Forum Tibia.pl

Forum Tibia.pl (http://forum.tibia.pl//index.php)
-   Silvera (http://forum.tibia.pl//forumdisplay.php?f=185)
-   -   New temat o silverce (http://forum.tibia.pl//showthread.php?t=126705)

Mendolina 06-05-2007 12:47

Mam mały problem, gdy włączam Tibie to wyskakuje to:

NVIDIA display driver files from different (incompatible)
versions of the driver have been detected.

NVIDIA OpenGL acceleration is disabled in order to
maintain system stability.

To resolve this problem, update the NVIDIA display driver.
The laters driver is available at www.nvidia.com.

i nie chce się włączyć. Wie ktoś może co trzeba zrobić? Z góry thx.

EDIT: juz wszystko good :)

Avery Twine 06-05-2007 14:06

Masz za dobry sterownik chyba tez tak mialem i siciagalem stary

Mendolina 06-05-2007 14:29

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avery Twine (Post 1413628)
Masz za dobry sterownik chyba tez tak mialem i siciagalem stary

Na odwrót ;]

Avery Twine 06-05-2007 15:25

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1413682)
Na odwrót ;]

Wiem miałem napisać "za starego' ale errora mialem ;P btw jak wiesz to po co sie pytasz?

Mendolina 06-05-2007 15:58

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Avery Twine (Post 1413867)
Wiem miałem napisać "za starego' ale errora mialem ;P btw jak wiesz to po co sie pytasz?

Przecież napisałem edit...

Michalakmee 06-05-2007 16:41

@Dolor
Mi sie podoba RYL 2 ale jak mowisz ze 1 lepszy to se kiedys sciagne jak bedzie mi sie chcialo ;p.Wlasciwie to w czym jest lepsza 1 od 2?:)

Kasztaniaczek 06-05-2007 17:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michalakmee (Post 1414081)
@Dolor
Mi sie podoba RYL 2 ale jak mowisz ze 1 lepszy to se kiedys sciagne jak bedzie mi sie chcialo ;p.Wlasciwie to w czym jest lepsza 1 od 2?:)

A w czym 2 od 1 ;)?

<OMO> 06-05-2007 17:16

@RYL
no żesz k..wa mam tak zj..any transfer ze to po prostu porazka dolor możesz mi podac stronke z kturej moge szybciej sciagac niz 15kB/s??

Dolor 06-05-2007 19:06

www.ryl.boo.pl - PL server kompletnie darmowy RYLa

Galera_Warrior 06-05-2007 19:22

OMG... Piszcie sobie na forum tego calego ryla o tej grze a nie tu. Tu jest Tibia

Hatebreeder 06-05-2007 20:09

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Kasztaniaczek (Post 1413004)
Ojej ty mi nie bedziesz mowic jaki klub mam lubic ;s
Do Diablo i FT sie nie odniosles bo nie wiesz co to, wez sobie dziecko daruj bo narobisz sobie klopotow.
btw.Jesli inni maja ciebie nie pouczac to ty innym daj sie wypowiedziec, a dziecko sobie wypraszam oldmenie
Zamiast kibicowac swojemu Lechowi, lepiej idz i slownik w lape bo sie ciebie zal robi ;0

Na ld mam 97 barba cwaniaczku ;* a z ó faktycznie zrobiłem błąd, i co?;]

Dolor 06-05-2007 20:24

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1414528)
OMG... Piszcie sobie na forum tego calego ryla o tej grze a nie tu. Tu jest Tibia

Ehh... gdyby tutaj wszyscy tylko o Tibi mówili to ten temat miałby dużo mniej stron :P

Galera_Warrior 06-05-2007 21:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1414687)

Btw.. Znam twoj nick, a przynajmniej go podejrzewam.. Loth Jovenie. Pamietasz sytuacje z Kopalni? ;)

