![]() |
Skillbar - fajnie wiedzieć że zaraz coś nam dojdzize ale zrąbane jest to że zabierze to naszą radość wyskoczy napis" you advenced ... to powiesz "fajnie" a bez skillbaRA nie mozesz sie doczekac i nagle ci to wyskoczy to malo nie zemdlejesz z radosci :p
>Edit<: skillbar ma 2 cechy negatywne i pozytywne :P |
Ostatnio słyszałem, że Update ma być 6. XII... A dzisiaj dostałem wiadomość, że będzie dopiero 29. XII... Czy wie ktoś może coś na ten temat? DATA :P ile jeszcze... xD
|
tylko cipowie wiedza kiedy bedzie update... no i gm's. reszta to sa tylko przypuszczenia... zarowno 6.12 jak i 29.12 sa rownie prawdopodobne jak kazdy inny dzien tygodnia... no za wyjatkiem 1 i 2 grudnia bo te dni juz sie raczej skonczyly :)
|
No ale chyba muszą jakoś poinformować ludzi o Update, nieeee??? :/
|
Tak, tylko zwykle to sie dzieje dzien wczesniej.
|
:]
Wszyscy Gadamy o tym UpDate, ale nic chlopaki nie mówiliśmy o... 2 nowych serwach ktore prawdopodobnie wchodza razem z update :] Macie moze jakies nieoficjalne informacje kiedy te serwy wejda?? // A teraz 2 pytanko :D Po jakim czasie nowy serwer jest udostepniany dla FreeAccount? :evul: // PoZdro 4 All proshe o pomoc :]
|
po tygodniu X(
|
Błąd!!
Nie zawsze po tygodniu. Czasami troche później. A z tego co widze to bardzo dużo ludzi idzie na nowy serw :/ |
Update
Ja sie ciesze z tego update'a, jestem ciekawa co zmienią:)
|
:p
A ja sie obraziłem :( i muwie że Cip-y to cipy :] i ,że bez PAC-a gra jest super B) ale z pacem jest niebiańska wiec se kupuje na 3 miecht od grudnia PAC-a :P :] :D
|
A czy 2 nowe serwery to pewna wiadomość?
bo mam zamiar dostać od mikołaja pacc ;p i się przenieść na pierwszy nowopowstały świat po świętach... |
Coraz blizej swieta...
Juz pewnie kazdy kto gra w tibie wie o grudniowym prezencie ;) pozostaje nam tylko czekac bo swieta coraz blizej.. :D jesli ktos wie kiedy dokladnie bedzie nowa tibia... ;) to moze napisac
|
:?:?
E tam ja zostaje na titani i koniec :D,juz mi sie wydaje że tibia za bardzo sie uleprza, pamiętam mój pwierwszy zabity szczurek jaka była uciecha , albo całkiem inaczej było odczuwało sie jakieś emocje.. a teraz ;/ Nie powinni dodawac nowej grafiki, tylko nowe potwory i tereny
ZADNYCH SKILL BARÓW!!!!!!!!!!!!!!!!!! |
Ja mam mieszane uczucia co to tego SkillBaru, nie bede sie juz tak cieszyl kiedy mi sie pojaw napis:"You advanced...", tak bede wiedzial, heh ;) . Nie powinni grafiki zmieniac, ani nic, tylko dac nowe tereny i potforki :p dla FACC I PACC ( w wiekszosci oczywiscie dla FACC :p )
|
Jak ja nie moge sie doczekac skillbarów i reszty ( CIPki Faster ) :evul:
|
Extra wiadomość
Mam nadzieje że ten update będzie prawdziwy. A nie jakiś kicz. Spodziewam sie zmiany wizualnej i na pewno nowych potworków( ale na main landzie) :)
Jak ostatni update był to potworki ( choć fajne B) weszły zaledwie na Daramie. Mam nadzieje że teraz Cip pomyśli bardziej i umieści niusowe stworki na mainie. Dzięki :] |
Nowe potworki w updacie
Nie wiem...ale może takie zapytanko sie już pojawiło, jednak spytam
a) Dajcie pod moim postem propozycje jakiś potworków b) Napiszcie jaki potworek na jakiej części świata tibii( ja bym wolał żeby wszystkie na mainie :) ale wy napiszcie sami. thx A TAK WOGULE WESOŁYCH ŚWIĄT (tak na zaś ) ;) |
Boze przebacz
Z calym szacunkiem Panie i Panowie, ale proszę was o jedno. Jeżeli piszecie już jakieś posty na forum to piszcie najpierw w Wordzie a później to wklejajcie bo niektóre komentarze to naprawde żenada. Rozumiem, że niektórzy z was mają po 10-13 lat, ale to typowo powinniście zrozumieć to, że nie znacie gramatyki i ortografii języka polskiego na tyle dobrze, żeby nie robić błędów. To był nieco OT więc teraz piszę na temat Update'a.
