![]() |
No no, ja bym pvp wolal:P
|
dzieki.. po 2h udało mi sie zalogowac na Uniterze.. zajebioza..
22:27 You advanced from Level 2 to Level 3. Jak coś to nick : Lucis Angel :evul: |
Wg. mnie naprawde dobrze ze postawili swiaty non-pvp.
Dlaczego wiecej pvp ? Jest ich ponad 50 z czego 3/4 empty. Dlaczego niema nowych pvp-enforced? Dlatego że nie widac zainteresowania starymi. Dla ludzi którzy uważaja, że na non-pvp grają nooby to byscie sie zdziwili, na non-pvp poznalem więcej osób z którymi utrzymuje kontakt do dzisiaj, a z pvp z nikim nie rozmawiam, oprócz 2 szwedów. |
Pacc nie mam, ale na nowych światach zaggram se???
Ciekawe czy z tydzień free acc. beda mogły sie logować na nowych serwerach.
Ale nawet dobrze że pacc moga 1 bo oni szybko lvl zdobeda itemki na sell, na poczotku pewnie w chain armorach chodzą8o i w grupach na silniejsze potworki . Ci założyciele tibi dobrze myśla, wiedzą że Ci co mają pacc to są uzależnieni od tibi i szybko przemysł dzieki nim ruszy(itemki,itd). 1gest, 1 ruch i już wiesz co jest-czy napewno??:evul: [CHAR]Mój najlepszy lvl to 20 --(mały ale w tibie od kilku miesiecy gram<LOL>[/CHAR] rada dla graczy z europy-grajcie na niemieckich serwerach mnie sie zacina a po angielsku sa!!lol's-owo |
Kto z was gra na Uniterze?? moze załozymy jakas gildie czy cus? jak gracie na Uniterze to msg do Lucis Angel.. 3majcie sie ;0
|
Cytuj:
|
Wyobrażacie sobie co by było gdyby nie ustawiano PACCów w kolejki? -_-
500 osób na rooku = masakra... Takie są zasady nowych serwów, że PACCe wyjątkowo muszą się pomęczyć ;p |
kurwa tych cipów pojebało
zeby pacc kurwa czekał kolejke ?!?!?!?! wtf? to ja kurwa place 95zl i mam kurwa czekac az sie zalogujeX( chuj wam w dupe , nie bez powodu jestescie CiPami.. Ta gra schodzi na psy |
Lol
JA CHCE DO Dragonforce!!!;(
jaka prof wybrać?? |
Cytuj:
dziecko idz spac za nerwowe jestes wyobraz sobie sytuacje 500 pacow na rooku tego chcesz? :D |
Przedewszystkim chciałbym pogratulować tym ,którzy osiągneli już tak wysoki poziom (20+) w tak szybkim tępie [parenaście godzin robi swoje] 8o
Serdeczne pozdro & Szacunek dla tych oto PowerGamerów : ~>Hetzeh[23 lvl]->Sorcerer->Nerana ~>Gaara'Yathalon[23 lvl]->Knight->Unitera ~>Shadoweek Mag[22 lvl]->Sorcerer->Nerana ~>Filtz[22 lvl]->Sorcerer->Unitera ~>Szalony Edek[20 lvl]->Knight->Nerana ~>Lord Ranfley[23 lvl]->Knight->Unitera ~>Mysttic Hero[20 lvl]->Sorcerer->Nerana ~>Osia Darim[23 lvl]->Sorcerer->Unitera ~>Tsunamic[22 lvl]->Knight->Nerana ~>Pyci[22 lvl]->Sorcerer->Unitera Ciekawe czy już Vocation Quest Done xP :cup: |
hmm
Na neranie chyba nikt nie zrobil
ee chyba napewno:D:D;( |
ja chyba zagram na tych światach
|
:d:d
spox, zagrasz, zeby wyjsc z rooka musisz sie nasiedziec. ja w ciagu 1h wbilem jakies max 200expa.
|
dziekujemy za nic....
