![]() |
No bo Dpft poprostu to jednym slowem mowiac fajansiarze Xd Ktorzy robia PA i mysla ze sa bosami ; o
Trzeba bylo lagodniej rzadzic arcania a teraz macie wojne,w ktorej powiedzmy sobie prawde nie macie cienia szans ;]:baby::baby: |
chciałbym aby DPFT wygrało ale TtT może ich czapkami nakryć
|
Post under investigation
|
zdarza się :P
|
Lya Ly
Jun 07 2007, 14:48:13 CEST Killed at Level 164 by Fert Mardo and by Netheril Tharion ^.^ |
double ;/ <10 znakow>
|
@odessa
frag sie ponoc nie liczy bo lya nie byla jeszcze wtedy w ttt |
Lya ly robil pg na szybko... chcial jak najwyzszy lvl a potem tak by wbil do ttt...
|
Nie mowie ze się liczy ;p ale taka ciekawostka :P. I to zgon od Silver Flame o.O.
tak przy okazji: Wiele osob z was walczy z dpft za to ze kiedys bylo wielkie pa nie lubicie ich kiedys wam sie do dupy dobrali itp. Ale skoro tak zawzięcie twierdzicie ze to juz nie jest prawdziwe dpft tylko prawdziwe dpft jest częscią ttt to jesli chcecie sie mscic na dpft to raczej powinniscie z ttt walczyc.... Sami siebie wykluczacie. |
Lamus to kurwa zajebisty jest...
Pierdoli, ze go leader olewal, to czemus nie odszedl przed wojna? |
Cytuj:
2. nie musi Ci sie tlumaczyc czemu teraz a nie wczesniej. on sie Ciebie czemu zerwales z dziewczyna wczesniej czy pozniej ;) |
Post under investigation
|
Cytuj:
I nie pierdol glupot ze wszyscy dali logi, bo bylo ich wielu (m.in. Aata, Luki, Bedurion, czyli lider DPFT i dwoch graczy o najwyzszych lvlach), a poza tym podawali logi dopiero po tym jak my bylismy ustawieni na open. Badz przynajmniej obiektywny, a nie gadasz od rzeczy. I btw, mieszkasz niedaleko ode mnie, 8km~. |
gigoro mozesz nam opowiedziec jak dogadujesz sie z innymi ownerami aresa ze np jeden gra w niedziele i swieta drugi w dni normalne parzyste a 3 nieparzyste?? a i jak znajdujecie stamine na botowanie na scarabach?? tak obiektywnie?
a tak na marginesie jak by policzyc wszystkie chary które kupiliscie łacznie z aresem (czyt hell kazi, lukrecja borgia i inne lamuchy) to mogli byscie chyba zrobic nowa gildie i bic sie z dpft&ttt :D Ps. kto chce znac wzór na 155 kina ???!?!!! (czyt ares~) podziel jego exp na ilosc ciot które maja do niego pasy = 40k na "lepka" :DD:D:D:D pozdrawiam ! |
Cytuj:
co soba reprezentuje??? mam szacunek znacznie wiekszej liczbie ludzi niz ty nawet w TTT (popytaj a zobaczysz)od bedka padlem bo sie nawet nieuhalem chyba sam wiesz zreszta a na wrl.... sam tiuso mnie niemogl zabic dopiero we 3 daliscie rade bo i tak niebylo sensu juz sie siotac pozatym jak ja plakalem ze padlem to albo ci na uszy padlo albo masz downa...choc raczej bym sklanial sie przy downie jestes zerem na arcani od dawna i o tym wiesz chcesz byc kims bedac nikim....to ci sie nieuda @up ja sie raczej dziwie jak ares bedzie sie dogadywal na vencie....JABAJBAJ |
Cytuj:
A to chyba nie jest niewykonalne. Co do reszty to sie zgadzam. Farbo...:| |
co jest ze tam powiem za przeproszeniem ze do cholery jak jest wojna to niech lvlami 15-50 niech nie pkuja tera expic ic nie mozna bo kur. sie czaja te jebane brazilose po miastach i napieprzaja kazdego no...gdyby nie "hotkej" to bym padl xd4 vs 1? nieladnie
|
bemo nie sraj aż tak...
