![]() |
Cytuj:
|
Dusk~ slabo w tym battle slabo.. ale w Vision Katrila odwala polowe roboty, ma najlepsze pvp...jak katrila padl, vision zaczelo dawac loga a imargam padl. Dobrze tak Imargamowi bo straszny z niego kozaczek ;) Taifun przynajmniej zachowuje sie jakos spokojnie, ani nie napisze HAHAHA ani XD ani nie zjedzie matki, ma klase... w przeciwienstwie do polowy Vision.
|
Cytuj:
pozdr |
Cytuj:
@Druga sprawa jest taka ze ten Taifun macie racje jest jakis drentwy..:D , zamiast siekac z tego Sd albo chociarz pomoc to on stoi jak ten nóóp i patrzy co sie wydarzy... Najpierw zrób sobie takiego chara albo kup na allegro i zobaczymy czy ty nie bendziesz drentwy cwaniaku:baby: @Po trzecie czy po obejrzeniu tego filmu nie nachodzi was mysl ze Zwidek i Imargam poswiecili sie zeby polowa mogla dac loga?:] Ahh ta spostrzegawczośćB) A tak pozatym niech wyjdą z tego forum gracze nie z furory bo większość z nich to zalX( |
Cytuj:
|
@up
Akurat taifun jako jedyny atakował Vision... na filmie zauważyłem takie coś (34 minuta bodajże) sto imargam naprzeciw niego fenix'gru i się nie biją,w tym momencie nikt się nie bił tylko katrila wyganiał zulla lucyfera i jedi powela z jednego z korytarzy... tam więcej takich dziwnych rzeczy można zauważyć... |
Pozostawie ten topic bez komentarza.
|
@Up
Jeżeli nie chcesz komentować to nie komentuj .... A nie zaśmiecasz forum. Osobiście uważam za Taifun~ wygra ten war :p Słyszałam na forum ,że Imargam to niezły "PA" hmmmmm oni potrafią tylko pojedynczo zabijać ;) btw.Zwidek why się nie uhałeś tylko stałeś? ;) :baby: Ps.Za trudno ci wcisnąć f~ ? :p |
Cytuj:
nice filmik. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Może i masz troszkę racjii btw.Ile masz lat? :p |
Cytuj:
p.s. swiadczy otym screen z filmiku i data rejestracji:P:P:P Cytuj:
looknij filmik ze starego battle na ofie gdy magrami sie poswiecil i tarasowal wejscie vision ;] |
@Up
Masz 100 % Racjii ;) PS.Ile lat ma Zwidek ? Bo słuchałam jakieś nagranie i wydawało mi się ,że około 10 :p @2 x Down Nie jestem pewna bo w dedzie był łuk :) Pozdro :p |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
@Up
Wiem ,że nie jesteś Zwidkiem ;) Wczoraj dołączyłeś do forum x.X nice. A fotka to z filmika :p Gratulację przez parę minut myślałam ,że to Zwidek x.X :o |
Mam taka prosbe: zrobil by ktos filmik i zamiescil na video google, bo nie mam tibi. Z gory dziekuje :)
A wracajac do tematu jestem za dusskines i bardziej wole Taifuna niz Imargama, i zeby nie bylo gralem na furrorze pewnien czas :P |
Widze ze kazdy wtraca swoje 3 grosze to i ja to zrobie.
przestancie pisac ze duskiness znoobilo tam i ze nie umieja grac. Speclajnych mozliwosci to oni nie mieli bo jak napisali juz poprzednicy to Vision wybrali miejsce bitwy, a wybierajac miejsce dokladnie zaplanowali i przeanalizowali zalety i wady tego miejsca. Otoz do wszystkich co uwazaja ze Ima nie zdazyl sie wylogowac ze Zwidkiem, sa w bledzie no moze Zwidek rzeczywiscie niezdazyl bo zlapal pz 15 min na kims z duskow ale Ima postapil tak jak powinien zbloczyl do konca duskow zeby reszta dala loga i tak powinien robic kazdy knight walczacy na wojnie. Biorac udzial w wojnie stawia sie na 1 miejscu dobro kolegow z gildi a nie ratowanie wlasnej dupy i tu naleza sie slowa uznania dla Magramiego za akcje na ofie. Jesli duski przejma inicjatywe i sami zaczna planowac akcje przeciwko Vision to maja duze szanse na zwyciestwo, bo maja przewage liczebna liczebna i maja wyzsze levele, no ale niestety wciaz nie umieja tego wykorzystac, a szkoda. Bo ich przeciwnicy sa doskonalym przykladem na to ze dobre rozwiazania taktyczne sa bardzo efektywne. No ale niestety w przypadku duskow zapanowanie nad taka zgraja bedzie trudne, bo wiem z wlasnego doswiadczenia co sie dzieje podczas wojny na ventrilo/tsie poprostu kazdy sobie gada robiac wielki chaos, ktory potem przejawia sie w statystykach wojny.... |
Nie gram na furorce ale jestem pod wrazeniem Vision. Katr~, niczym wilkolak zaciagal kolejne ofiary do jaskini. Ima I Zwidek zapewne graja po lanie zgranie bowiem bylo widac golym okiem. Szkoda, ze noobek ktorego bylo zadaniem blokowanie zeby tamci mogli sie bezpiecznie wylogowac oszczedzal na mwallach i padl, a ten ktory przejal po nim zadanie zupelnie nie mial o tym pojecia lub na to ochoty. Blad jednego zadecydowal o tym ze padlo trzech. Mimo wszystko gratz akcji. Draverik na nebulce wie co i jak. Duskiness w przewadze ale jak wiadomo latwiej sie bronic niz atakowac z tym ze nie wiem po co maja knightow. Wiecej by zrobili na noob charach zamieszania niz tym co wyprawiali uciekajac w poplochu. Ladny film prosimy o wiecej.
P.S Szkoda tylko ze Vision nie pomyslalo o nooobkach majac ich z 10 Tajfun mialby przerwe swiateczna. Akcja przygotowana super zabraklo kilku szczegolow. Pozdrawiam, |
Cytuj:
|
:(
Szkoda chłopaków z Vision. Mam nadzieje, że Taifun padnie jeszcze pare razy, ąż mu się odeche tu grać.Vision wygrajcie wojne ku pamięci Spoxstera !
|
Cytuj:
@topic Piękne zgranie Vision |
Cytuj:
Zastanow sie 8o |
.
Duss~ - Kompletny szajs. Jakby było ich mniej by przjebali równo. Fenix'Gru mnie rozpierdolił. Stoi i nic nie robi. Katrila sobie biega, Imargam lata tak samo. Jak to zobaczyłem to prawie z krzesla spadłem no żal. 0 taktyki, 0 porozumienia.
Vision- Zajebiście. Rozpracowali ich. Imargam nie miał co zrobić. Padł jak Taifun w trapie, tyle że Taif spierdolil totalnie. Moim zdaniem są równi. Wiadomo. Równi i Równiejsi. Slk~B) |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:50. |