![]() |
Solle own3d o.0
ktos z RN padl w czasie akcji? filmik? |
Cytuj:
Nirek i Thorgax o ile dobrze wiem ;) @Helixers Ohhh Uriza wspaniała. |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
be cool stay in school. |
Cytuj:
|
Cytuj:
2nd. 3 rok studiów. 3rd. Get a life kido. |
Widzie ze RN coraz badzie jest za przegraniem wojny
1 Robi se coraz wiecej wrogow 2 Ich zgranie to krotko muwiac zal.pl\ 3 ich zoraganizowanie to tez zal.pl maja duze combo co zabije kazdego z avis ale co im potem jak bez bota nic im to nie daj |
Cytuj:
|
Cytuj:
No Moze ma Kto to wie Ja w to wieze hehe xD :p Pozdro Vic Pozdro Royal Navy :cup: |
Cytuj:
|
@up
Nie zgodzę się, bo co miałem płacić czy walczyć solo przeciw wam? :confused: |
Mogłeś nie pod*******ac lota ani nie trapować cycku (Mastah pvp Evul)
:D:D:D |
Cytuj:
Cycku Buahahaha Wiecej Cycku nie trapuj Bo cie cycku Ztrapuja oni cycku czajisz Cycku :D:D:D |
Cytuj:
Odezwał się... :fool: :faceoff: |
Cytuj:
I tak btw. to nie Lavio podjebał ten loot...Tylko ja na noob charze ;) A mam ich wiele...i lavio to nie jest mój brat...tylko brat mojego ziomka...A lavia znam tak tylko...odrobinkę ;) |
A z kąd macie pewnośc że Lavio Cold wam ,,podkładał świnie" , zdradził was i spiskował przeciwko wam (RN) . Czy możecie to poprzeć jakimiś dowodami ? Ja znałem Lavia i wiem że to spoko gośc, pomagał mi gdy byłem w potrzebie ale nigdy nie słyszałem aby on oszukiwał czy spiskował (wiecie o co mi chodzi - że jest porządnym graczem, nie wiem jakich słów użyć ;) ) Może i źle myśle, ale mi się zdaje że przez to że nie poszedł w szeregi Royal Navy to chcą się na nim zemścić. Zaóważcie iż Lavio, odkąd się zaczeła wojna coraz mniej expił i się logował. Nie ingerował w wojne. Osądzcie to sami ... POZDRO
|
Cytuj:
Na Morganie Wszyscy Spiskują Przeciw Royal Navy Całe Avis+ Reszta Niema Porządnych Graczy Oprucz RN Oni chcą Wolnosci Bendziecie Widziec co sie Stanie Jak Wygra Avis To Potem Bendziecie se w brode Pluc że Spiskowaliscie Przeciwko RN Pozdro Vic Pozdro Royal Navy :cup: Jeszcze To Wygracie :cup: |
Żal Żal!!
Siema!!!
Jak czyta to forum to nei moge uwierzyć, że ludzie mają takie gadane8o. Każdy tu się pluje do drugiej osoby..... Co do tematu : LAvio postąpił słusznie, VIcuś rób sobie więcej wrogów, napewno to ci pomoże win war:):):baby: Jeśli czytasz to forum krucyfix to chciałem ci powiedzieć, iż wczoraj zawojowałeś:):):):D:D Pozdro Hawan~ |
Lavio wie o czym mówie ;).
