![]() |
Jezli chcesz z kims rozmawiac to nacisnij ctr+w i wpisz nick gracza w 1 okienku a w 2 wiadomosc:]
|
1. Od którego orientacyjnie lvl'u można się bić ze slayerami?
2. Ten zamek to coś jak rook na tibi? To jedno z miast? Co to wogóle jest? 3. Gdzie są slayerzy? 4. Co się traci gdy się zginie? Narazie chyba tyle. Sprubuje samemu się nauczyć grać ale wole nie uczyć się na błędach, a niektórych rzeczy na takim lvl i tak nie pojme. |
Cytuj:
2.Nie ma tu żadnego rooka,Limbo to po prostu jedno z miast wampów. 3.Wszędzie :D(za wyjątkiem typowo wampirzych expowisk,ale nawet tam zdarzają się napady:) ) 4.Nic się nie traci,chyba że masz charakter evil/very evil-wtedy wypadają losowe itemy. I do jasnej cholery czytaj cały temat przed zadawaniem newbiowatych pytań,bo ten topic to jeden wielki poradnik dla początkujących. |
Hey Roxpl widzialem cie. Albo podobnego goscia. Moj nick cFaniak vampem. Ale cFaniakiem juz grac nie bede. Mam slayera, tkorym sie o wiele fajniej gra( sa bardziej rozbudowani) Slayer ma nick Jasszczur. A i moze niedlugo napisze krociutki manual o Slayerach.
|
Dzisiaj uje'balem pierwszego slayera^^
|
Kupie jakas szate dla lv35 najlepiej aby miala jakies dodatnie atrybuty :P
pw only (no chyba ze na Irc czesto tam bywam na kanale #darkeden.pl) Mala pomyla nie zabardzo 35+ najlepiej 35 lub 36 EDIT: zbroja zakupiona ;) |
Ja Dzisiaj dostalem szate 55lvl+ od 140 lvl-a za to ze dalem mu party i expilismy razem z 30 minut^^
|
A ja przedwczoraj ubiłem Playerkillers na 120+ =P Minął para, a biedaczysko zapomniał puścić drugiego...Nastąpiła moja kontra = para + wiązanka poisonów i z łapki ^^
|
Czy mozna sprawdzac lvl .. baardzo wazne bo ja nie wiem jak :baby:
Ostatni klepalem sie z 70 X( i mam deda |
prawy ctr i na kolesia wtedy sprawdzasz go
Lewy alt i na kolesia trade panel lewy shift i mozesz bic swoja rase prawy alt zapraszasz do party |
Yeah !
Wielkie dzieki o to mi wlasnie chodzilo B)
Przy okazji jaki masz nick moze se razem pochodzimy ? Ja jestem Sarpax. |
MOzemy pochodzic ale malo gram w tygodniu, moj nick: Ravenfon 45 lvl vampa.......
|
Qrcze same vampy... A ja bym wybral sie z kims moim slayerkiem. Moze sie ktos zglosi? Bysmy poskillowali razem =] Slayerzy nie sa wcale tacy trudni... Zreszta mozna zrobic goscia ktory wymiata ze spluwek i jeszcze leczy siebie i innych... Wtedy to nikt nie podskoczy, bo jak taki vamp na 80+ wyleci to bang bang heal chwila koncentracji i bang bang lezy ^^ K jak cos to piszcie. Zreszta kupie dobre spodnie.
|
A ja mam pytanie:
Jak można czarować. Biore tam gdzie się skille dodaje następnie spells i są takie co pisze "You can learn this spell now" (Czy coś takiego) i jak go można teraz używać? |
Cytuj:
|
zabilem dzisiaj 2 kolesi co mi loot kradlo i jestem evil :/ a najgorsze jest to ze niewiem gdzie mam isc ubic slayerow...
|
ehh nawet swoi mnie teraz zabijaja.... musze zrobic nowego chara....:/
|
polecam eslanian
slayerzy róznej maści od najsłabszych po najlepszych wychodzis z limbo z lewej strony wylatujesz za prawo krawdź i znowu za prawo krawędź |
Radek idziesz do takiego ziomka w Castle Limbo - jest w prawym goryn rogu. Klikasz na niego i pierwsza odpowiedz. Tam masz czary do wyboru ktorych sie mozesz nauczyc. Nastpenie rozwijasz "skill" obok menu i wybierasz czar(umiejetnosc).
