Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
(Post 2734187)
No wiesz , z wiekiem przychodzi doświadczenie i odwaga. Cos co dla 14 latki było obrzydlistwem dla 20 będzie fajne , coś co dla 18 obrzydliwe dla 25 będzie fajne :D
|
Błąd. Błąd, błąd, błąd! To nie kwestia brzydzenia się czegoś/kogoś. Partner po prostu ssie...! Eee.. Chodzi mi o to znaczenie, że jest do kitu. Nawet podczas ssania (oj tu można wiele błędów popełnić).
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Albertus
(Post 2734187)
Tak w sumie to się za nią nie uganiam ;D było minęło- trudno ,czasem sobie rozmawiamy. A od tych hot 15 wole robić to co robię - Redtube i go go. Ewentualnie można skorzystać z usług profesjonalistki. Bo tak jak mówiłem dzieciojebca nie będę ;D
|
Co kto lubi. Ja tam za seks nie płaciłem (aczkolwiek jak będę miał zastrzyk ekstra gotówki wybiore sie! Zawsze chciałem spróbowac seksu za pieniądze), wolę jednak darmowe. Jezeli partnerka nie dałaby mi odczuć, że ma 15 lat (nie poznałem takiej, teoretyzuje) to pewnie nie miałbym nic przeciwko.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Nari
(Post 2734158)
Moja wina. Jakoś dziwnie cię zrozumiałem i jeszcze dziwniej odpowiedziałem (to nie sarkazm ;p).
|
Tak własnie mi sie wydawało, zakręciłeś sie;)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Argen
(Post 2734125)
Eeem, albo nadinterpretuje, albo szanowny Gelt chciał zwrócić uwagę, że instynkt czy "zaprogramowanie" genetyczne nie jest żadnym wytłumaczeniem różnic w sprawach sercowych (z czym się całkowicie zgadzam). Chyba. Bo nie wierze, że mógłby tak myśleć na poważnie.
|
Dokładnie tak.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon
(Post 2734144)
Po prostu porażki za cholerę nie chcą się od ludzi odczepiać. Zarówno te 'wyrafinowane' i 'inteligentne' żarty (jak zdjęcie z Bolsem czy zmiana płci) czy też zwykłe pomyłki (jak 40 minutowy wytrysk).
|
Ja tego za porażkę nie uznaję! Miałem z tego mnóstwo zabawy. Po prostu dziwi mnie to, że tyle miesięcy "po" wypominasz to bo... To już jest nudne. Na początku być może było w tym coś zabawnego, ale teraz niespecjalnie.
Bardziej irytuje mnie to, że niepotrzebnie robi się offtop o mnie w jakimś temacie. Chodzi mi raczej o komfort czytania tematu. Jak chcesz coś napisac na ten temat to istnieje pw. Nie zaśmiecaj forum.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Voon
(Post 2734144)
To, czy są wytłumaczeniem czy nie to kwestia dyskusji, fakt, że męski (jeśli chodzi o ludzi) "instynkt zapładnia jak największej ilości kobiet" to bzdura ze względu na stadny tryb życia to drugie. Ja się chciałem po prostu dowiedzieć, kto tym razem wypowiada się o mężczyznach, bo świat taki szybki i postępowy a jak ciągle w tyle.
|
Ludzie pierwotni tez byli ludźmi stadnymi, ale kochali się jak szaleni, bo potrzebne było potomstwo. Urodziła? To nastepne. I następne. IMO to właśnie "instynkt zapładnia jak największej ilości kobiet".
|