![]() |
Peszek ;<
Znając go powie, że laga miał albo coś :) bo padł chyba na pierwsze combo od 4? osób... |
Cytuj:
|
Marco co sie staloi ze padles omg taki ktos jak ty ?? po tylu wojnach padl ?? ahhh wiem pewnie laga zlapales i dlatego no ale cóz nawet najlepszym sie zdarza HAHAHAHAHAAHHAHAAHA xD
|
May 28 2007, 07:52:22 CEST Killed at Level 119 by Daster Thoro
and by Helluxzii May 03 2007, 00:15:25 CEST Killed at Level 118 by Mattrixo and by Helluxzii GZ!!! Jechać tengusów! tak dalej :] |
Niech jadą, ale troche expienia, też by sie przydało
|
No co? Dorwali mnie na expie 5 minut przed SS wystalem 8 minut potem padlem na combo xD Zdarza sie, odrobie level i gram dalej ;D Gratz :)
|
Nie dość że weteran z wietnamu to jeszcze Chuck Norris,dorwali go 5 minut przed ssem a on nawet 8 minut wystał, nawet 3 minuty po wyłączeniu serwera potrafił się uhać yeyeyeye mój nowy idol
|
Cytuj:
HAHAHAHHA MADE MY DAY! Xdddddddddddddddddd |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Odwrotnie xDDDD 8 min przed ss a padlem po 5 czy jakos tak xDDDDDD
Haha nie patrzylem co pisalem rotfl |
Cytuj:
|
Marco idz moze na jakies korepetycje z matmy bo widze ze dobrze liczyc nie umiesz. Chyba ze jak kolega up iles tam razy napisa ze Chuck Norris jestes i po wylaczeniu serwa jeszcze sie uhales :D
|
Cytuj:
|
doublle post sorki glupia strona :/
|
Ej kurwa co jest ??
May 28 2007, 18:51:57 CEST Died at Level 130 by a giant spider (gamio) May 28 2007, 01:18:09 CEST Died at Level 111 by a hydra (mattrixo) May 28 2007, 14:24:02 CEST Died at Level 85 by an orc leader (mispex) May 27 2007, 01:12:49 CEST Died at Level 84 by a giant spider yyy lol ? Te "monstry" sa po stronie Tengu czy jaki huj ?? |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Nie no do huja to przesada !!!!!!!!!!!!!!
May 28 2007, 20:52:44 CEST Died at Level 111 by a demon skeleton wtf ?? |
lagi były dzisiaj czy jak, bo ja nie byłem dziś zbyt długo online to nie wiem, a że te dedy to jest zbieg okoliczności to mi się za bardzo nie chce wierzyć
@marco swoje nocne koszmary możesz zachować dla siebie bo ani to śmieszne ani mądre |
Cytuj:
Kazdy by padl na lagu badz kicku ,wiec skoncz pierdolic debilu weteranie 8 wojen. A lvl zecz nabyta odrobi sie :S |
Mardo Pewn3d again.
Matt nie przejmuj sie poza tym on mysli ze jest fajny ale my dobrze wiemy ze nie jest ;< |
Cytuj:
|
Cytuj:
Tak jak powiedzial pewny nieuczony Dla tengu tibia to rl zycie xD! a dla Weterana 8 wojen to dom hihihi |
Ehh ja padlem bo oczywiscie mialem kicka(pech bo 40 bolt left bylo i mialem ostatniego leadera i zerka zabicl;d) a padlem zaraz po wbiciu lvl xd
Niewazne odrobi sie:) |
Cytuj:
|
@up
i widze ze jednak nie zamierzacie konczyc tego bluzgania ja nie pisze po to posta zeby komus dosrac ale zeby otworzyc wam oczy ale widze ze jednak jestescie zbyt glupi aby to zorumiec bo ja nie widze sensu w tym zeby kogos tyrac?? |
Cytuj:
|
na kij tu tengu? mattrixo i gamio sami siebie zrookuja :/
|
Cytuj:
btw zajebiscie sie rookuje 22:33 You advanced from Level 110 to Level 111. Marco spamowales mi tak priv ze wy teraz zaczynacie expic a jakos tego nie widac |
Cytuj:
Z Tengu mozna wygrac, gorzej jak masz zjebanego dostawce neta.. I nawet nieodpowiem Ci na nastepnego posta jesli uznam go za zbyt wulgarny ^^ |
JA nie wiem co wy za wydarzenie robicie.Pasc na expie to normalna sprawa.
Btw ale widac kto expi a kto nie.. Slowa Marco Josefa po moim dedzie "teraz to my zaczynamy expic hahahah"wlasnie widac na luzie sobie 120k wbilem |
May 28 2007, 20:52:44 CEST Died at Level 111 by a demon skeleton
May 28 2007, 01:18:09 CEST Died at Level 111 by a hydra ;o moze lepiej nie expij? |
a ty może się nie udzielaj? padł na expie i już
|
...
sory, nie było mnie długo, ale Gratz dla [CHAR]Helluxzii[/CHAR] i [CHAR]Daster Thoro[/CHAR]
May 28 2007, 07:52:22 CEST Killed at Level 119 by Daster Thoro and by Helluxzii |
Cytuj:
|
Cytuj:
IRONIA, jakby ktos ograniczony nie ogarnal ^^ A zreszta... @Enderty kazdy ma swoje zdanie i nie mam zamiaru o tym dyskutowac na forum, jak cos chcesz to napisz mi na priv podam GG i porozmawiamy ^^ |
1 Dzien net mi szwankowal koncze z gra bede nosic lootbagi kolega very niceeee;D
noobs |
May 03 2007, 00:21:39 CEST Killed at Level 142 by Dzingi
and by Helluxzii (Nargoriel) teraz ma 141 lvl May 17 2007, 18:48:31 CEST Killed at Level 183 by Gladast and by Kavare (Mitzum) teraz ma 181 lvl May 05 2007, 02:02:39 CEST Killed at Level 120 by Helluxzii and by Degarn May 02 2007, 23:39:20 CEST Killed at Level 121 by Helluxzii and by Gamio (Gath Morales) teraz ma 119 lvl May 11 2007, 00:00:30 CEST Killed at Level 86 by Gladast and by Kavare (Wizo Daywalker) teraz ma 85 lvl i wiele innych i to niby WBK nie odrabia lvli???:baby: niektorzy z nich gineli na poczatku maja (np. nargoriel, gath morales) i do dzis czyli do 29 maja nie odrobili lvli i oni niby ciagle expia ta??? GZ dla Mattrixo on odrobil lvl i to bardzo szybko 8o a oni "expiac" nic nie zroibili :D WBK do boju:cup::cup::cup: |
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 18:12. |