Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   O wszystkim i o niczym (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=20)
-   -   Walentynki (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=115812)

Gelt 18-02-2010 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2734187)
No wiesz , z wiekiem przychodzi doświadczenie i odwaga. Cos co dla 14 latki było obrzydlistwem dla 20 będzie fajne , coś co dla 18 obrzydliwe dla 25 będzie fajne :D

Błąd. Błąd, błąd, błąd! To nie kwestia brzydzenia się czegoś/kogoś. Partner po prostu ssie...! Eee.. Chodzi mi o to znaczenie, że jest do kitu. Nawet podczas ssania (oj tu można wiele błędów popełnić).

Cytuj:

Tak w sumie to się za nią nie uganiam ;D było minęło- trudno ,czasem sobie rozmawiamy. A od tych hot 15 wole robić to co robię - Redtube i go go. Ewentualnie można skorzystać z usług profesjonalistki. Bo tak jak mówiłem dzieciojebca nie będę ;D

Co kto lubi. Ja tam za seks nie płaciłem (aczkolwiek jak będę miał zastrzyk ekstra gotówki wybiore sie! Zawsze chciałem spróbowac seksu za pieniądze), wolę jednak darmowe. Jezeli partnerka nie dałaby mi odczuć, że ma 15 lat (nie poznałem takiej, teoretyzuje) to pewnie nie miałbym nic przeciwko.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari (Post 2734158)
Moja wina. Jakoś dziwnie cię zrozumiałem i jeszcze dziwniej odpowiedziałem (to nie sarkazm ;p).

Tak własnie mi sie wydawało, zakręciłeś sie;)

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Argen (Post 2734125)
Eeem, albo nadinterpretuje, albo szanowny Gelt chciał zwrócić uwagę, że instynkt czy "zaprogramowanie" genetyczne nie jest żadnym wytłumaczeniem różnic w sprawach sercowych (z czym się całkowicie zgadzam). Chyba. Bo nie wierze, że mógłby tak myśleć na poważnie.

Dokładnie tak.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voon (Post 2734144)
Po prostu porażki za cholerę nie chcą się od ludzi odczepiać. Zarówno te 'wyrafinowane' i 'inteligentne' żarty (jak zdjęcie z Bolsem czy zmiana płci) czy też zwykłe pomyłki (jak 40 minutowy wytrysk).

Ja tego za porażkę nie uznaję! Miałem z tego mnóstwo zabawy. Po prostu dziwi mnie to, że tyle miesięcy "po" wypominasz to bo... To już jest nudne. Na początku być może było w tym coś zabawnego, ale teraz niespecjalnie.
Bardziej irytuje mnie to, że niepotrzebnie robi się offtop o mnie w jakimś temacie. Chodzi mi raczej o komfort czytania tematu. Jak chcesz coś napisac na ten temat to istnieje pw. Nie zaśmiecaj forum.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Voon (Post 2734144)
To, czy są wytłumaczeniem czy nie to kwestia dyskusji, fakt, że męski (jeśli chodzi o ludzi) "instynkt zapładnia jak największej ilości kobiet" to bzdura ze względu na stadny tryb życia to drugie. Ja się chciałem po prostu dowiedzieć, kto tym razem wypowiada się o mężczyznach, bo świat taki szybki i postępowy a jak ciągle w tyle.

Ludzie pierwotni tez byli ludźmi stadnymi, ale kochali się jak szaleni, bo potrzebne było potomstwo. Urodziła? To nastepne. I następne. IMO to właśnie "instynkt zapładnia jak największej ilości kobiet".

Ametystowec 18-02-2010 21:42

Też razi mnie 20 z 15...ja rozumiem, że teraz czternastka może się pomylić z 22latką, ale typ, który ma dwadzieścia lat nie zadowoli się trzymaniem za rękę. Pieprzony upadek zasad i moralności, nie powinno mnie to interesować...ale jakoś nie mogę przejść "obojętnie", coś muszę powiedzieć. Pamiętam jeszcze jak z 14 letnimi koleżankami bawiło się w chowanego, kto by pomyślał, że dzisiaj to się tak zmieni...teraz są albo ładne i mają starszych chłopaczków, albo brzydkie i nikt się z nimi nie zadaje, ehh. Jak zachowa się bierność, to sumienie, a jak się wychylisz i powiesz, że to nie fair to krzykną ciemnogród. Za 10 lat opuszczamy barierkę i legalizujemy pedofilie jeśli dwoje ludzi TEGO chce.