1) Nowe serwery - mają być 2 nowe i to w dodatku szwedzkie. Czekaja na nie przede wszystkim Corentiros (Del'Toro z Galany). 2) Skillbar - nie wiadomo czy zostanie wprowadzony choć jak poprzednicy już mówili CIPsoft coś o tym wspomniał więc raczej się to ukaże. 3) Nowe tereny - wspominano o tych unknown territory. Z tego co słyszałem to ma być to (to są tylko pogłoski) Dżungla lub miasteczko w stylu starożytnych miast Chin (te dziwne daszki etc). 4) Potworki - ma być Anaconda czyli coś w stylu Ancient Scaraba. O reszcie nic nie słyszałem. 5) PACC vs FAC - zostawny już tą sprawę. Naprawdę szkoda gadać. Wiem, że większości z czytelników nie stać na PACC lub poprostu nie chcą wydawać kasy na to konto, ale "uprzywilejowani" rządzą tym światem. My płacimy i my wymagamy. Bardzo mądrze napisał ktoryś z moich poprzedników, który napisał że FACC są "uzupełniaczem serwerów". Popieram - nie bądźcie nachalni bo update NIC wam nie daje a PACC dostają. Świat kręci się wokół pieniądza a to akurat my finansujemy Tibie. |
Dzięki Szkodi za troche więcej informacji.
Mam nadzieje że tem update będzie naprawde DOBRY i cipom sie odezwie sumienie i dadzą coś dla FACC'ów. No, mnie to może już nie dotyczyć, ponieważ od nowego roku mam zamiar postanowić, czy zainwestować w PACCa :]. |
Cytuj:
|
nie tylko corentiros z galany ale takze R7 oraz dark riders z inferny czekaja na nowe serwy
z tym nowym terenem to nigdy nie wiadomo ja slyszalem, ale tylko slyszalem, ze ma nie byc w tym updacie nowych terenow raczej dopracowanie juz istniejacych dodanie kilku opcji ogolnie dopracowanie gry (nie jestem GM, nie pracuje dla CipSoft i wszelkie informacje to zaslyszane pogloski, ktore nie sa potwierdzone) |
Cytuj:
Natomiast, to jakoby Corentiorsi czekali na nowy świat, i ten świat miał by być w szwecji to jakiś absurd. Większość Corentiorsów to polacy(sam grałem na galanie, aż moja rodzina czyli "ziomki" nie została cała huntowana... leader corentiorsów to polak i 3 vice leaderów też)Zanim zabili mnie poraz pierwszy, spytali się mnie(po polsku) gdzie jestem.Nie wiem po co polakom serwer w szwecji, skoro do niemiec mają bliżej |
Ja sie ciesze ,że bedzie coś takiego jak grudniowy update specjalnie sobie kupiłem PACC na tę okazję jak nie będzie update-a to nie wiem coi zrobie ....
Aha jush wiem dołącze do ASlkaidy i będzie buuuuum :wiking: :evul: :kat: |
Moze...
...ale wątpie. Jak robią Update to zazwyczaj od restartu danego serwera do 12h po restarcie. A teraz to chyba błąd ich połączenia albo sie serwy sypią :p
Ale może to dopiero początek Update bo coś dlugo nie można wejść. |
Ta, serwery padają :P. zazwyczaj przed up pojawia się czerwony napis "Please log out in 5 minutes"
|
Szczerze mówiąc fajnie by było gdyby to co teraz się dzieje z Tibią to był update chociaż jest bardziej możliwe że im servy siadły.
