![]() |
Heh bardzo fajny offtopic xD nic nowego się nie dzieje ?;(
|
Cytuj:
|
Teraz mam pytaneczko...?
Czy opyla sie grac na Titani...? PA są...?( Wiadomo ze sa tylko czy jest ich dużo ) Grałem tu kiedys to mam chara ale dawno nie wbijalem bo byłem hunted xD Pewnie i tak zaraz wszyscy zbluzgaja mi starych i bedzie ze jestem ************************************************** **************. Wiec jezeli macie flugac...Nie piszcie nic... |
To nie furora tu jest dyscyplina =)
|
@2up
Jak nie będziesz się przeciwstawiał samowolce i dyktaturze władz to pograsz spokojnie... ...do czasu, gdy wezmą się za Ciebie :) |
Heh wiem ale sądze ,że to prawdziwy owner Pawła Wielkiego dał dupy wchodząc do wojny (z wielką pomocą Galadorma pozdro Gala ;*) a następnie zamieniając się na chary z mefistem który kompletnie nie ma pojęcia o zachowaniu się w czasie wojny (przykładem jest jego exp na pohu i ded -.-):baby: stary owner Pawła sam przyznał sie do błędu, zapłacił payment więc niech sobie gra in peace ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Drogi Vers~ nie mam zielonego pojęcia który ponieważ :
1# Nie interesuje mnie to 2# Na pewno nie chwaliłby się tym ,że Cię bluzgał (któryś nie wiem który;)) 3# Nawet gdybym wiedział i tak niepowiedziałbym ze względu na RL kolegów więc wybacz.,.. Cytuj:
|
Heh niby zawsze tacy zajebiści koledzy a teraz jak już odszedł to all zadowoleni ,że już go nie ma dziwne... :D
Info: Bolter wspominał ,że kiedyś dzielił konto z niejakim zygim (albo jakoś tak jeżeli coś przekręciłem do sry ) dzięki któremu tylko musiał odrabiać lvl. Z Pawłem było tak samo ale o tym nikt miał (niby) niewiedzieć. Z tym ,,prawdziwym ownerem siedzieliście cały czas na TS a drugi tylk nocki zawalał ;):p:p Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Szczuru dlaczego odrazu zaczynasz sypać txt typu ,,japa'' ja nie mam zamiaru sie z toba kłucić tutaj ;)
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
U mnie w klasie też był kiedyś koleś o xywce ,,szczurek'' ale chyba z powodu tego ,że zjadał to co się mu rzuciło na ziemie (chrupki, chipsy, paluszki itd.) :p do tej pory już wydoroślał xD
|
Oj chyba panowie partyzanci zabili o jedną osobę za dużo ; )
|
Ojojojojojojojoj i co, mam się bać?:<
|
Cytuj:
ohohohohoho :> |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Liryczny Vandal
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 80 Jun 04 2007, 15:52:07 CEST Killed at Level 80 by Fraten Huh Fraten co wam Liryczny zawinił jeśli mogę wiedzieć ? :o |
Cytuj:
|
-.- Nudzi się ??? To za naukę się weźcie :p na pewno się wam kiedyś przyda xD z tego co wiem to z Lirycznego BOHy spadły więc gratz dla was (loota nie fraga ;))
|
Cytuj:
Mnie przezywaja nos jak chca mnie wkurzyc maja wyobrazenia duzego nosa ale bywa mnei to tak niewkurza jak seqa to jedno slowo. Pozdro Sequ Pozostali Galadorm: Obojczyk / Paczek Ancient S: Uszy (duze uszy) Alberto: Grzyb Widakey: Szczuru Vaxefuve: Drabinka Wberto: Lysy Gs Brzeziu: Manasuj Seq: Ponton Ja: Nos / Rzepka Stary gracz : Zigi: Czoło |
xDDDDDDDDD ahahahaha xDD !!
|
Cytuj:
Za przeproszeniem, kogo to kurwa obchodzi? |
Cytuj:
|
"Brzeziu manasuj" no ten tekst mnie rozbraja do dzis :)
A propos Lirycznego Vandala. Nie sadze aby ktos odwazyl sie odplacic za to zabojstwo Partyzantom. |
Cytuj:
|
@Mefisto
Widze ze Partyzanci zepsuli mu zycie nie tylko w Tibi ale rowniez w rl. Smutne to ;( Takie grożby sa śmieszne. Pokazują jak ktos jest uzalezniony od Tibi. |
Cytuj:
|
Cytuj:
nawet gdy jest ich wiecej. Czuja sie tylko pewnie w Carlin i nie wychodza z tamtad. Atakuja jakis innych ludzi jak nie ma od nich nikogo online. Tak wiec kolejna wojna to dla nich zbawienie. Wiecej zabawy. Bo na Cortezow nie ma co liczyc za czesto. Czas pokaze.... |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Name: Baggis
Sex: male Profession: Elite Knight Level: 98 Jun 04 2007, 22:26:45 CEST Killed at Level 99 by Tom The Brood and by Mefisto The Master Tobie kurwa nigdy RS nie zejdzie kojot :D |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 23:37. |