![]() |
Tja...
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Witam:)
Witam. Mam pare pytań.
Od 2 lat gram na valori az do dziś, i zastanawiam sie nad zmianą serva na wasz. Tylko chcialbym sie dowiedzieć o klimat jaki tam panuje, nie pytam o pk bo oni sa wszedzie. tylko czy hlvl zucaja sie o byle co, mozna wylapac hunta zato ze ma sie 100+lvl czy cos? Z góry dzięki:) :) |
Sporo nie grałem, więc nie jestem na bieżąco, ale z tego co wiem Antica jest mocno wyważona. Zdarzają się oczywiście idioci i power abuserzy, a w gorszych czasach także Ci, którzy polują na power gamerów. Niemniej stosunkowo rzadko. Dlaczego? Na Antice każdy ma plecy, w związku z czym nikt bez powodu nie będzie ryzykował. Jeśli będziesz grał ostrożnie i nie robił głupstw - nie powinieneś mieć (większych) problemów.
Jeśli chodzi o klimat - owszem, jest. Na Antice jest sporo zasad (np. dotyczących Kazordoon, Fibuli czy Ab'dendriel. Miastami rządzą klany. Przed wejściem do miasta radzę trochę o tym poczytać. Pomoże Ci to uniknąć niepotrzebnych kłopotów). Polacy raczej się nie zwalczają. Akty wzajemnej agresji są rzadkie i zazwyczaj rozwiązywane bez strat. Polskie gildie raczej się lubią i nie myślą o wzajemnej wojnie (jest ona niemożliwa ze względu na międzyklanowe przyjaźnie). Tyle ode mnie. Mam nadzieję, że ktoś coś doda i, jeśli zajdzie taka potrzeba, poprawi mnie. |
Cytuj:
Cytuj:
|
Skoro jednak kontynuujemy temat:
1. Świadczy o tym, że ufasz kolegom... do czasu. Napisałeś drugie podanie. 2. Świadczy też o tym, że nie zależy Ci na wiarygodności, fakty dostosowujesz do własnego widzimisię. Poza tym dobre podanie, jak pewnie zauważyłeś, nie jest "każdym innym", a raczej po prostu dobrym podaniem, z paroma chociaż oryginalnymi akcentami. 3. Ponadto podejmując próbę dołączenia do gildii wymienia się podobne powody wierząc w nie - a nie pisząc, bo inni pisali, a argumenty muszą być. |
na opence bywam rzadko bo nie mam czasu... rl life wazniejsze nie?:>
|
Verdil i Zeraphin dołączyli do Bey :confused:
|
Cytuj:
|
nie wiem ;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d;d?
|
Coraz bardziej nudna staje sie a wojna:( |
Niestety tak już jest... Jednak według mojego mało skromnego zdania SaT jest sux X(. Oczywiście nie wszyscy, ale większość. Uważają siebie za nie wiadomo kogo bogów???
Żal... :baby: |
Open battle było :]:]:] Xeruks mastah ded :(:(
|
Ale ma dowód, że brał udział w kolejnej walce ;)
|
Jakby co znów OB było i padłem:) Bo tak was to podnieca .
Btw. May 28 2008, 22:11:02 CEST Killed Jodan'uke at Level 155 ok |
Pozdro bede tryskal, nie?
|
"Tomorrow, Antica will be offline for ca. 30 minutes starting at noon CEST. For technical reasons, the game world will be temporarily moved to the USA. Also, Fortera's server save will take longer than usual as it will be moved to another data centre."
Czy to znaczy ze antica bedzie serwerem USA juz na zawsze? czy tylko na czas tych atakow DDoS? |
Cytuj:
For technical reasons, the game world will be temporarily moved to the USA. ;p |
A no tak zle zrozumialem
|
Tutaj screeny z ostatniego poi, ogółem masakra:
Początek: http://img380.imageshack.us/img380/8...iasdasdyc5.png Moj dead :( http://img117.imageshack.us/img117/7311/poisb6.png |
Odradzam ściąganie pliku powyżej. Z czystej ostrożności. Zresztą - co kogo obchodzi stara openka?
|
post na nowej stronie, chyba nikt juz tego nie zobaczy :p
|
Szlak
X(X(X( Myslisz, ze jestem glupi? Na obrazku powyżej jest wirus. Konkrtetnie koń trojańskiX(X(X(
|
@up.
