![]() |
szkoda tylko, ze serwery padly.
|
@Up
Nom... Pięknie z bombą leciałem (akurat Ja miałem), a tu mnie kick'ło a później server "nie odpowiada". @Topic Gra się bardzo fajnie, lecz 2 jest głównie pełna i powinno się grać TP (/zasady) ale po większości to jest FFA a na 1 nikogo nie ma O.o. Ogólnie jest fajnie : Emilok zazwyczaj daje monologi (typu "bomba na zamkniętym")... ponieważ nikt nie ma mikrofonu. Każdy pierwszego dnia "lami" (xD). Czyli tak "swojsko" :P. Tylko w nickach na CS'ie dawajcie te z forum :P. Pozdrowienia |
Cytuj:
|
Szukam Sponsorów na zakup CS'a :p
ahhh :p Jak by na piratach nie szło grac :P |
Bóg Was opuścił.
PTB psia jego mać. |
To się nacieszyliśmy serwerem....
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Myślałem, że najpierw powstał CS 1.6, a dopiero potem HL 2 razem ze Steamem. Ale widać że się myliłem, dzięki za odpowiedź.
PS: CSa nie było w Empiku... |
Wygraliście. Cóż, mam z 20 EMPiK'ów w mieście, znajdę czas, a Source zawsze będzie.
|
Cytuj:
Edit: Jak ktoś nie posiada tych 44 zł to może choćby i złom zbierać... @Down Taka ogromna kwota to to nie jest , poza tym nie ma nic za darmo... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
inicjatywa fajna jednak nie zamierzam csa qpować żeby postrzelać sobie do kogoś z forum |
Pytanie: od kiedy to emilok rządzi serverem tibia.pl?? Z tego co wiem to server nie stoi u niego a robi co mu sie podoba (np. zmienia mapki po vote ktory mu sie nie podobal).
|
Cytuj:
|
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Tompior, od jakiejś 40 minut od powstania serwera.
A na poważnie to wchodzę na serwer : grana jest d2, następnie wybieracie aztec, następnie inferno, następnie głosujecie znów na d2. Jak tu się oprzeć chęci zmiany na chateau, cbble, vertigo (lub inną STANDARDOWĄ mapę)? W sieci jest od groma serwerów "1000 roundenen dasten/azteken~", u nas będzie różnorodność, a z czasem będą dogrywane niestandardowe (ale miodne) mapy, takie jak np. cpl mill/fire, comrade, vegas, kabul. |
Cytuj:
|
@up
Czepiasz się, są tacy co w csa grają już dłużej niż tydzeń, i d2 i aztec im sie znudziły. Uprzejmie proszę o dodanie automatycznych kar za tk i ta, (atac czy cuś) bo bez admina na serwerze nie da się grać. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
rowniez popieram ~~ |
Do czasu aż nie zostanie wgrany jakiś ATAC, proszę Was o robienie zrzutów ekranu z np. wynikami oraz ze steam id delikwenta (można jej uzyskać poprzez wpisanie "status" w konsoli podczas gry) i prezsyłanie mi na adres [email protected]. Zajmiemy się najaktywniejszymi łosiami.
Tylko proszę nie przysyłajcie jakiegoś pechowca, co np zabił 3 swoich granatem bo to nawet ja czasem robię :D |
To może jeszcze antyrasza? ;>
|
anty rusha nie bedzie, to bylo ustalone juz wczesniej ;]
|
Kolejna sprawa:
Na Aztecu grasz o nicku T-Bag ciagle ubiaj nasz team na resie. No to zaczelismy go ubijac na poczatku kazdej rundy. Wszedl Bosal, powiedzialem mu ze musimy zabijac t-baga zanim on nas a bosal ofcourse... ban mnie...(nie zwracajac uwagi na to ze reszta mowi to samo co ja) |
Cytuj:
|
Nom, moze i zrobie screena itp ale co mi to da?? Jak nie ma nikogo z nich online a t-bag tk'uje na poczatku kazdej rundy -.-
|
To wtedy tampior można poszukać innego serwera aż się koleś nie znudzi lub nie złapie bana. Ta gra ma przynosić przyjemność, a co to za przyjemność jak się na respie zabijają, wtedy biorę dupę w troki i idę na jakiś inny serwer. Ja często też tak robię, że wchodzę na jakimś nicku z dupy na serwer i jak widzę że się ktoś bije na respie to lecą bany dla każdego co mi się wyświetli "xxxxx attacked a teammate".
Ten serwer nie wiem czy ma tydzień, jak narazie się wstępnie ugadujemy co do poszczególnych osób które mogłyby administrować serwerem. |
Fajnie emilak, ale pierwsza czynnoscia przy zalozeniu servera powinno byc zalozenie zabezpieczen typu:
1. auto ban za np 3tk 2. smierc za zaatakowanie kogos w ciagu 5 sec od rozpoczecia rundy 3. itp... |
Cytuj:
|
Nom muszę przyznać że jest to dobry pomysł ale może lepiej taki server w ET albo Mohaa?
|
Cytuj:
|
Mam pytanie: jak włącza się wbudowane boty w CSie?
|
@up
http://board.counter-strike.pl/viewf...c0b03125d6d885 Tu wszytko powinno być... @edit Oczywiście, bot'y musisz sciągnąć z net'a... |
@Nikast
Nie ma takowych. @down Wbudowanych botów nie ma. Może można ściągnąć te oficjalne, ale w samym csie nie ma botów. |
Cytuj:
Tutaj chyba nie chodzi o zBOTa, czy innego ściągniętego z internetu... |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 00:21. |