Dark Sven 18-02-2010 21:56

To co tutaj czytam to po prostu kupa śmiechu. Pseudo mądre posty, przeplatane Albertusem. Mniodek.

Co może w*****ać w Walentynkach? Wszyscy Ci, których takowe w*****ają i muszą to wszędzie i każdemu powiedzieć.

A co do pedofilii, to rozpatrywanie 13, 14, 15 latek włażących z własnej woli do łóżka jest według mnie głupotą. Toć to już nie są dziewczynki, które nie wiedzą o co chodzi.

sphinx123 18-02-2010 22:04

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ametystowec (Post 2734206)
Też razi mnie 20 z 15...ja rozumiem, że teraz czternastka może się pomylić z 22latką, ale typ, który ma dwadzieścia lat nie zadowoli się trzymaniem za rękę. Pieprzony upadek zasad i moralności, nie powinno mnie to interesować...ale jakoś nie mogę przejść "obojętnie", coś muszę powiedzieć. Pamiętam jeszcze jak z 14 letnimi koleżankami bawiło się w chowanego, kto by pomyślał, że dzisiaj to się tak zmieni...teraz są albo ładne i mają starszych chłopaczków, albo brzydkie i nikt się z nimi nie zadaje, ehh. Jak zachowa się bierność, to sumienie, a jak się wychylisz i powiesz, że to nie fair to krzykną ciemnogród. Za 10 lat opuszczamy barierkę i legalizujemy pedofilie jeśli dwoje ludzi TEGO chce.

Moim zdaniem nie ma się czym przejmować, wystarczy olewać takie blachary i tyle. Same robią sobie krzywdę, o czym przekonają się za jakiś czas. Mam normalne koleżanki w szkole i na osiedlu, więc jak komuś zależy na znalezieniu normalnej dziewczyny to znajdzie ; )

Nari 18-02-2010 22:09

Cytuj:

Po pierwsze: kiedyś w wieku 14 lat dziewczyny były już zamężne. Dopiero później ta granica zaczęła wzrastać. Ciągle są kraje, w których w wieku poniżej 10 lat dziewczynki są już zaręczane, a w okolicach 13-15 po inicjacji seksualnej (inna kultura, inne tradycje).
Po drugie: ostatnio do dziewczyn w wieku ok. 15 przyległ stereotyp blachary i galerianki. Nie twierdzę, że takich nie ma, ale nie przesadzajmy. Sam nie gustuję w młodszych, ale wiem, ze dziewczyna mojego kolegi (jak już pisałem, ona 15, on 23) jest w porządku, rozmawia się z nią normalnie (co chyba dziwne nie jest) itp. Nie ma co popadać w przesadyzm- jak powiada moja nauczycielka od polskiego ;-).

Gelt 18-02-2010 23:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Dark Sven (Post 2734218)
A co do pedofilii, do rozpatrywanie 13, 14, 15 latek włażących z własnej woli do łóżka jest według mnie głupotą. Toć to już nie są dziewczynki, które nie wiedzą o co chodzi.

Nie wiem czy gorsze jest to czy nieświadomość..

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Nari
Po pierwsze: kiedyś w wieku 14 lat dziewczyny były już zamężne. Dopiero później ta granica zaczęła wzrastać. Ciągle są kraje, w których w wieku poniżej 10 lat dziewczynki są już zaręczane, a w okolicach 13-15 po inicjacji seksualnej (inna kultura, inne tradycje).
Po drugie: ostatnio do dziewczyn w wieku ok. 15 przyległ stereotyp blachary i galerianki. Nie twierdzę, że takich nie ma, ale nie przesadzajmy. Sam nie gustuję w młodszych, ale wiem, ze dziewczyna mojego kolegi (jak już pisałem, ona 15, on 23) jest w porządku, rozmawia się z nią normalnie (co chyba dziwne nie jest) itp. Nie ma co popadać w przesadyzm- jak powiada moja nauczycielka od polskiego ;-).

