![]() |
Uno pytanko
Karate
plz o odpowiedź czym bić na serverze nom-pvp?????Bo cxhce zacząć grać knightem ale nie wiem jaką bronią chodzi mi o to że np.po summer update trzeba lv wymagany np.na fire sword 30 lv a jak nie mam to mniejsze hity chcialem z club ale war hammer 45 lv trzeba więc tera pytanie do was forumowicze ile około hity są slabsze z war hammera jak mam 20 lv i skille moge wbić 70/70plz o odpowiedź:(:(:(:( |
Cool ^^
Widzę że się postarałeś ;) Najlepszy poradnik dla knighta jaki widziałem ^^ Daje 10/10 8o Pozdro for all :p
|
1 roty na prawo od veno... zapomniales dodac ze biegaja tam carion wormy (czy jakos tak ;p) a ze skilami 36/35 i eq taki jak pisales loily mnie niemilosiernie ;p wiec to miejsce na takich skillach nie jest zbyt dobre
|
Ktoś odpowie na moje pytanie???
|
Srry za mojego kumpla specjalnie to napisał można olewać to pytanie:p:p:p
|
O_o
@bebal
Twój kumpel zna hasło? O_o |
Nie ale jak pisałem na forum to poszłem po napoje i zostawiłem załączone moje konto potem kumpel powiedział że napisał:]:]:]
|
@up
Haha :D Ten poradnik jest niemal idealny ;) |
a jak dostac sie do podziemi na senji ?
tam stoi magic wall |
Poradnik spoko przydał mi się Wielkie dzięki :)
|
Super poradnik tyle że na blogu tibian12(juz chyba wiadomo ile gosciu ma lat)
http://tibialive.bblog.pl/wpis,porad...cie;,5994.html Gosc skopiowal caly poradnik i okreslil ze to jego dzielo |
Sorry post do usuniecia przez przypadek zrobilem double post
|
Hahaha Up
Ziomek to ty skopiowałeś poradnik a nie on.
Widać to po dacie napisania posta "twojego" poradnika. Twój ma 7 dni a jego ponad 9 miesięcy. |
No cóż skopiowali mój poradnik.
Teraz pracuje nad uaktualnieniem tego poradnika. |
Cytuj:
|
Świetne!
10/10 Super poradnik! Po przeczytaniu nabrałem chęci gry knightem. Zmieniam z pala na najta xD.
@2xUp Kiedy będzie aktualizacja poradnika? Pozdrawiam |
Cos sie nie zgadza
cos sie nie zgadza: napisales ze na senji sa mino a nigdzie nie znalazlem, patrzylem w tibian earth i nie ma :( wiec gdzie sa
|
11/10, Najlepszy poradnik o knightcie jakim czytałem, przekonałeś mnie do obuchów...
