![]() |
re:
Trudniejsze są sprawdziany na lekcjach, niż ten test 100x. Miałem zaledwie 37pkt ... Mogło być więcej.. Ale cóż głupie błędy :(
|
Na próbnym 36 pkt a na prawdziwym 33 :o
|
@Ashlon
Wróc nam posty ;[ @Down Kintaro z HL'a? |
A ja miałam 38, ale to dawno było. ;)
Dokładnie to prawie trzy lata temu ^^. Teraz mnie czeka egzamin gimnazjalny ;) |
ja o ile dobrze pamietam to 34 u nas w szkole koles mial 1 pkt :]
|
Ja mialem 39, bo zapomnialem akapitu. Testu już prawie nie pamiętam, bo dużo czasu już minęło. Teraz się męczę w LO ;/
|
HeHe, Podstawówka kiedy to było hmmm....
Jak ja chodziłem do podstawówki to nie było żadnych testów :p Nie żebym był jakimś starym zgredem ale tak było :D Te testy o ile mi dobrze wiadomo to są tylko po to żeby nauczyciele wiedzieli na jakie grupy was porozdzielać w gimnazjum ale mogę się mylić. |
a ja go nie zdalam ;//
|
lol A przepuścili cię do gim?
@to mailuss Dokładnie, ale te testy są jakieś "krzywe", bo w pełni nie wykorzystują umiejętności uczniów. ;/ |
@up
Przepuszczą Cię nawet jakbyś miał 0 punktów... To jest test sprawdzający wiadomości. |
ja mialem 9;//////// peszek
|
Test po podstawówce
Hehe, jak można miec poniżej 30 pkt. ? :P
UPNo coments. Ja miałem na próbnym 28 <wstyd> ale był trudniejszy niż właściwy X( Właściwy poszedł nawet, nawet :) 37pkt. |
z komentarzy wynika ze wszyscy w podstawowce mieli mozgi licealistow, gratulacje !
|
taaa wszyscy mieli mozgi licealistow....tylko co sie teraz dzieje????ja mialem w 6 klasie srednia ok 5.5 a teraz w 2 gim. wyrabiam sie ledwo na srednia 4.75 :p
a jak ktos nie wierzy ze mialem 40 pk ze sprawdzianu to powiem co bylo na tym tescie. tekst o bitwie o grunwaldzie zadanie z plastrem miodu wypracowanie na temat jakiegos pozytecznego zawodu(napisalem o policjantach dzis juz troche zaluje :D) i pare innych XD |
przy maturce można by się postarać dopiero
@topić Próbny słabo bo 33 pkt. prawdziwy 36 pkt. |
ja mialem 13, i tak byl to jeden z najlepszych wynikow
|
Cytuj:
|
ja miałem 38 pkt, teraz w 1 gim miałem średnią 4.55 ;p
|
27, pozdrawiam.
|
He he, widzę, że dużo osób się tu wypowiedziało ^^ Mój genialny temat... Może przykleić, skoro nadal na pierwszej stronie?
|
Cytuj:
|
Cytuj:
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 11:27. |