Kasztaniaczek 06-05-2007 21:46

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1414687)

ojej a ja mam 99 barba 99 palka i 99 maga

Hatebreeder 06-05-2007 23:43

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1414967)
Btw.. Znam twoj nick, a przynajmniej go podejrzewam.. Loth Jovenie. Pamietasz sytuacje z Kopalni? ;)

Phoenixie*

I nie, nie przypominam sobie bo cały czas siedze w shadow za tp~ albo na vdlair

Galera_Warrior 07-05-2007 12:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Hatebreeder (Post 1415383)
Phoenixie*

I nie, nie przypominam sobie bo cały czas siedze w shadow za tp~ albo na vdlair

A mam ci jeszcze przypomniec w jakiej ja bylem gildii, w tej wojnie? :>

Dawergo 07-05-2007 12:37

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Galera_Warrior (Post 1416071)
A mam ci jeszcze przypomniec w jakiej ja bylem gildii, w tej wojnie? :>

EDIT: aaa to chodzi o iridie ;d sorry pomylka

Boromir_Silvera 07-05-2007 14:54

Pkowalem z neo ubilismy chyba 3 kolesi potem zleciala sie ekipa z ftp, neo padl a ja se biegalem up down i ta genia shan 66ms przyleciala myslala ze jest kozak bo se bez utamko lata :baby: :baby: . Ale postawilem fe walnalem jej combo i kur... na deep red hp byla =/. Szkoda ze nie robilem filmu bylo smiesznie , i teraz mam jeszcze placic :p :p
NOOB 4Ever

Avery Twine 07-05-2007 16:11

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scate (Post 1412093)
@ Avery

Ja na ciebie nie zwracałem nigdy uwagi ale zawsze jak cię widziałem lizałeś dupę dla all. :evul: ( Zawsze jak do mnie pisałeś dawałem ci ignore ).

hahaha ;-) udał ci się żart :P a pamiętasz jak do mojego brata pisałeś "Pomóż bo mi lady dram c arma ukradla" taka lama bylas ze mi cie szkoda.Jak miałeś jakiś problem to pisałeś, jak nie to pyskowałeś.Dostałeś w ryj płakałeś. haha pamiętam jak podchodziles do Skina Skarpa i gadales "hey friend how are you " a on cie z sd ujebal a potem powiedziales ze dla jaj. lol ;]

Btw. Ja do ciebie nigdy nie pisałem chyba, że musiałem a na pewno nie na ploteczki ;] a ignora dawales bo nie wytrzymywales cisnienia . :)

Carrota 07-05-2007 18:03

No no dawno mnie nie było ;)
Może warto ustalić coś dokładniej z tym spotkaniem ? : >
@Avery
To Ty jesteś tym kolesiem co się lizał do Jess,Mary i Liny? :>
Mówiły mi kiedyś o tym =>

Btw. Kto to jest ten Skin Skarpa? : P

Scate 07-05-2007 19:47

Heh moze mowiłęm kiedyś jak byłem noobem zeby mi pomogl odzyskac C arm ale
pozniej nie bylem juz takim noobem jak ty a Skin Skarpa nigdy mnie nie ujebal chyba ze mojego noob knighta specjalnie bo bana chcial wbic ;>

Wiec dla mnie Avery to ty jestes smieszny a ignore nie dawalem dlatego ze nie wytrzymywalem tylko zal mi bylo sluchac tekstow jak co chwile kopiowales z neta :evul:

Czasy sie zmienily :evul:

Lenidas 07-05-2007 21:38

A mnie kiedyś Rata Blanka zabiła :) No ale mi się należało, ponieważ na Cyklopach expiłem i miałem red-a, no ale oczywiście, żal mi było wracać do depo i warrior helmet (kupiony za duuuuuże pieniądze poleciał). Kurcze jak ja się dziwiłem wtedy, że runami można kogoś tak szybko zabić. A potem było "hunted or pay", ale chyba jakoś nie do końca była pewna swoich sił bo już mnie unikała. A miałem tylko jakoś 30+ (facc) lvl.