!. Powiedz to prokuratorowi w POLSCE8o Gdzieś nawet oglądałem program o tym, jak 14 latka jest prostytutką i utrzymuje rodzinę. Jak jej matka i babka. Ale to były Indie (tamtejsza okolica). A My mówimy o tym co się dzieje w naszym kraju;)
2. Owszem przyległ. Aczkolwiek nie bez powodu. Ja nie twierdzę, że wszystkie są takie. Nie o to mi chodzi. Chodzi mi o to, że nie porozmawiam sobie z nimi na takim poziomie, na jakim bym sobie życzył. O rzeczach. Ogólnie: Są mniej dojrzałe. I żeby nikt się nie czepnął:p : Nie, nie wszystkie, oczywiście istnieją wyjątki.

I niech nikt mi nie wciska kitu, że dziewczynki dojrzewają szybciej bo patrząc na rówieśników nie mogę tego powiedzieć.

@Dark Sven

No cóż, swoją wypowiedzią na pewno nie podniosłeś poziomu o którym wspomniałes.

Lasooch 19-02-2010 05:28

Cytuj:

No wiesz , z wiekiem przychodzi doświadczenie i odwaga. Cos co dla 14 latki było obrzydlistwem dla 20 będzie fajne , coś co dla 18 obrzydliwe dla 25 będzie fajne :D

Czyli mówisz, że nie wyobrażasz sobie związku bez kloca na klacie.

Cytuj:

Też razi mnie 20 z 15...ja rozumiem, że teraz czternastka może się pomylić z 22latką, ale typ, który ma dwadzieścia lat nie zadowoli się trzymaniem za rękę. Pieprzony upadek zasad i moralności (...)

Gdzie tu upadek zasad i moralności? W średniowieczu 40-latkowie rżnęli dwunastki i wszystko było ok. Moralność jest zmienna i trudno mówić o jej upadku, skoro kiedyś (przez paręset lat) było gorzej. Jeszcze wcześniej zresztą też (choćby w starożytności, gdy niejeden cezar trzymał sobie harem dziewczynek i chłopców).

To, że coś nie podoba się Tobie czy mnie nie oznacza upadku moralności. Mnie też średnio się podoba pomysł związku 15-tki z 20-latkiem. Ale nie wiem, czy mi się to nie zmieni, jak będę miał 20 lat ; )

Thero 19-02-2010 07:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Capality (Post 2734008)
Gdy jeden klucz otwiera 10 zamków to jest dobrym kluczem, jeśli jeden zamek da się otworzyć przez 10 kluczy to zamek jest do dupy

Gratuluję hołdowania najgłupszemu cytatowi jaki(ego?) widziałem od ładnego roku.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2734293)

: D

Pamiętam, jak w gimnazjum po koleżanki z klasy przychodzili ich chłopcy, lat 20+. Każdy sprawiał wrażenie dokumentnej cipki, wyrobiłem sobie zdanie, że faceci z takich związków mają niezłe kompleksy (żadna w ich wieku ich nie chce). No bo bez kitu, jaki normalny koleś mając 23 lata szuka dziewczyny w gimnazjum?
Jak wszędzie są wyjątki i mam nadzieję, że ten, na pierwszy rzut oka, związek bez przyszłości kolegi Nariego potrwa jeszcze dłużej niż ze 2 lata. Wątpie.

Gelt 19-02-2010 14:10

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 2734299)
Gratuluję hołdowania najgłupszemu cytatowi jaki(ego?) widziałem od ładnego roku.

Jest idiotyczny, seksistowski.. ALe na swój sposób zabawny;>

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Thero (Post 2734299)
Pamiętam, jak w gimnazjum po koleżanki z klasy przychodzili ich chłopcy, lat 20+. Każdy sprawiał wrażenie dokumentnej cipki, wyrobiłem sobie zdanie, że faceci z takich związków mają niezłe kompleksy (żadna w ich wieku ich nie chce). No bo bez kitu, jaki normalny koleś mając 23 lata szuka dziewczyny w gimnazjum?

