![]() |
@PaweLLo141 & Silvaeris
Marnujecie się panowie, tyle wam powiem @Topic Coś nowego się dzieje na Furorce?, tzw, jakieś fragi fajne niusy? |
@up
Tak. Hacka mialem :( @edit a najbardziej mnie zasmucilo to ze to moj rl friend ;/ |
@topic
Ciekawe jak się wojna skończy i czy Taifun Devilry wbije lvl 300??
|
@up
przeczytaj poprzednie tematy to sie dowiesz Cytuj:
ale uwaga... jednak mamy jeszcze nadzieje... potezny wojownik niedlugo ropocznie gre na Furorze... drżyjcie przed nim... przyjdzie i zaprowadzi prawi i sprawiedliwosc.. ale na razie zajumuje sie nagrywaniem plyty oto 2 kawalki z niej: http://www.youtube.com/watch?v=BxKdsfVwvlE http://www.youtube.com/watch?v=fDLWDkPFRCk endżoj |
Cytuj:
|
No to JAzDa !!xD
Cytuj:
1. Co do podpisu mojego... Jezeli naprawde jestes Anaboll (Xareta, Master Sorcerer) Wiedział bys ze w ludzi obojetnie jakie hity wchodza dwa razy gorzej (Dla ciebie ~~dwa razy gorzej~~) Czyli jak ktos wspomnial gdy w potwory wbija sie po 2000 ja niestety dostane koteczku około ~~1000+-~~ :( Przykro mi :( 2. Co do Zwidka, mowisz o zazdrosci :( ? jaka szkoda ze nie mysle jedynie o Tibii :( Nie jestem zazdrosny przez Tibie gdyz gram w nią for fun <cenzura>... 3. Co do mojego nicku na 4um... Lepsze Anaboll? Aehsuehusheus? Smiech na sali... Człowieku wyjdz i nie wracaj bo WSZYSCY MAJĄ Z CIEBIE POMPE !! Cytuj:
Dobrze chłopak mówi, polać mu... <do dna> ;( ;( ;( Pa Kotki (tak pedalsko xD) |
Cytuj:
|
I tak duski smeirdza xD tak jak taifun..xDD wsumie to taifunowie by lepiej pasowalo ;P
|
Cytuj:
Ludzie ja już Was kompletnie nie rozumiem, szczególnie tych co w tej wojnie są za Vision. Na samym początku kiedy to mass logi Vision były lepsze i to oni zabijali, to 95% forum mówiło że wygrywają bo przecież prowadzą we fragach a to jest najważniejsze w wojnie, a jak się mówiło że co z tego skoro Duski i tak ten lvl odrabiają to pewna grupa osób mówiła że co z tego że odrabiają skoro nie to jest najważniejsze, bo przecież nie będzie im się chciało ciągle lvl odrabiać. Wykluczacie swoje posty sprzed 3-4 miesięcy ;] (Chodź nie mówię że to akurat był HardClan) |
@up
Milten nie pisz że nie wiesz jak to jest. Wiesz chyba o kibicach sukcesu, którzy bronią swoje dupy( sorry za określenie ) i zawsze chcą być z najlepszymi?? Np. Vision wygrywa- Tak to oni wygrają serwer wiedziałem! Wiedziałem! A później duski przewodzą - Zawsze w nich wierzyłem! Byłem pewien że wygrają! Zawsze byli dla mnie superhiper teamem i Vision to HU*E! Taki mamy kraj jaki potrafimy zrobić... |
troche stara akcja kiedy oprobowano zabic vuaevo brutha noobcharami - strapowany przy dp z pz ale pasterz pomogl i wyciagnal go z trapa
szkoda ze potem nic sie nie dzialo w koncu pasterz i vuaveo mieli pzty :) filmik http://www.speeedyshare.com/572549815.html e usunac a i z serii 'pkowanie na furorze' padl mystic xalenod :) |
Name: Qel
Sex: female Profession: None Level: 1 World: Furora Szkoda misiek ;* |
Cytuj:
|
pap Qel ;]
|
Gryz Glebe kur.. (dziewczynko lekkich obyczajow)
|
W końcu sie doigrała:]
|
double post
|
tripple post
|
tak sie konczy milosc przez internet