wszyscy czekali na pvp a tu non pvp ........ lol mogli juz zrobic i te i te >.< |
bardzo dobrze ze zostały stworzone światy non-pvp.. chociaz sobie pogram.. nie lubie swiatow pvp ;d Unitera ROX:baby: :baby:
|
ile mozna czekac :baby: ;)
|
Kiedy zostaną otwarte publicznie nowe światy? Już nie mogę się doczekać, zeby wejść tam moim druidkiem :P :P :P
|
Cytuj:
|
Heh długo czekałem na te nowe servery tylko szkoda troche że non-pvp
ale i tak bede tam grał i szkoda że pacc dopiero w poniedzialek:( |
czekamy czekamy i doczekac sie nie mozna:D
|
Na tych new servach, ogromne kolejki.... Dodatkowo dużo naabów, ale to jak na każdym non-pvp -.- X(
|
Cytuj:
@Topic: Będe grał na Neranie, ale na początki będą kolejki, wszyscy chcą zobaczyć nowe servy. :) |
Jeden wielki shit, nie ma nic bardziej idiotycznego jak non-pvp gdzie taszczysz loota i szanse powodzenia sa zerowe. Powinni dac normalne pvp, a nie non-pvp ktore bedzie siedliskiem noobow-.-
|
Pustych Pvp. jest od groma i jeszcze trochę, a CiPsoft chcą zmniejszyć kolejki na takich serwerach jak Guardia, czy Candia. Jak chcesz Popekować, są już starsze, puste serwery. ;)
|
Odpowiada mi ten na ktrym gram jest tylko jedna rzecz ktora irytuje, bo mimo ze serv jest prawie pusty to paradoksem jest ze wszystkie expowiska zajete.. a respawn jest tragiczny?..
|
To jest w Tibii normalne. :D Albo się z tym pogódź, albo chodź na respy kolejkowe 9znaczy każdy ma swoją turę w kolejce do respa).
|
No wiecie.. na Uniterze 0 lag's dużo br ale jest zajebiscie... tylko ze mam 4 lvl a rooka od wczoraj rana przechodze :D;( ;(
|
Cytuj:
|
Zagram tam ... .
Na Asterze takie lagi były że mnie to już strasznie denerwowało-mojego kolege cyklopy przez lagi zdedały .
Ps. Grajcie na niemieckich światach mniej lagów nom chyba że mieszkacie bliżej usa nisz niemcy to na usa. He dawnij myślałem że na śwauatch niemickich gada sie po niemiecku do npc itd-ale to nie prawda. Nirana natchodze!!!!:baby: Sorka za błędy |
Cytuj:
W dziale 'zdjęcia' macie moje ss'y. Gl wszystkim ; * @Down: Hehe, z przyzwyczajenia już wybrałem niemiecki server. |
[quote=Lord Stel;1226418]A ja? ;( Pierwszy Knight na Nerenie z 20 lvl. Aktualnie 23. Nick: Rylazon
Wielkie gratz ;) szkoda ziomuś ze nie grasz na Uniterze..8o |
2 serwy to za mało. Teraz jest już 400 online a jak się wpakuje facc to będą kilkutysięczne kolejki na rooka. Przejście go zajmie z tydzień a ludzi gdyby mogli wyzabijali by się o każdego szczura. Zagram na neranie, ale jeżeli faktycznie będzie jak mówię, cóż można by zakończyć roczną przygodę z tibią :D
|
Cytuj:
Ja radziłbym zagrac na Uniterze.. 0 lag's... mało noobów... poprostu zajebisty server!!:evul: :evul: btw. kolejki sa tylko wieczorem... |
Cytuj:
A teraz piszesz, że jest wolny? :D |
Ja próbowałem zacząć grać na Neranie, ale ciężko mi było się rozstać z moim knighcikiem :) Hail Xerena !;(
|
czy ktoś może wie w jakim odstępie czasu (ile dni) nowy swiat staje sie równiez dla facc? bo juz nie moge sie doczekac kiedy bede sie mogl zarejestrowac :P
|
Ja tam grałem 2 dni i mam dosc. Nigdy wczesniej nie gralem na non PvP i juz teraz wiem ze nie bede. Jesli ktos zastanawia sie nad tym czy tym isc to niech lepiej nie idzie bo tylko zmarnuje sobie czas. Pelno zlodzieji, noobow a jak wpuszcza facc to pewnie bedzie 950 osob onnline i sobie nie poexpi.
|
Cytuj:
Wydaje mi się, że facc będzie mógł wbić po siedmiu dniach od daty wyjścia serwerów bo w newsie pisze, że "Przez pierwsze kilka dni jedynie posiadacze Premium Account będą mieli dostęp do nowych serwerów."... no to chyba nie kilkanaście dni co nie ? ; ) |
Ch... prawda z tymi lagami, gralem dosc dlugo na niemieckim servie i nie zauwazylem zeby byly one mniejsze. tylko na niemieckich wiecej noobkow mozna spotkac "plx items" omg zal tylko ze to glownie polacy >.<.
i dzieki takim dzieciakom czesto slysze "pl noobs". z reszta non pvp nie wchodzi w gre :P Aloha ~~ Tientay |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:17. |