![]() |
Super extra sprawa, napracowałeś se i dzieki!
|
Świetny poradnik. Dużo pracy ;)
Nie będę mieć problemów ze znalezieniem miejsca do expienia ;) |
Nie wyobrażam sobie 20 lvli na vamp hell i necro ...
|
Z amazonek wypada dużo spearów, więc pallkowie mogą tu nawet skillować.
fajnie od kiedy z amazonek lecą spear ?? popraw to jak najszybciej ! |
super poradnik napewno się przyda
|
Lol
beznadziejny wszystko zerżnąłeś z innego paradnika X(X(X(X(X(
|
Gdzie expic 84 Knightem bez pacca? Mam 6kk na waste.
Napisz jeszcze, ze nie jest to twoj poradnik tylko z TORG. |
Bardzo dobry poradnik polecam!!! dzięki niemy wbiłem 57level i to bardzo szybko jest jedna wada słabe fotki ale i tak wszystko ok :cup:
|
bardzo udany poradnik duży plus
|
fajnie to zrobiles dla wiekszosci osob i dla mnie tez sie powinno przydac oby tak dalej
|
super naprawde duzo roboty
|
Spoko poradnik, duzo sie napracowales.
pozdrawiam |
Poradnik dobry, poprawne wykonanie, fotki + opisy. Mimo wszystko, nawet na samym facc jest jeszcze trochę expowisk, np. wieża mino koło Kazzo, dragon lair pod Thais, Isle of Kingdoms, Femor Hills (sporo goblinów dla low lvl), Cyclops Camp na południe od Thais, Camp orców u góry Thais itd. Na Paccu pewnie też sporo rzeczy brakuje ;)
|
Jea Dawno w tibie nie gralem. Mam 38 lvl sorca z 38 m lvl'em.
I co lepsze ? 1)Guardy bes summonow 2)Z summonami 3)Mintwalin z summonami 4)Inne propozycje |
Poradnik dobrze zrobiony mimo iż popełniłeś parę błędów, m.in. 20 lv na vamp hell :<
7/10 :p |
ładny poradnik
Gdzie można expic 27 sorcem bez pacc 24 m lvl zeby poty niezchodzily? |
O!Chłopie,żeś się napracował 9/10.
|
poradnik dobry ale troche przydaloby sie nowych terenow i edit po update
btw. malp to ja bylem tam na 30 lev ;p wprawdzie dist 76 to jak po obrzezach sie chodzi to bezproblemowo jest ^^ teraz solo dl ..czekam ... ale nie wiem na ktorym lev xD i gdzie |
Cytuj:
Na banucie,na 25 lvl'u ekiem,lajtowo chodziłem po środku banuty, i nawet po -1 ek'a skile 60/59,więc... |
Ładnie.
Przepraszam, ale temat "Jak dojsc do mintwalin" zostal usuniety, szukalem po calym forum i googlach, lecz nie znalazlem (moze za malo szukalem), ale czy moglby mi ktos podac link "Jak dojsc do mintwalin"?. Bylbym wdzieczny :). Pozdro. Chwascior |
Poradnik bardzo przydatny szczególnie nowym Tibijczykom. Tylko przydałyby się jeszcze zdjęcia z drogą do tych expowisk z jakiegos strategicznego miejsca niedaleko nich położonego. Brakuje jeszcze kilku miejsc, ale mniejsza o to.
:cup: PS: Dlaczego jest tak mało valkyrii ? ;( |
Dobry poradnik napracowałes się
@up Przydałoby sie Szukasz Valkyrie? idz na amazon camp |
Poradnik super... 9/10 !!! :)
Ale niezgodzę się z jedną rzeczą.... Rotwormy na Fibuli do 25 LvL... Ja na krainie NoN-PvP na Fibuli 30+ knightem , robiłem 2 - 2.5 lvla dziennie... Wieć jednak można efektywnie expic powyżej 25 na Fibuli... ;) Pozdro |
No, no... Poradnik z przed 2 lat aczkowiek i tak dalej sie przydaje ;) Mi się przydało B)
|
Bardzo fajny poradnik 10/10:cup:
|
Świetny poradnik, ale znalazłem błąd - nie wiem, czy już wytknięty (nie czytałem wszystkich odpowiedzi). Mianowicie: Są trzy [cztery] Amazon Campy - dwa niedaleko Carlin, i jeden[dwa, jeden niedaleko drogi] niedaleko Venore. Ten niedaleko Venore jest z pewnością większy[jest 1 największy i jeden najmniejszy], i na nim można by expić nawet do 25lv[widziałem 45 knighta]. Spotkamy na nich Amazonki i Valkyrie, a w niektórych miejscach nawet Witch (spokojnie, nie da się ich zlurować[hmm... padlem na witchach ze 3 razy i jestem innego zdania], więc możecie expić nie napotykając ich). Szczęściarze z Valkyrii mogą wylootować nawet plate armora. Z amazonek[uuuu ale gafa! z amazone nie wypadają speary a z valkyrii] wypada dużo spearów, więc pallkowie mogą tu nawet skillować[nie wiem czy to dobry pomysłł].
