Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Furora (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=191)
-   -   Wydarzenia z Furory (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=125607)

montura 22-04-2007 20:38

Ogladalem ten photobucket i zobaczylem o dziwo "swoje" zdjecie. No wiec nie jestem to ani Ja ani tez moj brat.

http://foteka.pl/pokaz.php?id=9055#

To ja sprzed kilku miesiecy, wieczorem wrzuce kilka swiezych fotek;p

Kapucha 22-04-2007 21:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1382137)
Mi sie podoba... i mysle, ze wiekszosci osob tez...
moze wolisz jakies blazy.. to nie nasza wina.. w ogole widac ze Vision spoko ziomki... a dusk.. zalosc..
a co do qel.. mozliwe, ze miala dood dawna zaplanowane?
z vision jak widzicie zawsze miala kolegow.. nie pamietacie qel i katrili?

czyli vision to spoko ziomki bo maja lepsze twarze niz duskines? to chciales powiedziec ;> ze wazniejszy jest face od zachowania? ;s dla mnie vision to zawsze bedzie harcesh imargam qel tzw. 'elita' ;s

"a co do qel.. mozliwe, ze miala dood dawna zaplanowane?"

no to ciekawe co jeszcze ma ;]
i d i o t s

Hellraiser 22-04-2007 21:45

@Vivi Vandes

Ciagle podtrzymuje moje pytanie,..

@Vision

I proszę państwa znowu mamy nowego rekruta zgadnijcie kto to?

Tip - Nie, nie to nie ja ;s

Nicole Sunrise 22-04-2007 21:54

Rest in peace. ;c

Kakaa 22-04-2007 21:57

Drav wbil lvl od 3 lat :)
wzruszające :D a ja nie wiem Zwidek blondyn spoko taki taki plejboik XD
Jak chce moge moja siostre dac mu zeby za niego wyszla ;D
to bede mial szfagra Zwidka xDD

Hellraiser 22-04-2007 22:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kakaa (Post 1383129)
Drav wbil lvl od 3 lat :)

Hm, jak grałem przez jakiś czas na Nebulii, to on tam grał i myślę że ciągle gra więc nie wbija tyle na Furorce,..

Marianos 22-04-2007 22:37

Zwidek znalazł swoją tibijską miłość ^^ - wystarczy spojrzeć na jego comment.

Evil Maul 22-04-2007 22:44

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1379448)
@ KaKa.. Qel jest z Płocka jak kazdy wie.. pomscij moze Magrami :D? bedzie sie dzialo na forum;p

Z jakiegos osiedla jest Qel ;> ? czekam na odpowiedz priv lub tutaj
z tego albumu to tylko chyba widziałem Kinge na rl ona chyba chodzi do "ekonomika" ale moge sie mylić :D

KISIEL 22-04-2007 22:50

OMG! MONTURA chyba ciśniesz ze 3500cap na klatę... nie kłam to nie ty... Jesteś zbyt dopakowany na Libijczyka! 8o

PS. sorki tibijczyka*:faceoff:

Sarin 22-04-2007 23:09

Montura... z tego co wiem.. Michal -> Still knight dawal sam to zdjecie Adzie..
a gra z wami Montura ; ) jest was 3.. to kazdy wie

Skibo 22-04-2007 23:34

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1383260)
z tego albumu to tylko chyba widziałem Kinge na rl ona chyba chodzi do "ekonomika" ale moge sie mylić :D

qel zmieniła płeć i przesiosła sie do szczecina xD

eloelo znawcy furory :|

montura 22-04-2007 23:35

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sarin (Post 1383308)
Montura... z tego co wiem.. Michal -> Still knight dawal sam to zdjecie Adzie..
a gra z wami Montura ; ) jest was 3.. to kazdy wie

Tak wogole ta jest nas chyba z 6(moze wiecej) i nie bede tu wyliczal, ale gra Tylko jeden(moj brat)... Ja swoj czas poswiecam teraz na cos pożyteczniejszego;]

@KISIEL

Assourite
Ignoring all PMs when hunting or training.
Friends in game and real life Franczez & Montura.

