![]() |
Chahahah, wrzyscy poómierajom!
A tak na powaznie ci bogowie sa za slabi wg mnie, ten boski lowca mogl odrazu ich zabic. |
Ech... Odczepcie się od Boskiego Lowcy!! Tak miało być i już :)
Robie next parta :) Jak będą komenty będzie next part :P |
:((
BUUUU czemu dracon zginol lubialem go grrrr nie lubie aresa
Hunted by merlin x] |
@up
Szydze, niegram w to gow... ta glupia gre... @Topic Nice part, 10/10, ale ich ciacham, i odczepcie sie, ja poprostu szydze zniego i daje mu fory podczas walki!!!! BUHAHAHAHAHAHAHAH ZABIJE WAS WSZYSTKICH!!!!!!!!! |
Ha, kill'em all!
Prosiłeś, to komentuję. Ładne wykonanie, jeden ortograf ('wyporzyczyć') i jeden bug graficzny (ucięty kawałek kwiatka w kadrach 293. i 294.). Oprócz tego całkiem niezłe. O fabule nic nie będę się wypowiadał, bo ostatnia część, jaką oglądałem to 4. lub 5. Zabić, zabić, hahahaha!!1 Kreeew!11 |
Fajne, czemu sam siebie zabilem? Dam 10/10 bo mi sie podoba, ale czemu ja sie sam zabilem?
|
Aress@ Bo jak chciałeś zabić Seza, to on chyba otworzył lustro i zabiłeś się swoją mocą. Fake zasługuje na 10/10^^. |
W ostatnim odcinek dużo literówek no ale piękne zakończenie hehe tylko przyznam że wydaje mi sie że ten fake był dość krótki
9/10 [Bo veruis i drakoś ożyli =(] |
Literówki, powtórzony tekst :( z tym jest tragedia.
Ożyli? Uśmierć kogoś do końca bo zabawy nie ma :/ Nie wyjaśniłeś skąd ten Aress ma tyle mocy, żeby zabić Boga albo nie dopatrzyłem tego. Taa... literówki. |
Dużo literowek, ale podoba mi sie. 9/10
|
Super Fake'i robisz ;-) 10/10
Tylko troche dziwi mnie to, ze taki wielki bog jak Ares ma tylko 450 hp xD |
Aress nie byl bogiem...byl polbogiem(pol czlowiek pol bog) boskim lowca
|
Bez sensu. Taki sprytny łowca nie byłby na tyle głupi, by wytłumaczyć wszystko głośno i przyznać się do winy. O wiele bardziej prawdopodobne byłoby po prostu krzyknięcie 'gadaj, co widzisz!'. Przecież Sezu nawet nie zapytał, osochozi. ;/
I taki wręcz ordynarnie sztampowy hepi end. I mnóstwo literówek. 'Kątrola' (ew. bez polskich liter - 'katrola') mnie zabiła. |
Pare literowek, graficznie bardzo ladnie...
Wogule to ci zazdroszcze ze tak zasuwasz z tymi fejkami ! |
Czekałem na ten moment gdy zakończysz i ja cię sórowo ocenie więc tak :
- Literufki mnie dobijają - Czasami był powtarzany tekst - Nieraz były sprity ucięte - Czasami było to takie niewiadome nieoczywiste dopiero za którymś razem zrozumiałem! Każdy błąd po 0,5 pkt czyli = 8/10 i to jest Ocena dobra czyli 4/5 |
Literówki - zgroza (zaraz policze ile ich było w ostatniej części)
Fabuła - jest dobra, ale zawsze musisz coś schrzanić (zmartwychwstanie >.>) Ogólnie gratki zakończonego już 4 fake'u. @Edit Literówki - 11-12 Orty - 3 Powtórzenie tekstu - 1 No i kilka bezsensownych monologów... Ogólnie pracój nad fake'iem dłużej. |
To ByŁo Super Zaje*iste! Szkoda Ze Nie Robisz Na Razie Fake :( Masz Taka Wybujala Wyobraznie, Że Powinienes Zostac Fake Makerem Stulecia, Jak Nie TysiĄc! 12/10 :)
|
Super! Podoba mi się 10/10! Lepszego fake nie widzialam!
|
Wiesz, wszystko fajnie ale motyw zobaczenia w lustrze czegoś jeśli użyje się tego do dobrego celu był już w Harrym Potterze :P Podobnie z zabiciem wroga własną magią, choć to było już tylko w grze (z tego co pamiętam). Mam rację? :)
|
YEach Jestes pr0 evul mastach fejk mestach!!!!!1111oneoneone
a tak na serio tp gz fake bardzo mi sie szkoda zrobilo drakona i veruisa czy jak oni tam mieli na imie ;p do aress : hehe taki byles pr0 przez caly fake ze myslalem ze zuo (zło) zwyciezy a tu bym Sezu? podniusl lustro i sie sam zajechales ;p;p !!!! ocena ogólna 9,99,10 Literowki ;/ ale ja tez pisze bez polskich znakow bo to niepotrzebne :)! |
Jasna Cholera!!! Rok 2007 Po Co OdŚwierzasz Temat?!!!
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 09:36. |