Proba odrabiania lvl'a :D nie powiodla sie :D May 09 2007, 05:46:54 CEST Died at Level 7 by fire May 09 2007, 05:46:34 CEST Killed at Level 8 by Wxysn and by fire May 09 2007, 03:59:05 CEST Killed at Level 6 by Menthos and by fire |
Sex: female Profession: None Level: 1 World: Furora Residence: Rookgaard House: Marble Lane 1 (Liberty Bay) is paid until Jun 05 2007 Guild membership: Rita of the Vision Last login: May 09 2007, 05:48:35 CEST Comment: O to moja Historia. Zrookowalam Magramiego i zrozumialam ze to byla chujnia, ze zle zrobila ze on naprawde pokochal mnie przez kabel i ja go tez pokochalam przez kabel i chce mu pokazac swoim rookiem ze go KOCHAM mysle ze to pokaze mu jak mi Zalezy na jego sercu, KOCHAM CIE MAGRAMI i zawsze BEDE stac przy tobie. Jesli ci to nie wystarcza nie masz SERCA. 4 ever with you MAGRAMI <3 You are my ANGEL !! Kocham Cie gdy Cie nie widze, a gdy Cie widze udaje, ze nie widze! ! ! <3 Account Status: Premium Account Gl in rl life :D:D:D:D:D |
@2Up
A mi sie wydaje, że znowu wbiła 8 lvl na rooku i dopiero wtedy znów się zrookowała :p |
UP
Street"Fighter ____ YhychybaTy ____ neutral.forum.fighter A może zamiast ukrywać się pod dopiero założonymi kontami podacie swoje prawdziwe nazwy (w grze i na forum?) Lol.... God jest założyć nowe konto na forum i pisać różne teksty :baby: Pozdrawiam ps. "... kij w mrowisko..." :) Edit. przepraszam była "literówka" |
Niezla brazyliana sie robi z tej wojny ;]
Qel... gratuluje decyzji. N'joy you'r real life... |
Cytuj:
|
up :)
Czytam |
Wszyscy popelniamy bledy, wazne ze zrozumiala...
Qel respekt! =) |
Skąd macie pewność że ona sama to zrobiła?
|
Wlasnie ja sie zastanawialem patrzac po dacie =)
Ale jezeli wierzyc temu co tam napisala to mogla to zrobic w kazdej chwili kiedy zrozumiala to co zrobila.. zreszta, ona czy nie ona podbila na rooka, nalezalo sie ^^ |
To napewno nie zrobila Qel..... Domyslam sie kto maczal w tym palce :)
|
I dobrze jej tak.
|
Hm... Najpierw Moczykij, teraz Qel kogo Vision[y] wybiorą następnego? ;)
|
Cytuj:
Eee ten tego misiu podobno Qel to jest ktoś z RL od Imargama itp. Nie sądze, żeby to oni ją shakowali. Chociaż oni idą po trupach więc wszystko jest możliwe. |
A ja wiem swoje :p Pozatym Qel na pewno nie jest RL od Imargama ;)
|
a ja mysle ze zamieszany w to jest niejaki roger sunrise :)
wole vision od duskow ale w tym przypadku przyznam ze zasluzyla sobie na to skoro zrokowala co najmniej magramiego - teraz pewnie zaluje |
Cytuj:
|
Jeżeli chodzi wam o Roger Sunrise to napewno nie On i Przestancie z tym oczernianiem nie wiecie nawet jak to jest w wojnie a gadacie bzdury .
Dusikness Forever !! |
Cytuj:
Jednym słowem ~Burdel |
Bez offtopu, ale ty UP jestes taki pro, ze zal z toba gadac ziomek. Nic nie wiesz o tej wojnie, a gadasz najwiecej ;]
|
Sex: female Profession: Druid Level: 8 World: Furora Residence: Liberty Bay House: Marble Lane 1 (Liberty Bay) is paid until Jun 05 2007 Guild membership: Rita of the Vision Qel jeszcz tylko jakies hmm 18216600 Expa do odrobienia lol :) |
Wziela sie ostro i poluje zawzięcie na rotach na LB :D
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 20:01. |