PS. A może nie pojwił się napis plz logout in 5 minutes bo te CIPy chciały nam zrobić niespodziankę?? |
www.tibia.gery.pl ----> serwery offline
czasami mi sie włacza tibia.com mój serwer - Danubia ponad 500 online Kumpel teraz gra, a wiec wątpie, żeby teraz był jakiś up :( |
To chyba rzeczywiście nie Up'Date ale IP mi bloknęło X( . Mam nadzieję, że już niedługo dostaniemy prezent pod choinkę =P
|
Tylko jedno: "Gardze tymi co mówią, że skillbar nie powiniem zostać wprowadzony do gry... Po prostu gardze!"
|
Cytuj:
|
I jeszcze dwa słowa co do waszej kolejki... Na pewno ktoś by się dobrze poczuł jak by sie dowiedział, że jest na 200 miejscu... To co jest teraz, jest wystarczajace i lepiej nie eksperymentować z logowaniem sie... Bo nie które eksperymenty kończą się gorzej.
|
ej, powiedzcie mi, co jest ze skill barem. czy juz on jest wpowadzony?
|
Skill Bar
:mag: Niech wyczaruja coś ekstra np. skill bary i mam nadzieje żę zrobią coś dla zwykłych free accont jakieś nowe miasto lub coś bo jak nie to lipa będzie X(
see you in Tibia:) |
Christmas Update Teaser!
Report: Tibianews Link: http://www.tibianews.net/article.asp?id=312 Od dziś na stronie www.tibianews.net można przeczytać artykuł na temat możliwości i udogodnień które zostana zawarte w nowym, nadchadzącym udpacie. W wielkim skrócie: - 8 nowych ras potworów! - automatycznie generowane rajdy potworów na miasta !!! - skill bar - nowa grafika - faccowie będą czekać w kolejce na wejście na świat - nowe obiekty do domku , większe depoty - nowe tereny, itd Tera tylko czekać |
|
a co to za dziwny znaczek zamiast taktyki "trzymaj na dystans" ?
dodatkowo, dlazego jest on wcisniety razem ze znaczkiem "stoj w miejscu" ? czyzby ten safe mode ? |
No panowie, to będzie coś :) Tak duzy update nie zostal chyba nigdy do tej pory wydany. Wszystkie podane informacje dot. update'u wyglądają naprawde super. I jestem święcie przekonany że jeszcze wiecej ludzi przekona sie do Tibii.
8 nowych ras!!! Nie do wyobrazenia... Szkoda tylko ze nie mam pacca, bo chcialbym zobaczyc na test serwer jak to sie prezentuje. Ehh... Zapowiadają się kolejne długie nieprzespane zimowe wieczory :D btw jeżeli komus uda się wbić na test serwa niech zamieści jakies ss-y (z góry thx) TIBIA 4 EVAH C ya in Tibia Xarv~ |
czy przez tego updata jest tyle kicków i niemozna potem sie zalogowac na tibie jesli tak to ja sobie dziekuje taki update prawie 3 deady
|
Cytuj:
@Catrishia : szkoda ze Cie zbanowali :F ale dlaczego źle, że Corentiros się przeprowadzają? :] Cytuj:
Cytuj:
A oto stopki z info : Sugusit (Sweden/Halmstad) Jejihev (Sweden) Isacilia (Helsingborg, Sweden) Faowind (Helsingborg) Laceruz (Sweden/Halmstad) Markoh (Luleå) Warto też dodać, że inni Del'Toro są np w Shuriken (Kemalo, Jamalo, Rumicośtam :P) Najlepiej gdyby tutaj wypowiedzial sie nieco Catrishia bo on miał wyższy lvl ode mnie (zresztą dalej ma) |
Żeby tylko wymagania nie podskoczyły, bo tibia jest jedną z niewielu sieciowych rpg, chodzących na słabszych kompach. Ja mam 64 ramu, PIII 730 Mhz o dysku nie wsponę, a karta grafiki lol intel graphics controller 8..... (szkoda gadać :))....
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 17:15. |