Ale za to jaki lans był dla dziewczynek!: DDD Ja pamiętam typka, który przychodził oczywiście wyżelowany. Swoją drogą miał twarz jak burak (kolorek) no ale wiadomo... To facet, super facet, meszczyzna. Nie to co My w gimnazjum..: )

Albertus 19-02-2010 14:16

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lasooch (Post 2734293)

oj bez przesady... ale są inne zwykle rzeczy do których dziewczyna tez musi dorosnąć.

NP.

Widziałeś kiedyś dziewice która przy swoim pierwszym razie brała do buzi? Na to tez potrzebowała jakiś czas i parę przygód seksualnych. Zresztą jakbyś nie chciał na sile zrobić z tego tematu ( gdzie idzie dość spokojna i poważna rozmowa ) , bydlactwa gdzie ja mam być na czele to byś wiedział o co chodzi.

Voon 19-02-2010 14:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt (Post 2734196)
Miałem z tego mnóstwo zabawy.

Ten koleś od wódki tez tak mówił, ale nvm.

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Gelt
Ludzie pierwotni tez byli ludźmi stadnymi, ale kochali się jak szaleni, bo potrzebne było potomstwo. Urodziła? To nastepne. I następne. IMO to właśnie "instynkt zapładnia jak największej ilości kobiet".

Jak bardzo pierwotni? Bo może coś ominąłem? Skoro już pojawił się ten temat to można go dokończyć, może to coś wniesie.

Ashlon 19-02-2010 14:25

Nie wydaje sie wam, ze rozmowa o seksualnosci w temacie walentynek na forum o tibii jest troche, hm, niepowazna? ;)

Lasooch 19-02-2010 17:23

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Albertus (Post 2734391)
oj bez przesady... ale są inne zwykle rzeczy do których dziewczyna tez musi dorosnąć.

Nie dorosłeś do kloca : /

Cytuj:

Widziałeś kiedyś dziewice która przy swoim pierwszym razie brała do buzi? Na to tez potrzebowała jakiś czas i parę przygód seksualnych. Zresztą jakbyś nie chciał na sile zrobić z tego tematu ( gdzie idzie dość spokojna i poważna rozmowa ) , bydlactwa gdzie ja mam być na czele to byś wiedział o co chodzi.

Dziewczyna kumpla, dziewicą będąc, wielokrotnie robiła mu dobrze ręką czy buzią (on jej zresztą też, również będąc prawiczkiem).

Askaral 19-02-2010 19:08

Najlepiej wyslac zajebiiiiiste prezenty z naszej-klasay smsem za niecale 5 zlotych!

CytrynowySorbet 19-02-2010 19:34

A ja nie lubię walentynek...

metiu 20-02-2010 21:01

Cytuj:

NP.

Tak i to nie jedną. Ja to uznałem za jakiś standard jeśli chodzi o pierwsze kontakty seksualne, a tu klops bo niektórzy oral traktują jako szczyt perwersji ; O

Shanhaevel 20-02-2010 21:51

Cytuj:

Jest idiotyczny, seksistowski.. ALe na swój sposób zabawny;>
Bo to jest niezła metafora, choć z oczywistych względów krzywdząca.

@ontop

Noc Kupały FTW! : >

Dolcu 22-02-2010 21:12

Ale czemu związek 15-sto latki z 23-latkiem ma być głupi? Jeżeli dziewczyna ma dobrze poukładane w głowię a chłopakowi nie chodzi tylko o zrobienie kakaowego szejka z jej dupy to wszystko jest w porządku.

Juzefek 22-02-2010 21:36

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Ashlon (Post 2734395)
Nie wydaje sie wam, ze rozmowa o seksualnosci w temacie walentynek na forum o tibii jest troche, hm, niepowazna? ;)

Powaga =/= f.t.pl ;]

Duke Dran 23-02-2010 18:57

Ja w walentynki zaoszczędziłem na prezentach =(.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 04:30.