Najmądrzejszy z wszystkich ogrodowych krasnali. PS: Santaks zbzikował :p. Podbiega, atakuje kogoś z CH (ndranghety) i się cieszy jak głupi. Ech...wakacje. |
Panel Kontrolny Użytkownika -> Zmień opcje -> Odznaczyć: Pokazuj obrazy (włączając dołączone obrazki oraz obrazy w tagu [IMG])
O, i Santaks wyleciał z Ancestors :( biedny polaczek, co on teraz zrobi? @down, pamiętam czasy kiedy nie było takich debilów jak ty |
Cytuj:
Cytuj:
|
Upadłeś co? ehehehehe :]
|
Cytuj:
|
Kurna. Wkurzające.
Są ludzie nieśmiertelni! Czy to w rpgach, czy w fpsach. Ile razy ich zabijesz - dzwonił telefon, byli afk, mieli lagi, freezy, bug systemu, potknęli się o patyk czy padły im baterie w myszce. :confused: |
ja nic nie poradze ze akurat lagi mialem... i nie obchodzi mnie to czy wierzycie czy tez nie ale spytaj Gala Flange ze na poczatku na luzie dawalem rade zlapaly lagi i....
|
Cytuj:
|
Dodam iz uciekajac mialem kicki i frezzy dodatkowo :/ a gdybym mial jeszcze cale moje wyposarzenie kture zosatwilem w depo pewnie to by sie skonczylo 2:0 dla mnie ;D
|
Tjaa... bo lecąc atakować Asternixa wziąłeś ze sobą tylko różdżkę.
Gdybyś miał kicka - od razu byś padł. Gdy goni Cię 2stulvlowy palladyn i rycerz na 160 poziomie... hum. 2:0 dla Ciebie. Jak stąd do Tartaru. |
mathoff to up to byla ironia... -.-' tak naprawde to padlem na combo nic nie moglem wiecej zrobic, jednak 210rp potrafi niezle blokowac dodaktowo m walle i nie mialem szans
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Do tego miazdzaca przewaga lvlowa zrobila swoje ja utani gran hur + time ring + boh a i tak mirek blokowal mnie jak chcial. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Sashra dołączył do Bey, dziwna sprawa :o |
UWAGA z ostatniej chwili:
IRT HAVE ORDERS FROM PETROS TO EVACUATE KAZORDOON MARKET, FOR YOUR OWN SAFTEY BECAUSE SAT IS RUNNINGAROUND KILLING PEOPLE RANDOMLY. IRT otrzymało rozkaz od Petrosa przełożonego gildi,o ewakuacji terenu przed dp oraz całego kazo. Gildia Sick And Twisted zmierza do kazordoon. Mogą zabić każdego na swojej drodze. RADZIMY POZOSTAC W DEPOZYCIE LUB UDAC SIE DO NAJBLIŻSZEGO PZ. dosłownie przed chwilą otrzymałem taki komunikat. WOJNA SAT z BEY. UWAGA TO SIE TYCZY WSZYSTKICH MIAST.JEŚLI NIE CHCECIE ZGINĄĆ UCIEKAJCIE DO PZ. JA TYLKO INFORMUJĘ. |
O KURCZE!!!! 8o8o UCIEKAJCIE PÓKI WAM ŻYCIE MIŁE!!!!!;( "HEJ HEJ SAT NAPADA, DOOKOŁA LUDZI GROMADA"
|
jak masz takie komentarze strzelać to lepiej sie zamknij.
ostrzegam po dobroci wszystkich graczy antici. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:40. |