no jak ja na Quetio siedziałem to Lord Modenna za mna cale bp SDkow tracila =| za to ze "espanole ? sorry no" |
@Gigoro
Aaty, Beduriona nie było Był napewno luki,thouri i damoon oraz kilka, kilka, innych .... Reszta synu dała logi. I do ch*ja pana dali logi z 30 minut przed tym jak wyszliście z pz. Wyszli pizdy z pz, bili się nawzajem przed depo, myślą że są mocni, silni. Po prostu jest mi was żal. I tak prze****ecie tą wojne, nie pierwszy raz gigoro pokazałeś swoja mądrość weź spier*** do swojego kochanego Denisa i sharujcie razem Vynalecka ! -.- BTW Którym kupionym charem jesteś w TTT? |
Cytuj:
22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?:P od arowixa :) |
Cytuj:
22:40 Sua Mea: jak ci powiem ze ci pociagne druta to uratujesz mnuie?:P Typ wbil sie do dpft i mysli ze ma swoje 5 minut pierwszy raz od 2 lat uciemiezenia i zaczyna cynic na forum rofl. Lind moze i ma swoje wady nikt nie jest doskonaly ale w przeciwienstwie do ciebie ma jaja i jesli on jest zerem to ty dawno jedziesz na minusie stary. |
Masz pan calkowita racje... sua to taki jebany lizodup, mysli ze jak dobrze expi to kurwa jest bosse, a tak naprawde to zwykla ciota :OOO
|
No coz kurwa, po huj ci jechac! Nie ma najmniejszego sensu bo i tak TTT wygra wojne a dpft bedzie placic :evul: :cup::cup::cup::cup::cup::cup:
|
Kurwa kultury
|
Cytuj:
Cytuj:
Po drugie, nawet nie wiedzialem ze Denis gra Vynaleckiem. A po trzecie, pamietaj, ze mieszkam niedaleko od Ciebie ;) A po czwarte, jeżeli nie wiecie nic o mnie, to nie wypowiadajcie sie na moj temat, ok? Bo tylko pierdolicie bullshity i az zal mi was :\ |
@gigoro
fakt jak odjac ten exp który zrobil pierwszy owner tzn do 115 lvlu to moze i tyle wyjdzie btw nieczujesz sie wydymany ze old vynaleck cie wyjebal z chara? pozdro ;] |
Cytuj:
|
POWSTAŁA NOWA GILDIA
Time To Terror Academy LOL ? xD |
Cytuj:
Ale kłamiesz , co w depo jak go widziałem przez ostatnie 2h w domku? xD TTT wojne wywołało a chyba większość się jej boi. Nienawidze kolesi którzy boją się o własny tyłek i spiepszają do drugiej gildi(Leszcz,ares,arcash-idiota) Co im z tego przyjdzie jak fosfik i tak ich op******i , jak TTT wygra(choć nie chce zeby wygrało) to fosfik team wykosi polakow i sami bedą panować na arcani. Zeby DPFT upadło to musiałby od nich odejsć aata,luki,bellish bo co wojne ktoś od nich odchodzi a i tak DPFT wygrywa. Po wojnie(po wygranej dpft) ares,tiuso,lindlay,lesz i arcash nie bedą mieli zycia. FOSFIK IDZ LEPIEJ ZE SWOIMI KUMPLAMI NA INNY SERW BO NIGDY NIE ZAPANUJESZ NAD ARCANIA |
:o;(:DSilver Flame z Turtlami, to było do przewidzenia... No, a jak przegrają to do guildi Lamusa i jego lamusków też dojebią:):):);):(B)X(:cup:
__________________________________ 17:04 Frank Wizion [16]: nei lubie cie 17:04 Frank Wizion [16]: i tak przegracie :S 17:04 Lindlay [120]: ja ciebie tez nie lubie 17:05 Frank Wizion [16]: exura gran 17:05 Frank Wizion [16]: zalozymy sie o 2k ze przegracie? 17:05 Lindlay [120]: tak 17:05 Lindlay [120]: :D 17:05 Frank Wizion [16]: no to ja zapisuje rozmowe i przegrany placi 2k Żeby nie było, mam świadków. Za miecha~ Lind płaci 2k |
Nie bede sie tu wypowiadal za czesto, bo szkoda czasu. Wiekszosc z was zna lepiej historie i terazniejszosc Arcanii od kolegow "spod dp", wiec szkoda slow.