Wciaz poszukuje spodni. Adaras graj czasami swoimi slayerami. Duzo vampow sie kreci kolo PeronySW i ciagle sa walki. |
Cytuj:
A propo to gdzie mogę expić? Na razie mam 27 lvl vamp i expie w jakiś tam podziemiach gdzie sa mutanty, takie ludki z kosą itp. (Wiem że to dziwnie brzmi ale nie wiem jak to można inaczej wytłumaczyć ;p). |
Cytuj:
|
Adaras wydalem 150k na to i h*** dalo...:/
|
Ustań sobie gdzieś i czekaj... align Ci rośnie o 10 tylko, ale dość szybko do -2500.
|
zdejmij wszytsko i zapierdzialaj do eslanian.
z tym poprawieniem algina to guwno dalem dla npc 3M i tylko strata kasy dalej bylem evil poszlem na slayerki i mam neutral. |
Ale dokladnie !!!
Nie kapuje tych skili : dex , int i str
PROSZE powiedzccie ale dokladnie w co vamp powinien inwestowac ja na 25 lvlu mam ~24 str ~40 dex i ~70 int a jak powinienem miec ? I co to do ******* wogule daje ? plz dokladnie |
A czytałeś cały temat? Tam pisze
INT-siła czarów DEX-trafność STR-siła broni (rąk) |
Kurde
Kurde czekałem 4 godziny żeby się ściągneło i dupa: Jest coś takiego.
http://www.w-s.pl/~marek/bez%a0tytu%b3u.JPG P.S obrazek nie mój tylko Xsardiego. Ale mi wyskakuje identycznie. Pomoc prosze na gg: 4471158 lub na forum. Już sobie poradziłem :) |
mam problem
jak dodawać czary dal człowieka ,a jak do wampira plx odpowiedzcie |
Zrąbałem
Zrąbałem coś. W tym mieście gdzie się zaczyna poszłem do maga i była opcja free teleporting to training czy jakoś tak . To skorzystałem. Potem wyszlem exitem i trafiłem do jakiegoś miasta gdzie peło vampirów którzy mają same evil i zabijają :( Co mam zrobić żeby się wydostać?? A to miasto gdzie się teleportowałem do tego treningu na o się zaczynało :(
|
Cytuj:
Ja natomiast prosilbym o pomoc: O co chodzi w tej "wojnie" na godzine miedzy castle septimus a octavius????? :( |
Prosiłbym o opisanie czarów vampa. Bo np. nie wiem co robi ta niebieska otoczna (nie pamiętam nazwy), ale rysunek skilla wygląda jak siedząca babka.