XD

Smerfu 22-04-2007 23:53

Tarrinowi dziekujemy za DSMa i troche innych drobiazgow, jak piszesz w comment ze jestes retired to dotrzymuj slowa chyba ze masz sporo kasy na blessy;)

wrogonastawiony 22-04-2007 23:58

Czyby sie cos ruszylo ? :D :> _////////////

Nicole Sunrise 23-04-2007 00:00

http://img483.imageshack.us/img483/2...inpwnedey9.jpg

btw; Smerfu wyslij na Roger Sunrise on Furora 1k do Venore, thanks.

sallceson 23-04-2007 00:16

lol lol i jeszcze raz lol
nie spodziewalem sie czegos takiego po czlonkach Vision :)
dlugo musieli tarrina bic... 15 18 i 23 lvl :)

DNX 23-04-2007 00:28

Po haku juz Ładnie mi sie eq nazbieralo najpierw g arm d lanca c legi bohy crus
z pastuha a tu taki prezent od tarina :D
kto mi jeszcze porzyczy B)

Kakaa 23-04-2007 00:31

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Evil Maul (Post 1383260)

Podole :D a dokladniej zielony jar.
A ty z Płocka i 140 lvl ? O,o jakie osiedle ? ja z 1000-lecia (tam gdzie Biedronka) xD
Btw, obie chodzą do 8semki do Gimnazjum ;d

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hellraiser (Post 1383191)
Hm, jak grałem przez jakiś czas na Nebulii, to on tam grał i myślę że ciągle gra więc nie wbija tyle na Furorce,..

Wiesz kto to Celandia ? ;)
Jezeli nie wiesz kto to Celandia nie mamy o czym gadać;p

Tarinek 23-04-2007 01:38

HAHAHAHAHHAHAAH jarajcie sei tym kurwa bo tylko na to was stac i taka jest prawda. Nie chce mi sei tłumaczyc bo zaraz bedzie ze zwalam na pingowanie. HAHAHAHA jeszcze raz mowie jarajcie sie tym kurwa.

Małe info z erigu:
+8,989,121

Smerfu 23-04-2007 01:42

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1383532)
Małe info z erigu:
+8,989,121

chwalisz sie czy zalisz tym ze calymi dniami siedzisz przed kompem zabijajac 2 chodzace pixele i wbiles na tym 9kk expa ktore teraz stracisz jak wyjdziesz z domku?

Tarinek 23-04-2007 01:58

HAHAHAAHAH Smerf jaki ty jestes załosny to poezja. Nic nie pokazałes w tej girce tylko to ze potrafisz nastawic farme makerow i jeszcze do mnie mowisz ze siedze przy tej gierce tyle h? HAHA wy*******aj do swojego taboru cyganskiego i tam sie pucuj.

Moge ci tylko powiedziec ze takim sposobem wojny nie wygracie. Hmm w sumie juz ja przegraliscie.

Nawiasem:
UWAGA! BEZPRAWNE UZYSKANIE INFORMACJI, NARUSZENIE INTEGRALNOŚCI KOMPUTEROWEGO ZAPISU DANYCH, PODSŁUCH I SABOTAŻ KOMPUTEROWY, USZKODZENIE, USUNIĘCIE, ZMIANA DANYCH, A TAKŻE ZAPOZNANIE SIĘ Z TREŚCIą BEZPRAWNIE UZYSKANYCH INFORMACJI JEST KARALNE ZGODNIE Z ART.267 § 1 K.K. ART.267§ 2ART.268 § K.K. ART.269 K.K.

DNX 23-04-2007 04:40

Tarinek pozwij jamesa do sądu :(

Smerfu 23-04-2007 04:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tarinek (Post 1383537)
HAHAHAAHAH Smerf jaki ty jestes załosny to poezja. Nic nie pokazałes w tej girce tylko to ze potrafisz nastawic farme makerow i jeszcze do mnie mowisz ze siedze przy tej gierce tyle h? HAHA wy*******aj do swojego taboru cyganskiego i tam sie pucuj.

Moge ci tylko powiedziec ze takim sposobem wojny nie wygracie. Hmm w sumie juz ja przegraliscie.

Nawiasem:
UWAGA! BEZPRAWNE UZYSKANIE INFORMACJI, NARUSZENIE INTEGRALNOŚCI KOMPUTEROWEGO ZAPISU DANYCH, PODSŁUCH I SABOTAŻ KOMPUTEROWY, USZKODZENIE, USUNIĘCIE, ZMIANA DANYCH, A TAKŻE ZAPOZNANIE SIĘ Z TREŚCIą BEZPRAWNIE UZYSKANYCH INFORMACJI JEST KARALNE ZGODNIE Z ART.267 § 1 K.K. ART.267§ 2ART.268 § K.K. ART.269 K.K.