Czesc z was, jak podrosnie, albo nauczy sie "lepiej" grac zrozumie i bedzie zalowac, tego co tu wypisywalisice. Te wszystkie domysly, plotki i inne bajeczki. Ale szczerze mowiac chuja na to klade. GOŁ GOŁ ŻÓŁWIE!11111 JE******* TJUSA I LINDLAJA !!!!1111 |
Cytuj:
ta bo sie ciagle zmieniacie i wogole pewnie sie odgadales ze starym vynem i meczysz lukrecja, ktos wyzej napisal ze dostales vyna(tzn postac) w swoje lapy i sharujecie haha mysle ze dzieki allegro&rodzinie pod choinke bedziesz mial passy do top 25 arcani haha wtedy poczujesz sie kims... bo sam nic niepotrafisz zrobic lol ;D pozdro |
Re:
Cytuj:
Wyzywacie sie i bijecie na forum jak dzieci z piaskownicy, a tymczasem fragi leca po obu stronach? Obydwie strony mowia ze wygraja trudno by nie faworyzowac wlasnego ja. Jednak zajmijcie sie wojna jesli chcecie wygrac czy przegrac a nie wyzywajci sie na forum tibia.com i tibia.pl i nie wiadomo gdzie jeszcze. Jak juz powiedzialem to nie moja wojna jak chcecie bijcie sie ja mialem moja 2~3 miechy temu i to mi wystarczy. Po obu stronach mam starych dobrych znajomych. Lindlay z ktorym chodzilem na hero jak polowa z was jeszcz nie wiedziala co to tibia. Arcash ktorego znam juz ho ho ...Auron'el, Cramsha, Galithar, Wovimus. Jak i po drugiej stronie Luki Tharion ktory wiecznie biegal za mna by mnie zabic x] Thouri Shady ktory mi uratowal na lagu kilka razy dupe, Sakul Aelis i Bellish Elane ktorych znam od samego poczatku i pamientam jak byli ze mna w pierwszej guild x] Piekne czasy. Medivh Shady na ktorego moge liczyc, Maly gruby Knight ktory czesto chce biegac na hydry, Youffie, Zin Alin ktory kilka razy ~4 wbijal 100 lvl albo 100 ktorys i ciagle padal jak tylko wbil x] Dalacin Crawler, Ljubo De'Omerta, Voronix i na koniec Sua Mea ktory chcial mnie zajebac za to ze padl od huntera ktory podeszedl na Edron. I wiele innych osob ktore pominolem przypadkiem. Nie mam mojego miejsca w tej wojnie wiec nie biore udzialu. I wszelkie teksty ze Lamusini i jego guild nie chce dolaczyc do wojny sa nie na miejscu kazdy ma swoje powody i niech tam zostanie. |
up@ thx za twoje zwierzenia ale chyba zapomnialeś o Sheriff Woody i Szefo
(7K 4 ever) Myslalem ze leszczu pokaze sie z dobrej strony a jednak to du*a . GO GO GO DPFT , ONLY Polish PPL ON ARCANIA |
Cytuj:
|
Cytuj:
|
A ja mam problem z Silver Flame.. Liczyć ich fragi i dedy, czy tez nie? Co sądzą forumowicze?
|
oj tam ja nie mam nic przeciwko graczom innej narodowosci ;p np w mojej gildii jest teraz 2 bardzo spoko graczy z hiszpaniiKar np. Xanniya Longetic czy Karpiouska :p
Rethond - moim zdaniem tak,o ile dobrze pamietam jak NO (old ng) dolaczylo do wojny do SK to liczyli all fragi ;p jak cos mi sie jeblo to sry ale lekko spiyt jestem :D btw robisz tam kawal dobrej roboty wiec rob co uwazasz za sluszne,wszystkim na raz sie nie da dogodzic :p |
Cytuj:
@edit dzięki za te kilka słów ;s |
Ej dzwonil ktos do was ttt bo do nas tez dzwonili i odgrazali sie jakies szujki jechane az sie sua pospinal strasznie , i youffiego pomalowal i bedka ze strachu aby odpedzic duchy fsdhfsdkjhfskdjfhskjfhskdjhsjkdhfsdjkhfsdjkh
|
Wszystkie czasy podano w strefie GMT +2. Teraz jest 06:32. |