@Havan Żal to tylko ty tu prezetujesz, czego nie jestes takim kozaczkiem na rl? i nie wyjdziesz z kryjóweczki "CYCKU" B) |
Zaznos Nem~
Mówisz o moim pvp? |
Cytuj:
Ziomek, spoko wszyscy już wiemy że kochasz RN, ale nie każdego wyrazu z dużej litery bo przypominasz mi Lavio Colda jak z nim gadam w Tibia też tak pisze, co wy pedanci jesteście jacyś że tak piszecie? Helixers słownik też by Ci się przydał i nie pisz takich postów bo one nic do tematów nie wnoszą. @Lavio~ No twoje PVP jest "Evul" ostanio pokazałeś co potrafisz jak biłeś nasze noob chary nad Thais z E Vis i Mort Hur nie mogłeś sobie trafić i wtedy zauważyłeś że nie dajesz nam rady poszedłeś po swoją pro evul mastah ekipe (Dizt Cold, Tabasuga~ i reszte tych szwedzkich pajacy i za czeliście nas bić na slepo 2 z 8 od nas padło. Więc stad nasuwa mi się pytanie do Ciebie, masz zamiar opuszczać PZ jak Avis będzie robić akcje? Czy siedział na noob charze i ruszysz aby blokować i kraść loota ludzi z RN ;> bo do tej pory najlepiej Ci to wychodzi =). Tyle z mojej strony. Z Bogiem. |
@Up
Mam śmiać się czy płakać z Ciebie? Nie będę się tłumaczył, bo to nie ma najmniejszego sensu. Aczkolwiek powiem że mort hur mi 2 razy nie wyszedł dlatego że mieliście 3 noob chary, które były bez skulla. A co do sprawy wojny, to oto nie musisz się bać. Ohh wiedz że to nie ja wziąłem jakiś głupi loot, więc mówienie o tym że mi to dobrze idzie jest naprawdę bezpodstawne. Pewnie po moim poście znowu napiszecie jakieś pierdoły na temat mojego pvp itp. Nie obchodzi mnie to, bo jak mogę się mierzyć z mega super shadow's combo users. :confused: |
Cytuj:
Czy ty znasz przynajmniej znaczenie słowa "pedant"? |
Cytuj:
Czyzby Ktos zemnom :) Najprawdopodobnie sie mylee:( Jak Tam byla Jakas Akcja RN Bo teraz Niamam Czasu Zeby Pogadac z Kims z RN ??:cup: |
@MarcinStw
Tak na marginesie... Znam Lavia od 2óch lat i NIGDY nie pisał "Tak Jak Niektórzy, Wszystko Dużymi Literami, Więc Nie Wiem Co Cię Pojebało". |
http://rapidshare.com/files/35623850...nwed*****.html
"*****" - ". w m v ." bez spacji wmvka z akcji na sollego @2x down thx :p |
Cytuj:
@Helixers Just another kid. @MarcinSTW A ja znam Lavia ponad..4 lata już i widziałem go w 1006996863098 akcjach i uażam, że ma dobre pvp :P @Zabster downloading~ |
Cytuj:
@Zab~ film fajny |
Cytuj:
|
Beka
No Lavio ma nice pvp jak pekowaliśmy na mostku obok Thais na 6 Mort hurów trafił 1 i nie ma to jak sie bać 6 osobowej grupki noobów z 20 lvlami bez run z wyj.... ilością mf(10mf max). Jak Dla mnie all na tym forum są żalowi jedni się napinają jacy to oni nie w rl a drudzy za to jacy to oni nie super hiper mega mastah pvp w Tibii weźcie idzicie lepiej do sql albo na jakies piwo z kolegami (jeśli ich macie) a nie spędzacie 3/4 dnia przed tą grą albo na forum.
Yours Shejq |
[quote=Spai;1469207]Co masz z polaka?
A co cie to Po 1 Do budy niechodze A po 2 to se Bende Pisał jak Ja bende chcial I hu...j mnie to Ze tam sa blendy a jak ci to pszeszkadza to kurw.... twoja sprawa I wes mi juz wiecej takich tu niepisz bo cie spotkam gdzies w rl to ci dupsko skopie Noobie !!!:p |
[quote=Helixers;1469872]
Cytuj:
2. Nie chodzisz do szkoły, bo ją oblałeś? (2 gimn. oblać to już jest chore) 3. Co miałeś z polaka jak chodzileś do szkoły? (jeżeli w ogóle chodziłeś) 4. Stary taka cenzura nie przejdzie ( pogrubione) 5.Przekladasz forum i tibię na rl , psychol. Co do wojny , jakaś taka nudna , od czasu do czasu jakiś frag =( No i filmiki nie są ogólnie udpostępniane ;s |
macjei moim idolem
|
Cytuj:
Racja racja ;) @Vic~ Gratuluję kolejnego kroku...huncenie all rl Lavia napewno Ci pomoże...a i tak dalej nie masz mojego niku ;) Mówię Ci, że zaliczysz glebe z moim nickiem na death list. Your's xXx ;) aka C z e s i o |
Noo.. Lavio ze swoim pr0 pvp na pewno pomoże Avisą HAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHHAAHAHAHAHA
Wyjdzie z domu troche ludzie ;). Dla tych co nie wiedzą mamy już prawie wakacje ale dla was wakacje oznaczaja 24/7 przy kompie HAHAHAHAHA ODEJDZICE OD KOMPA TROCHE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!! |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
kthxbye - go kill yourself. |
To dobrze że tak podchodzisz do tej gry ;) mój kumpel z REALA to każdą wolną chwile poświęca TIBII :( (na SYLWKA został na chacie aby grać ... żałosne, a ma 19 lat) cóż zrobisz ... drugi agent opuścił kumpli z REALA i poszedł za jakimś burakiem (podobno ostry z niego ćpun, RASTA do RASTUCHA poszedł) dzięki tej grze można poznać prawdziwych kumpli B) POZDRO
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 01:12. |