym, aby to uczynili jak najszybciej ;) |
Knightmare powiedzial ze sami tutorzy questu pod POI nie rozwiaza...mam nadzieje ze mylił ale z tego co widze to marne sa szanse...
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:47. |