![]() |
Mam mały problem, gdy włączam Tibie to wyskakuje to:
NVIDIA display driver files from different (incompatible) versions of the driver have been detected. NVIDIA OpenGL acceleration is disabled in order to maintain system stability. To resolve this problem, update the NVIDIA display driver. The laters driver is available at www.nvidia.com. i nie chce się włączyć. Wie ktoś może co trzeba zrobić? Z góry thx. EDIT: juz wszystko good :) |
Masz za dobry sterownik chyba tez tak mialem i siciagalem stary
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Wiem miałem napisać "za starego' ale errora mialem ;P btw jak wiesz to po co sie pytasz? |
Cytuj:
|
@Dolor
Mi sie podoba RYL 2 ale jak mowisz ze 1 lepszy to se kiedys sciagne jak bedzie mi sie chcialo ;p.Wlasciwie to w czym jest lepsza 1 od 2?:) |
Cytuj:
|
@RYL
no żesz k..wa mam tak zj..any transfer ze to po prostu porazka dolor możesz mi podac stronke z kturej moge szybciej sciagac niz 15kB/s?? |
www.ryl.boo.pl - PL server kompletnie darmowy RYLa
|
OMG... Piszcie sobie na forum tego calego ryla o tej grze a nie tu. Tu jest Tibia
|
Cytuj:
|
Cytuj:
Ehh... gdyby tutaj wszyscy tylko o Tibi mówili to ten temat miałby dużo mniej stron :P |
Cytuj:
Btw.. Znam twoj nick, a przynajmniej go podejrzewam.. Loth Jovenie. Pamietasz sytuacje z Kopalni? ;) |
Cytuj:
|
Cytuj:
I nie, nie przypominam sobie bo cały czas siedze w shadow za tp~ albo na vdlair |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Pkowalem z neo ubilismy chyba 3 kolesi potem zleciala sie ekipa z ftp, neo padl a ja se biegalem up down i ta genia shan 66ms przyleciala myslala ze jest kozak bo se bez utamko lata :baby: :baby: . Ale postawilem fe walnalem jej combo i kur... na deep red hp byla =/. Szkoda ze nie robilem filmu bylo smiesznie , i teraz mam jeszcze placic :p :p
NOOB 4Ever |
Cytuj:
Btw. Ja do ciebie nigdy nie pisałem chyba, że musiałem a na pewno nie na ploteczki ;] a ignora dawales bo nie wytrzymywales cisnienia . :) |
No no dawno mnie nie było ;)
Może warto ustalić coś dokładniej z tym spotkaniem ? : > @Avery To Ty jesteś tym kolesiem co się lizał do Jess,Mary i Liny? :> Mówiły mi kiedyś o tym => Btw. Kto to jest ten Skin Skarpa? : P |
Heh moze mowiłęm kiedyś jak byłem noobem zeby mi pomogl odzyskac C arm ale
pozniej nie bylem juz takim noobem jak ty a Skin Skarpa nigdy mnie nie ujebal chyba ze mojego noob knighta specjalnie bo bana chcial wbic ;> Wiec dla mnie Avery to ty jestes smieszny a ignore nie dawalem dlatego ze nie wytrzymywalem tylko zal mi bylo sluchac tekstow jak co chwile kopiowales z neta :evul: Czasy sie zmienily :evul: |
A mnie kiedyś Rata Blanka zabiła :) No ale mi się należało, ponieważ na Cyklopach expiłem i miałem red-a, no ale oczywiście, żal mi było wracać do depo i warrior helmet (kupiony za duuuuuże pieniądze poleciał). Kurcze jak ja się dziwiłem wtedy, że runami można kogoś tak szybko zabić. A potem było "hunted or pay", ale chyba jakoś nie do końca była pewna swoich sił bo już mnie unikała. A miałem tylko jakoś 30+ (facc) lvl.
Pozdrowienia all na nowym temacie :) |
Skin Skarpa - pierwsza osoba od której dostałem hunta na Silverze za zabicie jego kumpla który mnie atakował... LOL
|
Cytuj:
A co do ubicia, pamietasz jak ja chcialem cie ubic, a jak zobaczylem twoj lv to przepraszalem? :D Noobowskie lata :P |
Umc Umc Umc a mi się właśnie nudzi nie mam co robić chciałem włączyć Tibie ale właśnie serv z RYla zaczął działać no i przypomniałem sobie że nie mam itemów na postaci :P
|
Lol przypomnialo mi sie jak na 3 lvl padlem na racie xD albo jak nie potrafilem ubic huntera z 1 hp i mnie ubil xD(ale to bylo 1 postacia -knightem).
|
hah! Bo to raz sie padalo gdy potwor mial red hp?
Pamietam jak poszedlem Neoxerem na bodajze 25 lv z Asta Calerem i kim jeszcze na Drag Hunta. Wtedy Drag shield po 8-9k chodil wiec sie oplacalo... Ubilismy chyba 3 dragi i postanowlismy zobaczyc jak wyglada DL. Schodzilismy po koleji na dol, i kazdy padl. Ja pierwszy, pozniej asta probowasc odzyskac moj loot i ten ostatni (nie pamietam nicku) probojac odzyskac nasz loot. |
Muszę powiedzieć że nawet najlepszym zdarza się zginąć w noobiaty sposób :)
|
Cytuj:
|
Cytuj:
I do all ktorzy mowia ze lizalem im dupe :Nie odróżnacie koleżeństwa od lizania dupy ;-) |
Ludzie Mowie Wam!! Grajcie W Ryla2!!!! Wyrombista Gierka!!
Tibi Juz Nie Nawidze!! |
OMG :D
Z tego co ja zauważyłem to jemu nie chodziło o itemki tylko o zwykłą rozmowę... mi tak samo, żeby nie było ^^ A tak wogóle to Avery puźniej zjechał chara i nadal z nimi rozmawiał, więc raczej nie lizał im dupy bo nie chodziło o ochronę/itemy z ich strony bo już tu niegrał... logował się tylko żeby pogadać... Bylo to z rok temu ale pamiętam jak dziś :evul: |
Cytuj:
|
Napewno mi tak mówiły btw. to były moje "sis" :D
Utrzymuje z nimi kontakt nadal!! Więc daj sobie spokój... I zakończmy tą bezsensowną kłótnię..:cup: Ustalmy dokładną datę spotkania w lecie Jak cos to nie mogę od 9 sierpnia do 18 .. Proszę ,aby zorganizować to tak żebym mogła przyjechać xD Avery będziesz ? :> B) |
Cytuj:
To po ch** tu piszesz... |
Lerickzenho banished? :O
|
@Up
A czego tak myslisz? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|