jak znajde cos jeszcze to dam znac pzdro @edit: na mint expiłem 23 palkiem bez waste, ef fort od 13 sorcem a na poh od 20 knightem na cycach - wspomnij o zejściu na -1 gdzie na combo od archerow pada 30 knight |
Więc poradnik wg mnie 6/10
ponieważ : po pierwsze - Ancient Temple - wg ciebie miejsce dla średnich leveli (bzdura!) na cryptach . ghoulach , dragach a nawet szkieletach mozna expic spokojnie do 50 lvla jak nie wiekszego.... po drugie - Orc Fortress - wg. ciebie mozna tu expic knightem od 80 lvl (buhaha!) na ofie mozna na luzie siedziec knightem z dobrymi skilami od 50 lvla.. sorcem z summonami :baby: ?? weź pomyśl - summony zabieraja częsc expa.. OF jest przedewszystkim miejscem dla palkow gdzyż to oni tam wymiataja spokojnie mozna po woli wszystko wysolowac niewbijajac sie w cale party :D Ogólnie z poradnika nie wyniosłem nic nowego aczkolwiek gracze zaczynający gre znaleźli tu mnóstwo informacji .. ps. generalnie to wszedzie lvle sa zawyżone .. na 30 na foldzie (chyba wastowac na wyvernach). :p |
dzięki przyda mi się to co napisałeś;)
|
Nie powiem odwaliłeś kawał dobrej roboty ;)
|
Też się zgodzę z przedmówcami. Poradnik w dziesiątkę ;)
|
Skad tacy ludzie sie biorą...
Ledwo co zarejestrowany, a jeszcze zapewnia, że keyloggera nie ma ;] Hehe cymbał... |
naprawde zajebisty poradniczek
|
NORMALNIE TEN PORADNIK JEST PŁATNY WIĘC PROSZE NIE WYSYŁAĆ GO NIKOMU ;D
Umieszczam super poradniki : gdze expic , gdzie umieszczas boty ,gdzie najlepiej zarabiać, gdzie skillowac , waypointy do botów i wiele wiele innych. Tutaj poradnik w werski .avi (filmik) naprawde warto.(patrz góra) : http://rapidshare,com/files/39329563..._________,html (zamiast przecinków wpisz kropki) A tutaj poradnik w TXT niektórym lepiej się czyta niż ogląda więc umieszczam też w takiej wersji. http://hotfile,com/dl/45597945/e6d9f...adnik,exe,html (zamiast przecinków wpisz kropki) DZIĘKI TEMU PORADNIKOWI W CIĄGU MIESIĄCA WBIŁEM 70 LVL ! I DALEJ GRAM ;d |
Super po prostu. Ale z scarabami tyle się *ekhem* że masakra najpierw zamiast na ankh poszedłem na darashie potem zapomnialem lopaty i jeszcze okazało się że liny... Przypominam na ankh lina/leviate i łopata.
|
kawał dobrej roboty / dobrze że są ludzie którzy mają czas na robienie takich rzeczy :D
|
No widze ze sie postarales :) napewno sie komus przyda :D moze kiedys skorzystam :P
|
bardzo dobry poradniczek ! przyda się jak najbardziej
|
nie mogłem sie naczytac pozdro ale extra xd
|
Ja teraz polecam expienie w fortecy elfów. Kaska szybko leci, a straty nikłe
|
Exp
Jak najbardziej pozytywnie dzieki:D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:27. |