![]() |
Filmik z OPen Battle na 1 stronie !
Ekz De May 16 2007, 16:32:06 CEST Killed at Level 94 by Irme Assassin |
Cytuj:
Ludzie zaczniejcie rozrozniac co jest co ... |
Cytuj:
|
Czyżby Arioc bał się wejść? :p
Last login: May 15 2007, 21:09:25 CEST |
Cytuj:
Moze nie to ze sie nieboi ale woli nieryzykowac :] by niezdozyl z temple do domku dobiec a kupic blessy to juz wogle :D zreszto wejdz na erig.net i zobacz ile stracil expa :] |
Nuhn oficjalnie dołącz do wojny wstępując do Herje Klubben
|
no Jachaa
zwiali i to ładnie i dedy tez ładne:P co minute 3 osoby :D:D a co do Arioca to fajnie ze prawie 3mln w plecy :D:PB) |
lmao baxio dołącza do wri
Dj Baxio bedzie musiał paść again , a tak dawał słowo ze do wri nie dołączy :(
Mam nadzieje,że Elaro,Vicek i Piter wkrótce to załatwią ;) |
Bax niedlugo padnie :P hichama bedzie trudniej zabic
przy okazji gildia zabilismy dwoch rl lowe Ekz de i Tudiluie(wtedy jeszcze pacc mial) btw dribbel padl od noob charow potem wpadlismy i padlo z 10 noob charow ale kilku dalo loga |
Qrwa
staracie sie jak nigdy-wyjdzie jak zwykle ;(
|
Cytuj:
Elo Elaro !:D |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Run Kafes!!! Run!!!!!
:D :D :D :D :D :D |
Zaczyna się robić coraz ciekawiej, w szeregi GiPO wstąpili członkowie gildii Falling Legion - dobra odpowiedź na wzmocnienia WRI.
|
Cytuj:
|
Bye wri!B)
|
haha ;];];]
|
Hyung Lowe
May 18 2007, 20:04:08 CEST Killed at Level 190 by Nida Von'Gawain and by Cookiemonstar jeszcze Tanaka arkino May 18 2007, 20:04:08 CEST Killed at Level 101 by Sabo Tache and by Cookiemonstar - padl od spam ue :D razem z chrisem Aj taniaczka ale sie nieprzejął dostał pieniązki od Gipo :-)) |
Cytuj:
Nie wiesz, niemów. __________________________________________________ _______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
|
Cytuj:
Gratz. Z bp mf, nie ryzykując utraty softów etc. Myślcie jak chcecie, mi wystarczy że przyjaciele wiedzą co muszą. Powiem tylko powodzenia. "od 2-3 80 lvli " Jakbyś zauważył było ich znacznie więcej, ale nie będę już tego tematu komentował. Jeśli nie jesteś poinformowany dobrze do końca to nie udzielaj błędnych informacji. Dziękuję za wyrozumiałość. __________________________________________________ _____________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Baxiu moj idolu
"od 2-3 80 lvli " Jakbyś zauważył było ich znacznie więcej, ale nie będę już tego tematu komentował.
Jeśli nie jesteś poinformowany dobrze do końca to nie udzielaj błędnych informacji. Dziękuję za wyrozumiałość." Tak tak 60 kina i 38 sorc ^^ bax idz do szkoly daj pasy hichamowi i po sprawie 13:57 Vivienne De Marco [132]: hinczyk ja na miejscu twojej matki bym sie zabil... miec syna takiego idiote |
Cytuj:
@ELARO Mając takiego syna jak Ty - brak słów!!!! Z mojego jestem dumna i nie życzę sobie, żebyś mu i mi ubliżał!!! Zastanów się sam nad sobą!!! |
www.gotujzbaxamama.pl
myslalem ze tylko synek jest zryty ale jesli ty jestes dumna z synka ktory pisze "hinczyk" i ma podobno 18+ lat to sadze ze cala rodzinka zryta przy wigili pewnie tez gadacie o tibi? wez wyslij baxa do szkoly i zabierz mu komputer bo zamiast wnukow to bedziesz miala nowego uhmakera.. |
lol ,pierwszy raz widze ,zeby rl rodzinka grala w tibie :D
|
Cytuj:
21:54 Demon Kauczuk [117]: wyjazd 21:54 Ravuse Junior [6]: Kauczuk, co ty taki nie mily ? 21:54 Demon Kauczuk [117]: bo revico zabil mi tate rl ojciec demon kauczuka to Komanndoos xDDD |
Huje muje
Dzikie węże |
Cytuj:
teraz bede slawny nawet na Elysii ? :D |
Cytuj:
Po pierwsze tak nie napisałem. Nie przerabiaj/podrabiaj. Jak już to napisałem "Nie, Hinczyk." Bys zauważył to na każde twoje zdanie tak napisałem. Nie było to w kontekście znaczenia Chińczyka. (Każda rasa jest taka sama, Nie bądź rasistą.) Elaro dobra rada. Przemyśl i zastanów się zanim coś powiesz lub napiszesz! __________________________________________________ ______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
co do wojny chris juz padl arioc padl ,wiec pora na trasa :D |
Cytuj:
HAHHAHA OWNS się śmiejecie kiedys Lanik zjechał baxa ze mu wjazd do szkoły zrobią itp itd . To stara Baxa dzownila do lanika ojca ze syna Mu zastraszyli HAHAHAHAHAHHA Kiedys Stara Baxa Grała Gimebe 40 + Sorc. :D |
Cytuj:
Po prostu, na tym forum można sie pośmiać jakie błędne informacje są wypisywane, a i nawet wkręcane. Serdecznie zapraszam do mnie, jestem gościnny. __________________________________________________ _________________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship |
Cytuj:
Aj dobra baxik co tam u ciebie ? :d Miales byc neutralny i co taka zmiana ? co ! |
Cytuj:
meaty czy hamki ? |
Cytuj:
Byłbym. Przeczytaj sobie posta na 'forum.com'. Jestem człowiekiem z honorem. __________________________________________________ ______________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Cytuj:
__________________________________________________ __________ Most people can't see the difference with friendship and comradeship. |
Tak jesteś honorowy tyle ze to ty sprzedałes polaków . Co tobie to dało jak przegrasz wojne to sobie mozesz robic nowego chara bo polacy nigdy tobie nieodpuszczą
|
Cytuj:
|
hahahaha war;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 14:15. |