W zupelnosci wystarcza mi to ze na tym serwie zrobilem jako pierwszy 100 eldera, to ze jestem najwyzszym niesharowanym charem i to ze obecnie na tibii i paru innym gierkach robie taka kase jakiej ty w zyciu nie widziales;)

A co do tych prawnych paragrafow to pinguje Cie ktos z serwera oddalonego o pare tysiecy kilometrow a nie biedny smerfik ktory nie ma pojecia o grze:( btw kiedy idziesz po blessy? moze znowu zdazy sie wypadek przy pracy

Yiubhurden 23-04-2007 08:47

@uP

A na co tak tą kase zbierasz? Na nowy namiocik cyrkowy ??

neutral.forum.fighter 23-04-2007 08:53

Cytuj:

Nawiasem:

kur*** ziomus pogadaj z harceshem on cos wie na ten temat

Grimp 23-04-2007 08:55

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1383553)
W zupelnosci wystarcza mi to ze na tym serwie zrobilem jako pierwszy 100 eldera, to ze jestem najwyzszym niesharowanym charem i to ze obecnie na tibii i paru innym gierkach robie taka kase jakiej ty w zyciu nie widziales;)

James Caros właśnie przyznałeś, iż Taifun Devilry, Spaaw, Czipsu, Fenix'Gru, Laen Loys, Yubov, Ymy, Yakapushi Mastah, Charonsi, Has'ek, Sharują !!

Następnym razem weź pomyśl zanim coś napiszesz, bo Twoi "koledzy" długo już starają się wyplątąć z takich zarzutów, szczególnie na www.tibia.com.

Ja bym nawet rzekł, iż jesteś mega-anty-sharerem, wkońcu nie na każdego przypadaja 3 farmy druidów. I prawda jest taka, że gdybyś nie miał tej swojej smiesznej farmy na furorce to byś tym Jamesem jako pierwszy 100 ed nie zrobił, więć stfu bo tak czy siak oszukiwałeś.

I nie pisz teraz że jestem cyniczny, bo ja nigdy nie oszukiwałem (no może lighthack :D własnej roboty), ani że nie mam takiego levelu, bo mam wyższy od Jamesa, a nie długo wyższy i od Jamesa i Jamesiq razem wziętych.

tak btw. Smerfu nie pisz o rzeczach o których nie masz zielonego pojęcia, ani nie przypisuj sobie zasług.

Ligu 23-04-2007 09:15

No I Chu J Rumun Zdechl

Smerfu 23-04-2007 11:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Grimp (Post 1383615)
[b]

Następnym razem weź pomyśl zanim coś napiszesz, bo Twoi "koledzy" długo już starają się wyplątąć z takich zarzutów, szczególnie na www.tibia.com.

Nom, strasznie sie tlumacza z topicow zalozonych przez Zosie pogromczynie Smokow vel Imargama, naszego serwerowego Senior Tutora, super uczciwego czlowieka ktory swieci przykladem i raportuje jak leci kazdego poza swoja gildia:p

A teraz pytanie za 100 punktow, podaj mi name 1 osoby na Furorze 100+ ktora nie sharuje/uzywa macro/kupowala postaci/paccow za gp/kasy na allegro itp, mowiac krotko gra "uczciwie" jak Bozia i Cipsoft przykazal;)

PS. pewnie bez farmy jako 1 bym nie robil 100 elderka :( bo nie pojebalo mnie jeszcze tak jak co poniektorych zeby grac po 12h dziennine i expic niezaleznie od pory roku, tego czy mam dzisiaj urodziny, czy jest sylwester, ale 1kk expa trzeba wbic^^

Sachar 23-04-2007 11:31

Cytuj:

Nawiasem:

you is die.

po drugie podobno jestes huligan nalezysz do ultras chodzisz na ustawki i nie nawidzisz policji a chcesz pojsc z ucha walic na komende

DNX 23-04-2007 12:00

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1383704)
you is die.

po drugie podobno jestes huligan nalezysz do ultras chodzisz na ustawki i nie nawidzisz policji a chcesz pojsc z ucha walic na komende

no to OWNED B)

Yebro 23-04-2007 12:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1383553)
W zupelnosci wystarcza mi to ze na tym serwie zrobilem jako pierwszy 100 eldera, to ze jestem najwyzszym niesharowanym charem