Pozdrowienia all na nowym temacie :)

Dolor 08-05-2007 08:23

Skin Skarpa - pierwsza osoba od której dostałem hunta na Silverze za zabicie jego kumpla który mnie atakował... LOL

Galera_Warrior 08-05-2007 09:49

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Lenidas (Post 1417467)
A mnie kiedyś Rata Blanka zabiła :) No ale mi się należało, ponieważ na Cyklopach expiłem i miałem red-a, no ale oczywiście, żal mi było wracać do depo i warrior helmet (kupiony za duuuuuże pieniądze poleciał). Kurcze jak ja się dziwiłem wtedy, że runami można kogoś tak szybko zabić. A potem było "hunted or pay", ale chyba jakoś nie do końca była pewna swoich sił bo już mnie unikała. A miałem tylko jakoś 30+ (facc) lvl.

Pozdrowienia all na nowym temacie :)

Moj pierwszy Bright Sword wylootowany z red skulla razem z Matim Bestia (Edzio Szczesliwy) zostal sprzedany za 40k :P

A co do ubicia, pamietasz jak ja chcialem cie ubic, a jak zobaczylem twoj lv to przepraszalem? :D Noobowskie lata :P

Dolor 08-05-2007 16:12

Umc Umc Umc a mi się właśnie nudzi nie mam co robić chciałem włączyć Tibie ale właśnie serv z RYla zaczął działać no i przypomniałem sobie że nie mam itemów na postaci :P

adrius 08-05-2007 16:30

Lol przypomnialo mi sie jak na 3 lvl padlem na racie xD albo jak nie potrafilem ubic huntera z 1 hp i mnie ubil xD(ale to bylo 1 postacia -knightem).

Galera_Warrior 08-05-2007 17:06

hah! Bo to raz sie padalo gdy potwor mial red hp?

Pamietam jak poszedlem Neoxerem na bodajze 25 lv z Asta Calerem i kim jeszcze na Drag Hunta. Wtedy Drag shield po 8-9k chodil wiec sie oplacalo... Ubilismy chyba 3 dragi i postanowlismy zobaczyc jak wyglada DL. Schodzilismy po koleji na dol, i kazdy padl. Ja pierwszy, pozniej asta probowasc odzyskac moj loot i ten ostatni (nie pamietam nicku) probojac odzyskac nasz loot.

Dolor 08-05-2007 17:14

Muszę powiedzieć że nawet najlepszym zdarza się zginąć w noobiaty sposób :)

Avery Twine 08-05-2007 18:50

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Scate (Post 1417134)
Heh moze mowiłęm kiedyś jak byłem noobem zeby mi pomogl odzyskac C arm ale
pozniej nie bylem juz takim noobem jak ty a Skin Skarpa nigdy mnie nie ujebal chyba ze mojego noob knighta specjalnie bo bana chcial wbic ;>

Wiec dla mnie Avery to ty jestes smieszny a ignore nie dawalem dlatego ze nie wytrzymywalem tylko zal mi bylo sluchac tekstow jak co chwile kopiowales z neta :evul:

Czasy sie zmienily :evul:

mm ;-) z neta? jesli twoj zakres tekstow konczy sie na : Sp**** na wyzywaniu starych i na straszeniu ludzmi ktorych nawet nie znasz to nie mow nikomu ze ze sciaga teksty z neta poprostu ma sie pomysl ;] a skin bana nie chcial wbic bo to bylo przed jego slubem. Tlumacz sie dalej i wymyslaj historyjki jak zwykle zreszta ;-) Szkoda tylko ze piszesz o mnie teksty z twojego zyciorysu ;p Ciao ;]

Avery Twine 08-05-2007 18:54

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrota (Post 1416841)
No no dawno mnie nie było ;)
Może warto ustalić coś dokładniej z tym spotkaniem ? : >
@Avery
To Ty jesteś tym kolesiem co się lizał do Jess,Mary i Liny? :>
Mówiły mi kiedyś o tym =>

