![]() |
Cytuj:
20:35 Hosko [143]: i will miss you :( 20:43 Tevevi [113]: you cant leave us G ;* 20:44 Ponkey [133]: hope that ull be back. =) Cytuj:
Cytuj:
/jeszcze tu wróce. |
Cytuj:
teraz pewnie pojdziesz na inny server, a nieszczesnikom na nim grajcym zaczniesz opowiadac jak to rzadziles valoria, i wszyscy ze strachu robili w gacie nam sam dzwiek twojego nicku... i o tym jak rookowales takiego nooba ufoczixa... tak samo jak przyszedles i pierdoliles jak to uwalales wszystkich z top na novej - czy gdzies tam - swoim 40 druidem wyjdz stad wreszcie i oszczedz sobie wstydu |
Cytuj:
PACC mam za kasę w grze. Trudno zarobić 90 k? Nie sądze. Nie jestem regularnym kłamcą, więc nie będe mówić, że miałem władze na Valorii. Na Thorii miałem, i już się pan H.L. z Vatianem z tego forum dowiedzieli o tym. Na Novie grałem postacią o nicku Closterkeller (dawniej 103 ek), też tam nie miałem władzy. Byłem w White Eagles i to tyle. I bardzo mi się podoba Twój sposób odpisywania, i stres jaki wychodzi z Twoich wiadomości. Pisz więcej ;). |
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
Cytuj:
|
Cytuj:
btw. Cytuj:
|
Cytuj:
Cytuj:
ostatni raz odpisuje na twojego posta, bo nie ma to najmniejszego sensu, skoro ty nawet nie wyczuwasz ironii, no i z reszta "nie kloc sie z glupim, bo ktos nie zauwazy roznicy miedzy wami" |
Cytuj:
Bo wymawiane to już wątpie. :baby: Szkoda, że nie masz mi już nic do powiedzenia. Bywa. :) |
Cytuj:
Pozdrawiam H.L |
Cytuj:
|
Cytuj:
Obecnie nie gram w tibie bo mam lepsze rzeczy do roboty (a nawet jakbym gral to moglbys mi jedynie naskoczyc i wiesz o tym) Zreszta ruben ma na ciebie wyjebane jak 95% tego serwera, Berylianczycy wraz z ziomkami z Xereny przejeli ten serwer i tak zostanie Berylia PWN Pozdrawiam H.L |
Cytuj:
Cytuj:
edit: http://i19.photobucket.com/albums/b1...nce/UO0010.jpg |
Cytuj:
@wagojim mam jeszcze sporo do powiedzenia na twoj temat, ale nie bede tego mowic bo z tego co z reszta widac ty i tak nic nie zrozumiesz; prawda jest taka ze nikt oprocz mnie o tobie nic nie pisze, nie dlatego ze sie ciebie boi (tak pewnie myslales), tylko dlatego ze wszyscy juz dawno doszli do tego wniosku co ja teraz i poprostu cie zlewaja a, i jeszcze cos: jesli uwazasz ze nie jestes dzieckiem starajacym sie leczyc kompleksy, to udowodnij to, bo jak narazie z kazdym kolejnym postem tylko to potwierdzasz |
Ja mam do napisania tylko tyle...:
Gz 110 Monna :D :D |
Cytuj:
|
@Klotnia
<polewa> Bijcie sie kurczaczki, bijcie...:baby: |
Cytuj:
edit @down wiecej acc buyerow nam tu nie trzeba, raymort w zupelnosci wystarczy |
ah
ZzzzZZZzzZZzz......
|
Shiwa to tez buyer, hmmm, to by wiele wyjasnialo... a zreszta...czemu nic sie tutaj nie dzieje ;p
|
517059 nr acca shiwy xd
|
517059 nr acca shiwy xd
|
Cytuj:
|
pierwszy owner shiwy, byl z pily, a nastepny (lub ktorys z nastepnych) z krakowa
|
Shut The Fuck UP !!!!
Ja gram shiwą od 49Lev dostałem od kolegi z bełchatowa za free a co było z nią wcześniej to niewiem -.- A jeżeli chodzi O Acc to huja się zgadza , a pozatym niekupiłem chara tylko go dostałem OMG. To że Reymont kupił chara to nieznaczy
że każdy... Wagojim to był moj rl -.- a teraz trafił się taki ****** i chara zjebał. |
Cytuj:
btw. reymont... lolz |
Nahh może to potwierdzić .... Gonił mnie kiedyś z DC z blah"em Horzymem i innymi za to że ujebałem im summony xD Sorry nahh .... :(
|
Cytuj:
|
LOL Ciekawe kiedy go miałes jestem owerem od Maja tamtego roku ... a pozatym jakiś ower zciorał Shiwe -.- miał hunta i char był moj. Niemam już nic wiecej do powiedzenia Jebie mnie to co sobie myślicie o tym , Shiwa nazlezy domnie i ower juz sie niezmieni .... Zmiana Tematu. (Oczywiście mam też chary robione tylko przezemnie Shiwe Mam tylko dlatego że jak go że tak powiem odkupiłem za pół darmo byłem noobem , no a że straciłem w zjebany sposób 43 najta to otrzymałem shiwe , To cała wyjebanie długa histria omnie w miedzy czasie jak gralem shiwa bylem sporo razy retired i gralem na innych servach , a i jeszcze jedno żeby niebyło!! nienaleze do ludzi którzy kupują itemy na allegro bo też tego nietrawie ) To by było na tyle !!! A teraz Zmiana tematu
Ruchaliście juz kiedyś ;> ?? |
masz od 49 lvla? od maja? hmm, w czerwcu, na poczatku byl 65 lvl. pwned ;)
Signed. _/Vatian xD |
Cytuj:
TO co powiesz na to: http://photobucket.com/mediadetail/?...&pageOffset=14 |
Cytuj:
|
No pomyliłem się.... no ale to nic niezmieniA
|
zmienia to, ze jestes dla mnie nadal acc buyerem ;) a ja wiem swoje ;p
|
Cytuj:
Yours Mate~ |
Cytuj:
|
mimo wszysto, to wiem swoje ;)
|
Ludzie a Pamietacie Moze Na valori Wojne Black Sun Empire vs Dream team ? , moze ma ktos filmik z tego? ...
http://foteka.pl/90da32f38cde9bb3b7b679e1e641a760 |
@Hasenqu
Tej wojny nie poznaje,ale poznaje kilku gości - Blah the evill,Nahh the evill...:) |
Achtung
Tu się stała dziwna rzecz:
16:36 You advanced from Level 49 to Level 50. To jakieś dziwne takie, bo ja nigdy do pozycji hajlewela nie kandydowałem 8o A teraz, brazolyjczycy pokazują mnie palcami i yell " hgih lelve" się roznosi, o tak. |
Gz!!! Teraz jesteś High Level!!! Możesz mi oddać BSa!!!
Co do wojny to pierwszą gildię pamiętam, wojny nie za bardzo bo nawet nie wiedziałem że takie coś istnieje. A co do ludzi którzy są na screenerze to większość znam. Duża ilość już nie gra, niektórzy mają inne namy :D I w ogóle. PS: Nasz ex-GM tam jest :D edit: I ten stary, dobry outfit :) Każdy z pacc go nosił. |
Oczywiscie ze pamietam bo sam bylem w Last Dream ;) Gdyby nie pomoc Boundow( wtedy bodajze Heretics xD) to BSE by musialo sie liczyc z duzo ciezsza walka niz to co wtedy sie dzialo, szkoda ze nie ma juz naszego starego lidera Sabenosa ;]
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 19:58. |