|
Cooll
Poradnik świetny ! Bardzo mi się przydał i chciałbym aby takich poradników było więcej moja ocena to 10/10
|
Poradnik ogólnie zaj*** dobry :p. Nie czytałem wcześniejszych postów (może ktoś wcześniej o tym napisał), wydaję mi się, że nie należy za dużo zmieniać, tylko dodać do wątku o clubach, że w letnim update 07 dodano nowe cluby i nie trzeba latać z wh/ss w łapie. Osobiście nie uważam, że cluby są gorsze od sword'a i axe'a.8o
Pozdro |
Pozwól że wtrącę swoje trzy grosze :p
Dopisz tu DC loot jest calkiem niezly a można tu też trenic na slimach bo jest tu calkiem niezle miejsce przy rzece a w razie braku robakow mozna przejsc sie na Ghule |
calkiem calkiem 8/10
|
Super Poradnik przyda się . 10/10
|
Super poradnik . Zajefajne opisy, daje 10/10 :):p
|
sam nie wiem czy w dpobrym miejscu pisze tego posta ale napisze;p
ile czasu zajmuje mniej-wiecej czasu skilowanie ze skila: 55-56 56-57 58-59 59-60 |
Cytuj:
A z kasa sie nie zgodze x2 godzinki i jest przynajmniej 8k w czystej kasie + z 3 war hammerki. Łacznie mniej wiecej 13k w 2h Teraz po updacie Tortoisy padaja na strzala przy skillach 75 na luzie a thronbacki dostana max 4 shooty i tez sie z zwiną. A co do czarow. Nie wspomniales o ,,exori gran'' Mozna z tym expic na dlach ze spora iloscia manasow liczac na loota:P Zazwyczaj podczas 3godzinnego huntu np na dragon lair kolo veno na wierzy mozna wyniesc sporego loocika i na manasy i uhy sie zwraca. Pozdrawiam |
bardzo długi i wyczerpujący poradnik podoba mi sie 10/10 :) troszkę mało miejsc opisanych ale i tak spoko :D
|
@UP
Jak pisalem poradnik nie bylo exori gran. Mialem go zaaktualizowac po summer update i tego nie zrobilem niestety. Po winter update tym bardziej tego nie zrobie, wiec prosze modow o przeniesienie do poradnikow archiwalnych:( |
Omg
Rozwaliła mnie twoja uwaga odnośnie żółwi. Jeżeli ktoś nie wyjdzie na + to musi byc debilem, kretynem, frajerem, brazolem, noobem, możliwe że newbiem, itp.
Poradnik 4/10 |
znalazłem literówke : Guardy – Całe mnóstwo low lv sorców i druidów z różdżkami. Guarda bijemy całe wieki. Loot jest dobry, ale bez postmana nie masz dużej szansy na wyniesienie lootbaga nie masz. 2 raz napisałeś słowo "nie masz". Poradnik świetny ba najlepszy jaki widziałem dla knighta pełne 10/10 Gratulacje. :D:D
edit: znalazłem 2 błąd ; ) piszesz ze na elfach lepiej używać manasków i exury zamiast uh a w kasie piszesz ze zwraca sie za UHy tam raczej powinno pisać zwraca sie za manaski |
Super poradnik. 10/10. Mam do ciebie nastepujace pytanie:
Gdzie moge dobrze zarabiac 21 knightem 63/61 z pacc, eq to: p-ammy, plate armor, k legsy, demon shield, fur boots, warrior helmet, dwarven axe. Tylko nie pisz ze musze doskillowac.:p Z gory dzieki. |
Ogólnie poradnik dobrze wykonany. Teraz po updacie oczywiście nie opłaca się grać knightem, ale może kiedyś powrócę do gry moim knightem. (poradnik nieźle mnie zachęcił) :)
|
:)
Świetny poradnik,bardzo mi pomógł,moja ocena 10/10
|
Super ;p
Wg. mnie najlepszy poradnik,jaki czytałem poprostu cud-miód..10/10
|
Bardzo dobry poradnik. Ze względu na to że ostatnio zrobiłem sobie knighta poradnik bardzo mi się przydał.
|
Ciekawy poradnik ;)
Jest kilka bledow, ale to nie zmienia faktu, ze jest to swietnie napisane. Przyda sie low lvlom ;] |
"Guardy – Całe mnóstwo low lv sorców i druidów z różdżkami. Guarda bijemy całe wieki. Loot jest dobry, ale bez postmana nie masz dużej szansy na wyniesienie lootbaga nie masz."
Dwa razy "nie masz" :) |
Świetny poradnik na pewno z niego skorzystam :] moja ocena to 10/10 :cup: GratZzz :cup:
|
Poradnik bardzo dobry. Powinien pomóc wielu graczom zarówno tym słabym jak i tym "mocniejszym".
Gratulacje. |
Poradnik super 9,5/10.To -0,5 za to że między 8 a 20lvl w eq mógł byś wsadzić coś, bo mi się nie widzi żeby na 16lvl latać z macą i scale armorem. Ale reszta super.
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:54. |