|
oostary..za duzo roboty...co Ty nie znasz angielskiego? to jak Ty w Tibie grasz?^^
Blood Drain -wiadomo dzieki temu odzyskujesz czesc hp. nie mozesz uzyc jesli przeciwnik ma wiecej niz 30% swojego zycia Hide-zakopujesz sie w ziemi ale nie mozesz sie przemieszczac. Wychodzisz klikajac prawy przycisk myszy. Slayerzy cie nie widza ale wampiry widza taka dziure i czesto dochodzi do pomylek bo w takiej samej dziurze czasami sa potwory ^^. Hands Of Wisdom- z tego co rozumiem to-to zwieksza jakby moc walki wrecz. nie uzywam Darkness-chmurka, wampiry widza ludzie nie ^^ TransformToBat, TransformToWolf- wiadomo.Pamietaj tylko ze do transformacji musisz miec skrzydelka lub lapki =) Invisibility- czekam na to cholerstwo!!! wampirek pochodzi i z zaskoczenia chlatu chlatu =) Rapid Gliding - fajne przyspieszenie Transfusion - to chyba pomaga twoim kamratom...tzn dzielisz sie z nimi krwia Dark Revenge- to jest fajne moze byc czarem zaleznym i niezaleznym. Zalezny to jest na poziomie 63 :/, a niezalezny jak widzisz ze jakis wampir umiera obok ciebie. Zwieksza zadawany "demedz" do maximum. Meteor Strike- zawsze twierdzilem ze wampiry sa nie ztej ziemi, tak wiec moga przyzwac meteor ktory robi fajne boom i trzesie sie ekran ^^ Soul Chain -nie wiem :/...to znaczy: chyba mozesz sie teleportowac do wybranej postaci, ale glowy nie dam :P Reszta wy bo mnie juz palce bola ^^ :D (Edit) ej? a DE teraz jest juztylko dostepny jako teen version? bo chcialbym zbierac glofki a nie te cholerne kamienie dusz ^^ |
Chcesz czary vampa to wejdz na strone i sobie poczytaj
|
Mam coś nieteges. Mam czar Blood Tunels... i czemu nie działa?? :/ on potrzebuje coś jak czar zamiana w nietoperza -nietoperze skrzyło?? I czy to też jest u tego grubasa w pierwszym mieście?? :/
|
Cytuj:
A ja jestem bosski,(ach ta skromnosc) wiec ekhm...: Blood tunnel jako blood tunnel dziala tylko z seal-em(taki duzy niebieski diamencik za bagatelka 70k wzwyz) ktory MA juz swoje miejsce docelowe...czyli np jesli chcesz trafic do naprawde cholernie-strasznie-ciezkiego miejsca to takowy seal kup.zazywczaj ma swoje miejsce taki seal w takim tunelu [nie pamietam nazwy] gdzie jest od cholery chaos guardianow tych gosci z maczugami(3x wyzsi od ciebie) itp...giniesz po 5 sekundach ale jesli jestes sprytny to omiajajac takie potworki(niech inni walcza) mozesz zgarna lupy za okolo 300k (jak ja^^ a mam teraz prawie 2 miliony dolarow na 34 poziomie). Natomiast drozsze seal-e nie maja miejsc docelowych i do tego jest ci potrzebny blood mark czyli: kupujesz taki czysty seal i robisz blood marka np przed zamkiem wampirow(blood mark i blood tunnel to skile a tych nie mozna uzywac w pz) i jak robi sie cholernie goraco a nie chcesz zginac to aktywujesz blood TUNNEL i przenosi cie tam gdzie aktywowales blood MARK . no i chyba koniec...aha warto by dodac ze seal-e maja od 5 ladunkow do 25 ^^ a ja to wszystko skumalem w 2 minuty. seale kupujesz w zamku u NPC najbardziej na lewo taki zakapturzony gosciu co sprzedaje skrzydelka i serum itp. |
sciagnelem 2 dni temu i sobie pogrywam pomalu, jak narazie 32 lvl vamp, zaczyna mi sie wkrecac ale b. powoli ;-) + za duzo slayersow mi sie kreci na hunting ground' ;p
|
hej. Nie wiem jak uczyc sie czarow! Wchodze tylko i klikam na niego i wyswietla mi sie informacja! Pomocy!
|
Cytuj:
|
no wiec jestem vampem. Wchodze do informacji o postaci(sila itp.) pozniej zakladka spells i ten czar ktory jest na zielono(moge sie go nauczyc) gdy klikam pojawia sie informacja o nim.(klikam lewym bo prawym nic sie nie dzieje)
|
@up
Bo te czary zaznaczone na zielono to czary których możesz się nauczyć. A uczysz się u NPC w zamku. Niestety nie pamiętam nazwy ale znajduje się on przy kukłach i górnej ściance. |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 22:00. |