^^
Z tego co pamiętam to po trapie w windzie jak wywaliłeś 20 exori visów w ścianę powiedziałeś ze kolega grał bo ty po pepsi poszedłeś. Pozdro

Inteligo 23-04-2007 12:40

James Caros Ogarnij sie omg ,pamietasz jak kiedys sellnoles jamesa aby go kupic taniej?bo wiedziales ze "nowy owner" padnie i sprzeda taniej

BTW Mowiles cos ze zarabiasz duzo kasy... niewiem po co Ci ona bo z takim rumunskim pyskiem nigdzie bym nie wyszedl,chyba ze zamawiasz dziwki przez telefon (tylko w nocy bo jak jasno to nie wezma nawet twojej smiesznej pydy do buzi) sorry ale prawda boli ;/

Inteligo 23-04-2007 12:47

A i jeszcze 1 czym ty sie Rumunku podniecasz? ze zajebaliscie noobami 1,2,3 vision?bo siedzicie 24 na dobe i robicie noob chary jakies smieszne,A jak wyjdziecie na open to znowu 10;0 w dupe wiec po co te jaranie pyska falszywego ?

SORKI ZA DOUBLE POST:S

Niewiemjak 23-04-2007 13:04

up. Kazdy wyglada tak jak wyglada....... A mozna chyba grac i przy tym zarobic ^^

Nicole Sunrise 23-04-2007 13:17

Tarinek, urzekła mnie twoja historia ;c

Apropo paragrafu, moglbyś spróbować, wątpie że bylby jakiś tego skutek, jeśli ktos loguje sie z Serveru A (pl) do serveru B (de) poczym z serveru B (de) do C (nastepny pl) z ktorego łaczy sie do D (uk) i wkoncu żeby sie połączyć do serveru E (hiszpański) który was krzywdzi . Powodzenia ;d

Czy ma to jakieś znaczenie, kim i jaką postacią Ciebię uśmiercili? Efekt jest ten sam, tylko troszke wiecej radości z naszej strony, <3

P.S; to tylko gra, get a life lmao ;c

neutral.forum.fighter 23-04-2007 13:20

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inteligo (Post 1383733)
James Caros Ogarnij sie omg ,pamietasz jak kiedys sellnoles jamesa aby go kupic taniej?bo wiedziales ze "nowy owner" padnie i sprzeda taniej

BTW Mowiles cos ze zarabiasz duzo kasy... niewiem po co Ci ona bo z takim rumunskim pyskiem nigdzie bym nie wyszedl,chyba ze zamawiasz dziwki przez telefon (tylko w nocy bo jak jasno to nie wezma nawet twojej smiesznej pydy do buzi) sorry ale prawda boli ;/

jak swietnie ze ty Inteligo prezentujesz ciuchy od armaniego na wybiegach :)

EDIT: ta z tego co slyszalem ze na jednego brzydala przypada 1 model
gratz, dasz mi autograf??

neutral.forum.fighter 23-04-2007 13:27

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Inteligo (Post 1383736)
A i jeszcze 1 czym ty sie Rumunku podniecasz? ze zajebaliscie noobami 1,2,3 vision?bo siedzicie 24 na dobe i robicie noob chary jakies smieszne,A jak wyjdziecie na open to znowu 10;0 w dupe wiec po co te jaranie pyska falszywego ?

SORKI ZA DOUBLE POST:S

kto tu siedzie 24 na dobe

kiedy bysmy massloga nie zrobili to vision w 30

Inteligo 23-04-2007 13:45

Up :
KOles jest cos takiego jak zgranie,poswiencenie dla guildi,1 telefon i osoby sa nie tak jakw dusk "petro to petro tamto" jak petro na tsie/vent to dzieciaki szaleja z pz ^^

Kolos from rodos 23-04-2007 14:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Smerfu (Post 1383534)
chwalisz sie czy zalisz tym ze calymi dniami siedzisz przed kompem zabijajac 2 chodzace pixele i wbiles na tym 9kk expa ktore teraz stracisz jak wyjdziesz z domku?

gdybyście wygrali wojnę to też byście siedzieli całymi dniami przed kompem,a teraz? teraz to siedzisz na forum i płaczesz jakie Vision niedobre. loser.

wrogonastawiony 23-04-2007 14:15

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Sachar (Post 1383704)

Hahaha wyszlo szydlo z wora ;p

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:39.