Btw. Kto to jest ten Skin Skarpa? : P

mmm ;-) lizał dupe ? Grubo macie.A takie sciemy ze tak ci mowily to omfg. Chcesz to mozemy sie ich spytac jak bylo ? One są moimi kolezankami ; ]

I do all ktorzy mowia ze lizalem im dupe :Nie odróżnacie koleżeństwa od lizania dupy ;-)

Zakion.Max 08-05-2007 19:57

Ludzie Mowie Wam!! Grajcie W Ryla2!!!! Wyrombista Gierka!!
Tibi Juz Nie Nawidze!!

Tupac666 08-05-2007 20:01

OMG :D
Z tego co ja zauważyłem to jemu nie chodziło o itemki tylko o zwykłą rozmowę... mi tak samo, żeby nie było ^^
A tak wogóle to Avery puźniej zjechał chara i nadal z nimi rozmawiał, więc raczej nie lizał im dupy bo nie chodziło o ochronę/itemy z ich strony bo już tu niegrał... logował się tylko żeby pogadać...
Bylo to z rok temu ale pamiętam jak dziś :evul:

Avery Twine 08-05-2007 22:08

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Tupac666 (Post 1419316)
OMG :D
Z tego co ja zauważyłem to jemu nie chodziło o itemki tylko o zwykłą rozmowę... mi tak samo, żeby nie było ^^
A tak wogóle to Avery puźniej zjechał chara i nadal z nimi rozmawiał, więc raczej nie lizał im dupy bo nie chodziło o ochronę/itemy z ich strony bo już tu niegrał... logował się tylko żeby pogadać...
Bylo to z rok temu ale pamiętam jak dziś :evul:

Wreszcie jakis glos prawdy

Carrota 08-05-2007 23:15

Napewno mi tak mówiły btw. to były moje "sis" :D
Utrzymuje z nimi kontakt nadal!!
Więc daj sobie spokój...
I zakończmy tą bezsensowną kłótnię..:cup:
Ustalmy dokładną datę spotkania w lecie
Jak cos to nie mogę od 9 sierpnia do 18 ..
Proszę ,aby zorganizować to tak żebym mogła przyjechać xD
Avery będziesz ? :> B)

Shinhoshu 09-05-2007 00:05

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Zakion.Max (Post 1419309)
Tibi Juz Nie Nawidze!!

To po ch** tu piszesz...

Mendolina 09-05-2007 11:06

Lerickzenho banished? :O

Michael Rzotkiewka 09-05-2007 15:50

@Up
A czego tak myslisz?

Mendolina 09-05-2007 16:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Michael Rzotkiewka (Post 1420497)
@Up
A czego tak myslisz?

Na forum tibi com krystalan napisał, skopiował jak gm pisze że za macro dostał bana, chyba że źle coś przeczytałem :P

Avery Twine 09-05-2007 17:02

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Carrota (Post 1419848)
Napewno mi tak mówiły btw. to były moje "sis" :D
Utrzymuje z nimi kontakt nadal!!
Więc daj sobie spokój...
I zakończmy tą bezsensowną kłótnię..:cup:
Ustalmy dokładną datę spotkania w lecie
Jak cos to nie mogę od 9 sierpnia do 18 ..
Proszę ,aby zorganizować to tak żebym mogła przyjechać xD
Avery będziesz ? :> B)

Oo mam doczynienia z "Caroline"? hmm flor zaprzecza. ;-) a czy bede nie wiem

adrius 09-05-2007 17:06

Cytuj:

Oryginalnie napisane przez Mendolina (Post 1420256)
Lerickzenho banished? :O

Ja tam bym wolal banished all ftp:p.Albo przynajmniej tych co mi zalazli za skórę i co chcieli.

Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 05:28.