![]() |
Cytuj:
|
@ offtopic
Czy kupował ktoś z was PACC przy pomocy karty kredytowej??:baby: |
hahahahahaha
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
O.o mnie tez rostek~ próbował peknac ^^ ale nie znał(?) zbytnio poha i dal sie w trapa wpierdolic (omal nie padl przez tego trapa) i sie spokojnie poszedlem ^^ , mialem zamiar go peknac ale jakos mi sie niehcialo ^^.
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak jak kiedyś mówiłem, wybierzcie mniejsze zło Madhouse ! :p |
11:57 Plusdron [47]: Mar 24 2006, 19:20:43 CET Killed Rostek-Horn at Level 43
11:57 Plusdron [47]: lap masta pvp ktorego na 43 zabil 20 druid :) 11:58 Plusdron [47]: i ktory z 90+ms nie potrafil zabic 47knight :) 11:59 Plusdron [47]: i co tu teraz powiedziec co nie? 12:00 Rostek-Horn [85]: nom... 12:01 Plusdron [47]: macie ta swoja nowa galane ktora VO obiecywalo :) huntucie jeszcze wiecej luzdzi i niech coraz wiecej zmienia server 12:01 Plusdron [47]: Cya 12:01 Plusdron [47]: =* Chyba rostek sie urazil =/ |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Sorka ale musialem! ; D
Dejwidek May 04 2007, 15:44:35 CEST Died at Level 141 by a trap |
Cytuj:
|
15:06 You see a dead human (Vol:10).
You recognize Femuz. He was killed by Demiphant on Galana. edron depot |
And...
Name: Hunshel May 05 2007, 14:51:36 CEST Killed at Level 95 by Grudgiie and by Keekz'Lorenzo |
Ciekawe co na to Juperdo
|
Cytuj:
Moze bedzie znow kolejna wojna... Vo vs. Madhouse and Foz... przynajmniej by sie ciekawie zrobilo:p |
rzeź
Dzisiaj ok. 16:30 przed w Dp w Thais zaczęła się wielka rzeź. Rozpoczeli ją Handir of Galana i Jasmin Vadom( o to chyba ja;]) zaczeli robić tzw. Kamikadze(tj. pekowali). Dedy jeszcze leżą na ziemi.
|
Cytuj:
Ejj, jak będę grał na Galanie to protekcję u Ciebie się da załatwić? Respect :O |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
rolplejery nie beda sie bic, a takze kilku ludzi nie bedaaaacymi rolplejerami tylko w fozie bedacymi dla protekszyn, dialogejszyn ri respektejszyn <???> POZDRAWAIM WSZYSTKICH FANÓW WÓDKI (40% LIFESTYLE) xD |
...
Pozdrawiam! Pozdrawiam wszystkich szpanerow ktorzy pili i maja wewnetrzna potrzebe popisania sie ze pili SUPAH!.
Szkoda mi tylko ciebie, ze jak pijesz to musisz to robic z komputerem-.-, co za zalosc -.-, dzieciaku poszukaj sobie kolezanki, ktos ci wystarczajaca ilosc uwagi poswieci -.- |
Cytuj:
Niektórzy są w takim wieku że mogą wracać do domu piani i nie dostaną szlabanu na cukierki itp. , mi też nie raz i nie dwa zdarzyło się dotrzeć domu na całkiem konkretnej jeszcze bombie , a z braku lepszych zajęć siadałem do PC (chyba że sie nie umie w krzesło trafić). |
O jacie...alez wy wszyscy jestescie fajni pijecie alkohol :cup:
|
Cytuj:
@Poznanski: Drogie dziecko... (jak to mnie nazwałeś? haha) Rozumiem że Ty nie chodzisz na imprezy nigdy bo Ci mama nie pozwala, lub nie masz przyjaciół, codziennie od paru miesięcy zaglądasz na to forum aby pierdolić głupoty na temat Galany, chociaż wcale nie grasz (jakieś kompleksy?) tylko pierdolisz jaki to jesteś świetny, jakiego to wszyscy mają od Ciebie hunta, okej, tylko szkoda że się nie logujesz, haha. A o moją pannę się nie martw, lepiej swoją, chociaż prawdopodobnie drogi 16 latku posiadasz tylko prawą rękę w połączeniu z dziewczyną która ma na nazwisko .jpg... Z tym piciem samotnie to żeś zajebał... Siedzę o 3 w nocy, piję sam i przed kompem, gratuluję Ci pomysłu, niestety z niego nie skorzystam ;] |
Helgrind nie dołączy do wojny bo to są nooby
Dejwidek musi expić bo jest bardziej uzależniony niż menel od wina i taka jest prawda :D Nie dość ze ma name niezbyt oszałamiający to jeszcze gra po 10h dziennie expi na noobowskich potworach nic nie bloczy tylko siedzi na jakiś śmieciach.Ale fakt że nie sharuje i ma taki level to niewiem czy dobrze dla niego czy źle :D Chociaż licze że Parencikos wymiecie i bendzie best fragerem xd
|
Demiphant on Galana
May 06 2007, 11:53:11 CEST Killed at Level 110 by Myrbossen |
Do tego
Sir Zemus Asco Miten Seavus Veeso Asco Rajmoon A byli jeszcze Xairax Rubbin Hud I ja sie pytam coscie sie na mnie uwzieli... Wezcie rozejm wrzuccie ja se dobije 150 lvl i juz mnie nie zobaczycie... |
Czytając to forum codziennie, bez jakichkolwiek reakcji z mojej strony doszłem do wniosku, że wreszcie muszę się odezwać... Normalny człowiek, który czytałby temat Wydarzenia z Galany powiesiłby się chyba, cały czas te same nicki, kłócące się o byle g**no... Ludzie przystopujcie troche... Kolejna wojna, niech se będzie dobrze Azenus zrobił przenosząc się na Kyrę, ja nie mam zamiaru wracać jak na razie na tą g**pią Galane... patrząc na obecną sytuacje na forum oraz na servie można płakać za rządami Jejiheva czy Kondy...
|
...
@azenus
Maniaki! Ja jak mam bombe i wracam do domu to ide spac. Ja mam 16 lat, ale jak jestem naje*** to nie mowie o tym calemu swiatu zeby sie dowartosciowac ( kompleksy?) Ta panienka cie mocno zabolala, czyli pewnie cos wtym jest. W dalszym ciagu uwazam ze za malo ci rodzice uwagi poswiecaja. Ajron A wchodziles na forum i ALE MNIE WZIELO JAAAAAAAA 1 W MOIM ZYCIU IMPREZA WOOO< musialem sie pochwalic -.- zalosne? |
Cytuj:
|
Msg do Mateusza Dragon~ wyciety z jego filmiku na PoI Dls:
15:37 Brytten [1]: y0y0 co tam?:P nie gram tu na harmoni ale na galanie wogole to GZ lvla: :> hyhy zajebiscie by bylo jakbys gral na galanie bys ze szwedami porzadekzrobil :P bo teraz to nie ma sensu tam grac wogole :/ Own3d... |
Cytuj:
Edit: znalazlem :P |
dawno mnie nie bylo. czymoglby mi ktos strescic sytuacje z galany ? kto wygrywa, jaki jest przebieg wojny, co sie dzieje z zimpa ?
|
Cytuj:
M to the Z. |
VO wygra
Cytuj:
Cytuj:
Ps. nie wieceie cyz te osoby, ktore padly od Vo majaj od nich hunta dalej...?;/ |
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:30. |